This is a good day?

Okej... dagen började ju i alla fall bra med inte så blötsnöigt väder och att jag hade nya klänningen och matchande accesoarer i grönt. (Jag mår bra av välmatchat, det ger mig sinnesro)
Tre lektioner, altså jobbigaste dagen i veckan, med svenska B Svenska C och sedan arbetsmiljö och säkerhet. Jag är expert på att knäcka mig själv och dra ned självförtroendet till botten men det kändes så skönt och bra när jag fick tillbaka ett prov och jag hade alla rätt, och var den enda som hade det. Inte alls relevant eller av större betydelse, men ibland behöver man få känna sig bra!

Sedan gick det dock ganska stadigt utför...
* Äcklig lunch bestående av vad jag misstänker var makaronipudding, och lite morötter.
* Vi hade inte kunnat göra klart vårt grupparbete för att en i gruppen var sjuk, resultat; sur lärare!
* När vi gick hem, jag och E, så hade det börjat blåsa motvind och falla äcklig, kall blötsnö/regn.
*Hemma mådde jag plötsligt jätte dåligt i hela kroppen, svag i benen, iskall, huvudvärk, så ont i magen att jag grät och den mest extrema illamående. Kan tilläggas att jag har en one of a kind skräck för att kräkas och då började hulka och gråta än mer vid tanken på det. Så sittande inne i ett mörkt badrum på golvet, med fleecefilt kände jag mig inte så stor. Då var det bättre att göra som jag gjorde, att sätta fingrarna i halsen och kräkas med flit, och behålla lite värdighet och åtminstone kräkas när jag ville.

Så nu känner jag mig ca 4 år gammal med knasig frisyr efter att ha dragit i flätan fram och tillbaka, trött och med lite mindre magont. Och jag vet att det är väldigt ointressant och oviktigt för alla att läsa om min brutala dag men eftersom det är min blogg får jag vara martyr, i mitt martyrrike.

Som ursäkt för mitt självömkande och medlidssökande gnäll så får ni ett liter tips:
Min allra bästa raring till kompis vet precis vilken liten fegis jag är gällande att göra bort mig men samtidigt gillar utmaningar så i present i sommras fick jag denna bok. Uppdraget, boken som förändrar ditt liv. Och den innehåller helt enkelt en hel massa uppdrag, som man gärna ska göra en per dag, att ta itu med och göra sitt liv lite mer annorlunda, lite mer förändrat men framför allt lite roligare.
Jag menar, att t.ex åka till havet eller gå på en gräsmatta är kanske inte så extremt svåra uppdrag, men att lägga en lapp med texten "jag älskar dig!" + sitt eget telefonnummer i en främlings ficka eller slå ett slumpmässigt valt telefonnummer och säga följande "gräset är inte grönare på andra sidan, men varmt, ack så varmt. Låt detta bli en läxa!" är kanske lite svettigare för en person, som jag, som anser att det är idealiskt att inte göra bort sig. Dessutom står det så sjukt roliga saker i boken att den är värd att ha bara för att läsa knasigheter i. Går att köpa i de flesta bokhandlar och presentaffärer, från bokförlaget Nicotext.
1

Dagens Hiss; Provresultatet! Och klänningen. :) Och att det är Lost!
Dagens Diss; Kräkögonblicket... (gud vad äckligt ordet kräk är!)

Kommentarer
Postat av: Malin

Stackare, har också haft en seg dag..

Postat av: Dee

Stackars dig. Jag har svår fobi för att kräkas men jag skulle aaaaldrig kunna sätta fingrarna i halsen. Läskigt. Hoppas du mår bättre nu i alla fall.

2006-11-08 @ 22:22:59
URL: http://deelight.blogg.se
Postat av: Aenigma

Malin; Ja vi kan tycka synd om oss. Hatar sådanna där jobbiga dagar!
Dee; Jag trodde att jag mådde bättre, men tji fick jag och mådde än sämre halva natten så det blir ingen skola idag och ingen mat för den delen heller. :( Jag trodde inte att jag skulle kunna sätta fingrarna i halsen, men desperationen gör en modigare! Tack för omtanken!

2006-11-09 @ 09:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback