Utmaning



Vad heter du?
Kajsa
Vart bor du?
Jämtland på vintern, Skåne på sommaren, gärna utomlands däremellan
När är du född?30 maj 1988 
Beskriv din stil med 3 ord?
Varierad, matchande, söt
Vad innebär mode för dig?
Att inspireras av det som är highest fashion for the moment, men alltid klä mig i det jag tycker om.
Helt enkelt att ta till mig den delen av modet som jag gillar och försöka göra det till ”mitt”/till något inte alla har på sig eller ser ut som. Cause every day is a fashion show…
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
ZARA, H&M, Spirit, Filippa K osv. Det bror ju på vad jag vill ha!
Shoppar du second hand?

Ja, men inte så mycket i Jämtland
Vilken är din favoritdesigner?
Varierar mycket från säsong till säsong, i höst; Dries van Noten, Louis Vuitton m.flera!
Vad är din favorit i höst?
De ”höstiga” klänningarna, de volumiösa stickade mössorna och söta kappor
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Väldigt varierat! Från 0-för mycket
Dyraste plagget respektive billigaste?Antagligen någon vinterjacka/kappa. En scarf från second hand kanske? Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Ja, antagligen. Om inte mer?
Brukar du tröstshoppa?
Jag kallar det inte tröstshopping men det är nog precis vad det är.
Högklackat eller lågklackat?
Jag vill kunna gå i högklackat men… det känns så fel. Jag är en kortis som tycker om att gå med mina små fötter i små ballerinas eller andra söta skor.
Vilken är din drömväska?
Mulberry Roxanne, det finns en kärlek mellan oss som inte går att förklara. Annars har jag ingen direkt drömväska, har dock alltid varit svag för Burberry.
Vilket blir ditt nästa köp?
Sånt planerar jag inte, det kommer liksom i visionsartade rus av shoppingimpulser… Men jag skulle gärna vilja ha en klänning till. Eller ett par mörka jeans. Och kanske en kofta…
Favoritblogg?
Har ingen direkt favorit, kollar olika hela tiden. Men mest modebloggar.
Vilka är dina stilikoner?
Kate Moss, Nicole Richie. Egentligen har jag ingen stilikon för jag tycker att det ändrar sig både gällande dem och mig. Men jag inspireras av människor jag ser på stan såväl som kändisar. Dock måste jag tillägga att min mormor klädde sig grymt och så gör även min mamsell, dvs. Mamma. Det är ministilikoner.
När upptäckte du ditt intresse för mode?
Måste ha varit på dagis när jag redan där började konsultera mina vänner vad deras favoritplagg vs. Hatplagg var och varför det tyckte som de gjorde. Jag hade det i mig redan då.
Vad vill du jobba med i framtiden?Jag vill arbeta som designer, helst inom mode men jag är även nyfiken på annan sorts design. Helst vill jag studera vidare i utomlands, som England och Italien men även Sverige ska få sin chans. Egen label/märke och kanske egen butik? Favoritplagg just nu?Ojoj… jag vet inte riktigt? Alla plagg är ju älsklingar på sitt sätt, men just nu är det nog nya klänningen från H&M bara för att den är så otypisk mig. Men det lär snart ändra sig!
Favoritaccessoarer?

Halsband, vilka jag mest har knåpat ihop själv men blandat med en massa annat. Även de flesta typer av sidenband och scarfar är riktigt bra outfithöjare.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback