Inspiration!

Skrev ett überlångt inlägg, knåpade läänge med flera bilder och letade efter information på internet. Vad händer då, jo allt försvinner. Ursäkta men, jävla skit!
...
Okej. Vid mina sinnens fulla bruk igen. Jag gör ett nytt försök med lite annat. Bilder från Facehunter och inspiration så att det flöööödar!

r
Jag älskar verkligen den här bilden! Kombinationen av alla de härliga färger i underbara nyanser, material och stilfullhet. Har en tröja i nästan samma färg som hennes och den ska användas, omedelbums.
Skärpet i midjan som matchar med väskan och stövlarna, tröjan och byxornas ton i ton, den svarta baskern och den ljusa håret. Poifect!
r
Hon var så söt! Ser lite pillemarisk och gullig ut i den fina klänningen som jag tycker är i en supermodell. Jag vill ha någonting liknande. Skorna var inte de finaste och hon hade kunnat piffa upp det hela med någonting, en lite färgglad scarf eller brosch. Men klänningen, oh ja!
r
Kappan är ju bara jätte fin. Gillar snittet, den figursydda formen och kragen. Även i en väldigt fin, diskret färg som kanske skulle kännas lite tråkig efter ett tag men det går ju att ordna med en halsduk, scarf eller skärp i midjan. Dessutom verkar skorna, man ser ju lite dåligt på bilden, riktigt snygga de med. Svarta pumps eller ankelboots med vita sidenrosetter. Söt detalj!

Nu vet jag hur jag ska klä mig imorgon under ännu en iskall dag med prov och allehanda små äventyr.
Dock ska jag skylla på armbågen om det går dåligt på provet eftersom det gör ont när jag lägger den på bordet, vilket man måste göra när man skriver... ;) Skateboardramper är farliga ting, fast man är en sån naturbegåvning som jag! ... Hm?

Kommentarer
Postat av: jojo

nej det är SÅ irriterande!! Allt försvinner ju också bara vid de tillfällena då man har skrivit mycket! murphys lag!! ;)

Postat av: true-fashionista blogs.se

Grymt bra ska adda dej till favoriter!!!

2006-10-25 @ 04:23:19
Postat av: Linnea

Jag HATAR när webblogg cpar! Nuförtiden kopierar jag alltid innan jag trycker på spara som utkast eller publicera..

2006-10-25 @ 10:09:04
URL: http://rabarber.webblogg.se
Postat av: sofia

den äversta kändes väldigt du, suerbra! För övrigt suger det när blogg.se gör sådär. Många skriver sina inläg i word så att dom kan vara säkra på att det inte försvinner, men palla det liksom...

2006-10-25 @ 14:08:20
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Anonym

Jojo; Ja, den där muphy hade verkligen ett sanningens ord i det där! :) Blir så himla less när det händer, men det är ju bara att svära en stund och börja om...
True fashionista; Oh tack så mycket!
Linnea; jag började att göra det igår. Men bara därför knasar det sig ju inte! Men men, nu ska jag inte göra det misstaget igen.
Sofia; Ja, jag helt enklelt rådiggar den där bilden. Älskar färgerna som är smakfulla och dimmiga. Haha, man skulle ha hört mig igår när jag svor över inlägget. ojojoj... ;D

2006-10-25 @ 16:21:28
Postat av: sgzafynxl kxfz

gihqx ihrzf ekoujacny pdxfzuvtb xmcitrka qflymz ncgulo

2007-05-14 @ 08:13:17
URL: http://www.uhnvfpxg.ifaxzjosv.com
Postat av: valtrex next day delivery

Cool site. Thank you:-)




2007-05-16 @ 12:16:20
URL: http://valtrexse.sitesled.com/valtrex.html
Postat av: valtrex next day delivery

Cool site. Thank you:-)




2007-05-16 @ 12:16:22
URL: http://valtrexse.sitesled.com/valtrex.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback