Let my feets lead me forward

Jag har blivit utnämnd till familjens mest inaktiva juluppfyllare. Folk springer omkring och gör knäck, dammsugar med något maniskt i blicken, inhandlar mängder med margarin till suspekta saker som ska stå på julbordet och ställer tomtar överallt. (När man ser alla tomtar tänker i alla fall jag på George Orwells 1984. Storebror ser ALLT)

Världen klär sig i rött, snurrar in sig i glitter, pratar om olika sorters senap och tittar beslöjat på sina skeva granar.

Vad gör jag?

Ikläder mig idelt plagg i ljustblått, rosa, vitt och rutigt som en picknickfilt, äter apelsin och tänker på sommarvindar.
1
I Norrköping ritade jag den här. I handen håller hon väskan jag inte kan sluta tänka på. Gul, stor, från H&M.
2
Sugarhoney kom hem som den förlorade delen av mitt hjärta och gav mig lite inspirationslitteratur i magasinform från Paris.
3
Ganska så ofta. Det vill säga hela tiden. Har jag med mig minst en pennstump och lite papper. Så att jag kan skriva upp kloka saker jag läser.


Kommentarer
Postat av: Julia

Åhh, vad du ritar fint! Haha! Köp den väskan:D Ttror jag vet vilken du menar:) Kram

Postat av: Ulrika Nettelblad

Åh. Jag blev lycklig av dessa bilder. jag tycker om hela block-penna-grejen, kör den själv en del. och det ska vara precis sådana där spiralblock, ett sådant som du verkar ha! :D

2007-12-23 @ 14:49:10
URL: http://nettelblad.blogg.se
Postat av: Johanna

Godjul :)

2007-12-23 @ 16:51:20
URL: http://minhundochjag.blogg.se
Postat av: Sofia

aha okej =( julen är faktiskt en tid jag tycker om, känns som om det finns så mycket att göra att jag inte hinner tänka och det är skönt! åhh jag har oxå alltid med mig papper och penna =)

2007-12-23 @ 16:56:59
URL: http://sofialandstrom.blogg.se
Postat av: Fani

ja den är jävligt bra alltså. haha ja visst vill man kunna allt det där de gör i videon, men det ser ju alltså stört omöjligt ut xD coolt äre iaf! haha naw :) vad såg du för film sen då? ;) filmys är ju kul det med :D "livet handlar inte om gud vilja eller djävulens ondska", tyckte jag var jättebra. hade bra gullet puss, kram & god jul på dej! :)

2007-12-23 @ 17:10:41
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Sara

Svar; Okej, va kul :) Hörde på radion att The voice skulle starta en streetdance school, så jag ska försöka få med mig någon kompis och eventuellt börja där.

2007-12-23 @ 17:13:17
URL: http://sporadisktrolig.blogg.se
Postat av: Sica

Vad skönt för dig att veta att du kommer vara så enkel och snygg ! Jag är avundsjuk. För jag har inte heller tänkt så mycket på det tidigare år, kanske va därför jag ville spexa på nu. Men det är väl då det går åt pipan antar jag. Det får bli vad det blir nu, helt enkelt. Jag vill också vara enkel och snygg, men genomtänkt. Och nu har jag inte ens kommit halvvägs i tänkandet. Det som är illa. Och så är jag avundsjuk på att du sitter och tänker härliga tankar när alla andra stressar runt för här är det ingen rast och ingen vila alls. Nyss kommit innanför dörren och hinner inte andas innan nästa rej ska göras. Får ingen tid till bloggen heller. stackars blogg va :( :)

2007-12-23 @ 18:13:54
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: julia

Du vet när hjärtat smälter!! sånna saker. haha ;)ska berätta på msn.
Inernet e helt sjukt här hemma..

Har kollat så mkt på dina bilder från oman så inatt drömde ja gom det. hihi! ;)
nja före dig lär jag inte få. 9:e e ju snart ju! Känns det bra?!

kram

2007-12-23 @ 18:37:08
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: caroline

åh, den tidningen vill jag ha! Vilken är det? (och kan den finnas i Sverige?)
Mitt nyårslöfte får bli att ta med mig block och penna överallt! Jättepraktiskt!
Re: Jo, det är mycklet på gång nu, men jag kände att det var lika bra att sätta igång direkt, man kan ju sy lite i taget, mellan partajerna, vännerna och allt annat.
God jul!

2007-12-23 @ 18:42:56
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Solin

fina bilder :D

2007-12-23 @ 19:37:53
URL: http://solins.blogg.se
Postat av: Linnéa

Hoppas att du får en underbar jul sötis! (trots bristen på knäck) Smart att alltid bära runt på papper&penna, så att man inte glömmer bort alla fina saker man hör runt omkring sig. Det kanske man skulle börja med... PUSS på dig!

2007-12-23 @ 19:45:28
URL: http://linneahansson.blogg.se
Postat av: bea

vi åker till thailand den 27:e på kvällen så om du kommer till arlanda då ^^haha, efter studenten kan du få en månads kurs :P

2007-12-23 @ 20:16:59
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: Odinanne

Very well done. I enjoyed the site.

2009-03-19 @ 08:42:06
URL: http://odinanne.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback