Sonja Rykiel och pimp my...phone?

Bläddrade i Cosmo, och senare Elle, och såg där att Sonja Rykiel har så som många andra designers börjat med även träningskläder. Jämfört med hur många andra har hon gjort en ganska roligt kollektion, i alla fall utav allt det jag sett, med små roliga och gulliga detaljer. Kanske inte alltid praktiskt men dock så mycket roligare. Bl.a ett hårband med texten "never too late" i strass, benvärmare med ett ansikte instickat och ett linne med strass och tygros. Vore det inte roligare att träna i det än super funktionsenliga, halvtrista plagg? Japp, säger jag. Tvivlar dock starkt på att det finns att köpa här uppe, eller i Sverige överhuvudtaget?

Jag blir, tillsynes, ganska inspirerad av lite allt möjligt. Då jag inte har en bil, inte korkört än heller för den delen, men jag har MTV att titta på så kom det över mig. Pimp my ride. fast pimp my phone.
Hade fått ett brev med posten och däri fann jag de sötaste (jag har börjat missbruka ordet söt, uäck) små 3D klistermärkena ever made. Dödskallar i rosa, vitt, gult och svart med rosetter på huvudet och tillhörande benknotor och stjärnor. Så nu är min mobil pimpad i svart, vitt och rosa och är riktigt cool.
Inte så blingbling á la Paris Hilton men jag har ju aldrig varit ett fan av henne så det är bättre att ha den my way. Och den förkärlek jag har för små dödskallar i söta skepnader är det perfekt enligt mig att även mobilen skall få ha "mitt" signum. Ska lägga upp en bild på den, till beskådning och allmän avund.

Eller inte?


Kommentarer
Postat av: Abdullahielsa

Great site, enjoyed my stay, thanks for the cookies!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback