Tre Torsdags Ting

  • Lanseringen av Vicktor & Rolfs H&M kollektion gick tydligen åt, bildligt talat, som smör i solsken. Att "fashionistor", modefanatiker och vanliga nyfika och medvetna längtat i veckor är ju ingen hemlighet men tydligen gick det över förväntan. Såg ett inslag på internet från en av butikerna i Stockholm och det verkade inte så sansat. Men vill man få sin del av designduons kaka, ja då var det nog bara att bita sig fast som en annan pitbullterrier i grädden.
  • FaceHunter kommer till scandinavien. Eller faktiskt Stockholm som utgångsort och möjligtvis Norge/Oslo. Så under tio dagar kan alla som vill få chansen att få ut sin bild i den internetuppkopplade etern sin möjlighet. Börja jaga en snubbe med kamera! Och se snyggt skandinavisk ut!
  • Sofia Coppolas filmatisering av Marie Antoinettes liv är en frossa i bakelseliknande klänningar och plagg där ingenting lämnats åt slumpen. En lätt orgie i mjuka pasteller, smärtsamma snörliv, vackra tyger, omsorgsfulla detaljer och matchande bakverk. Vill man alltså få sin dos av "det riktigt fina folket" och makten och härligheten så rekommenderas filmen varm av såväl kritiker som  entusiastisk publik som snott åt sig av härligheten. Jag vill se filmen på grund av kläderna, inte för att Marie Antionettes liv intresserar mig särskilt. Dessutom står jag inte ut med Kirsten Dunst!




Kommentarer
Postat av: Didrikada

Great .Now i can say thank you!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback