Höstens "got to have" list

Jeans/byxor: Jag har ju inte använt byxor på ca tre veckor nu. Det gillar folk att påpeka! Men det blir de vanliga, men mest svarta Killah, de gubbiga kaki, lazy ones och Levi´s. Har sagt det förut, säger det igen, när det är superkallt är det inte lätt att vara en trendsetter, snarare trendkiller! 
Klänningar: Har just upptäckt att jag har 4 st lbd;s. Hur har det gått till? Dock kan bara en användas till skolan och den ska den få göra. Annars är det lilla, söta rutiga och den vit/röda som är bäst lämpade, och den stickade grå. Men till lovet ska lagret utökas med mycket bredd! Gärna stickade, med lite längre ärm.
Kjolar: Den svarta puffiga kärleken, den rutiga Svea;n, rosa/vita sidenkjolen osv. Kjolar har jag ganska mycket. Men vill ha ett par till som är liite längre och liite varmare!  
Jackor: Okej. Confession time.. Jag har över 15 jackor. (+!) så ingen mer ska inhandlas. Dessutom är jag väldigt nöjd med mitt utbud. Nyaste är vintage skinnjackan som ska användas mer men även nya presenten, duffeln, som är kärlek på hög nivå och ska bli min följeslagare genom hösten/vintern.
Skor: Ballerinor och andra små söta skor så länge vädret tillåter. Sedan nya uggisarna! (Trendkiller Kajsa!) Och mamsell har ju lovat vinterstövlar så det blir till att spana efter på lovet.
Koftor/tröjor: Koftor har jag i alla fäger, modeller och i mängder. Världens bästa plagg! Skulle dock kunna tänka mig en leopardmönstrad, och "behöver" en till svart eftersom min andra har guldknappar...
Väskor: Väskcravingsen kommer och går. Visst skulle jag vilja ha en quiltad Chaneldröm men det känns som om alla har det så jag står över det tror jag! Har de väskor jag behöver just nu. Okej, förutom en Mulberry Roxanne som gärna adopteras men som inte prioriteras just nu.
Blusar & Toppar: Har känt länge att om det är något jag behöver så är det söta tees, toppar och blusar. Jag har ganska mycket men det är ju så roligt med lite nya, fräscha. Gärna i någon pudrig, blek färg eller med mönster. Favoriten är fortfarande Parisiska från Promod och det soliga, gula fyndet från i sommras.
Huvudbonad: Oversize, stickade baskrar och mössor, gärna i grått, svart, lila och rött. Har ganska många så jag behöver nog inte fler egentligen. Men de är ju så söta. Och begärliga!
Övrigt: Strumpbyxor i grått, fler stickade, tjocka strumpor och kanske några knästrumpor? Och en cape skulle inte sitta fel.

Das war alles. Antagligen inte förresten men jag kommer inte på mer just nu. Lånad/norpad av Bohemica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback