Avbrott pga. störningar på linjen

Ja, eller störningar i min hjärna? I vilket fall som helst så blir det väldigt dåligt med bloggande idag eftersom jag, som sagt, har en pumpa till huvud och därmed också inte heller särskilt mycket att tänka med. Vilket resulterar i att jag verkligen lever upp till begreppet dum blondin idag och inte kan packa min väska inför morgondagens äventyr med esteterna i Vallbo (weird place!) eftersom jag hela tiden glömmer vad det är jag ska hämta. Vad var det jag ville säga?

Jag är däppt i däsan, nyser konstant, har pumpa-huvud, ont i halsen, hosta och allmänt martyrisk och självömkande så jag ser inte riktigt fram emot att knata omkring i skogen under jaktsäsong, riksera att få huvudet avblåst av en 80 årig jägare och få vatten i gummistövlarna, men jag gör mina uppoffringar och följer med. Mest för att vi ska rida islandshästar just i fjällmiljö och det är roligt och annorlunda. Att grilla korv... och allt det andra kan jag slippa. 

Dagens Hiss: Jag hade på mig fina, söta, kritvita sneakersarna idag och de blev inte smutsiga alls! (En dag då allt är mest poop får man ta till vara på det som är bra... dvs. extremt små glädjeämnen som ovan nämnda.) Ioförsig var det ganska roligt att inse att det inte alls är så roligt att fylla år alltid och folk driver med en på de mest... pinsamma sätt. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Sad, but true!  
Dagens Diss: Eh, alles? Nej, men serisöst så var det mesta knas idag, dock tar nog vädret ledningen med sin förmåga att deppa ner oss alla, totalt. Hela klassen tycktes sitta och stirra på de små äckliga, svarta molnen som faktiskt verkade räcka finger åt oss. How rude. 

Nu ska jag gå och knarka i mig lite alvedon, c-vitamin och te under tiden jag tycker synd om mig själv, tittar på TV och snörvlar högljutt. May the force be with you. (Och håll tummarna för att jag inte blir skjuten av en galen, obstinat älgjägare som mistar mig för en älgkalv!)
 

Och av inget speciellt skäl alls (Jo, för att jag som sagt inte tänker speciellt bra idag), så kan ni få åtnjuta en bild från i sommras då jag fotograferade den tyska kusten när vi åkte båt hem till Sverige igen. Himlen var sådär blå som den bara kan vara på sommaren, vinden var ljummen, solen gassande och jag var verkligen lycklig, tror jag.

Kommentarer
Postat av: Vicky

nej men lilla gumman! krya på dig!

Postat av: sofia

meh hallå, nu har jag varit inne på din blogg sinnessjukt många gånger idag, och du verkar vara helt försvunnen :(

Du kanske är jättesjuk idag? Krya på dig i sånna fall!

2006-10-17 @ 21:25:06
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Aenigma

Vicky; Tack för omtanken! Jag är än mer förkyld nu, men jag har kureringsdag idag!
Sofia; Ja, jag åkte bort igår med alla esteterna till mitten av Jämtlands urskog och hade get-together dag. Det var väldigt roligt, men nu är jag så förkyld att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men, det gör att eftersom jag är hemma kan jag blogga extremt mycket, trots att jag försöker hosta upp mina lungor, så ta det lugnt. I´m back! :)

2006-10-18 @ 11:04:18
Postat av: Augnews

nice site keep it up ok

2008-01-11 @ 00:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback