Det där med rött & rosa i samexistens

 Jag lever i ett matchande envälde där jag är den smått fanatiske despoten som gör ögonen till små elaka springor om saker och ting inte går ton i ton och har en röd tråd. Vissa människor kan blanda rosa och rött, vissa gult och blått. Jag får en smärre hjärnskada om det är två blåa nyanser som inte funkar riktigt bra...
Dock har jag insett vilka begränsingar det gör ibland. Jag tycker fortfarande att det är verkligen, ursäkta, skitfult när folk liksom bara slänger på sig ett knippe med kläder som inte balanserar bra tillsammans. Man kan ju tänka efter vad det är man förmedlar och hur man vill att folk ska se på en. Men jag beundrar alltid folk som lyckas mixa ihop färger på fina sätt så att det ser ut som en enhet trots att det inte borde vara det när man lägger fram det på sängen. Så jag försöker att lära mig att man kan blanda utan att man ser ut som en strösselblandning på utflykt.
Jacquard wrap skirt large viewSilk camisole top large viewCropped satin jacket large viewRed Onyx Droplet Earrings large view
Peep-toe leather platforms large viewRuse leather messenger bag large view
Hade jag satt ihop en liten önskeblandning av plagg till en fullkomlig outfit för några månader sedan hade hela klädstilen sett ut som något som rymt ut Willy Wonkas chockladfabrik, typ en polkagris med idelt rött och vitt med en ompa lompa i hasorna. Efter lite rehab så har jag istället plockat ihop, som påskmotståndare dissar jag totalt gult nu, både tre färger, olika nyanser, plaggsorter och material på ett ovanligt vågat sätt. (jag höll på att ta ett par fantastiska gröna Laboutins men där gick tydligen gränsen för idag...)
Alltså en väldigt vacker röd kjol ifrån Celine med hög midja i jacquardtyg, som jag tycker är ett bra substitut till all brokad i vår, tillsammans med en sött och lite glansigt linne ifrån See by Chloe som jag tänkte mig instoppat så att midjan markeras fint med kjolen.  För att bryta av det klassiska, och ganska strikt vackra, så skulle en liten sportinfluerad satinjacka i guld/silver från Miu Miu passa bra. Lite puffig modell med 3/4 lång ärm och liten krage.
Accessoarer blev rena, längre örhängen i rött från Julie Sandlau som knyter ihop med kjolens färg tillsammans med fina skor från Fendi och en axelremsväska i slitet läder ifrån Jimmy Choo.
(allt ifrån net-a-porter.com)

Kommentarer
Postat av: Fliickan

Snygg väska!

Postat av: Emma

Love the bag!

2007-04-05 @ 18:43:24
URL: http://emmmis.blogg.se
Postat av: Linda

Jättesöt topp!

2007-04-05 @ 18:44:16
URL: http://blackandwhite.webblogg.se
Postat av: sanna

Supersnygg jacka!

2007-04-06 @ 12:47:42
URL: http://sannie.webblogg.se
Postat av: aenigma

FliickaN, Visst är den?

Emma; jag med. Ha, ha, ha! :)

Linda; Ja!

Sanna; Visst är den cooolish? Jag vill ha en liknande badly när jag ser den där. Dock kanske inte lika dyr?

2007-04-07 @ 11:00:11
Postat av: Jelena

Miu Miu jackan är... alldeles, alldeles underbar! (som Askungen skulle säga)

2007-04-08 @ 10:24:43
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Nina

den röda kjolen är så fin :D

2007-04-08 @ 11:02:10
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Renelinnea

I see first time your site guys. I like you :)

2009-03-18 @ 14:44:55
URL: http://renelinnea.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback