The day after tomorrow

Igår var det roligt. Igår susade vi hem till Hanna och satt på golvet och pratade strunt i några timmar, petade på Amandans minishaker som fick alkohol och läsk att spruta likt en något läskig fontän och kramades en hel del. Eller. Jag kramade en massa på Amandicon som snart åker tillbaka till Paris och gör mig borttappad igen. Och Hannas frånfälle inom kort ska vi inte ens tänka på. Men. Sen bar det ut i natten, alldeles för många i en liten bil, in till Åre, bankomaten och Dippan.
Diss av Dahlboms, mumsiga pommes frites på Max och krass musik men många "ihh, vad länge sedan jag såg diiiiig!". Och en hel del besynnerliga, malplacerade brats och tjejer med för mycket ful hårförlängning, störiga Guccilogoväskor på armen och lite för tighta jeans. Det var en rolig kväll ändå.
1
Hets hets hets blev det på slutet när msnkonversationen med ElinPelin drog ut på tiden och jag skulle packa. Så bilderna togs mittelinatten vid klockan 03.14 i vår fashionabla tvättstuga. Fräsch som en nyponros och med de enda funna strumporna på fötterna. Strumpor med glow in the dark-dödskallar på. De ska jag ha på mig på krogen nästa gång jag vill vara festens mittpunkt. De är likt magneter nämligen. ...
Svarta stuprörsjeans, Åhlens Att. Ny present från bästaste Anna och tillila broders flickvän. Kärlek vid första ögonkastet-linne, Topshop. Också ny present från densamma fina Anna. 10 skramliga armband i rött/guld/vitt, Glitter och inköpta i Oman. Knasigt hår som förpassades till en knut och alldeles för lång lugg. Sen pallade jag inte med några heels att bryta benen i på väg till och från bilen i halkan så det blev skönaste gubbeskorna.
2
Jag diggar inte dekolletagefokus så himlans mycket och har hittills inte hittat en fin klänning eller ett linne med ryggringning som faller i smaken så gissa om jag blev glad när jag fiskade upp denna raring. Perfekt när man har lite bränna att show of. Enda som funkar under är dock en liten bikiniöverdel.
Väl hemma så var det himmelskt att knapra lakritsknäck och dricka julmust för att sen somna med en filosofisk, teologisk bok på näsan.
345
Jag berättade senast igår för mina vänner att jag aldrig har mjukisbyxor på mig. För hur skönt det än är och hur ensam hemma jag än är så känner jag mig inte bekväm i dem. Det känns så töntigt och liksom för fult för att ens slöa eller träna i. Men igår hittades det paret jag åkte med skolan till Paris, med buss, i och jag försöker nu vänja mig. För i vanliga fall myser jag runt i en gosig klänning. Nu är det för kallt. Så varsågod, beskåda Kajsa i mjukiskläder och stickade strumpor, för kanske en av de första gångerna någonsin. (ni ser ju hur obekväm jag är på bilden!)

Familjen - Det snurrar i min skalle

Kommentarer
Postat av: Julia

Oh, äntligen en person som förstår att man kan känna sig obekväm i mjukisbyxor! Det spelar ingen roll att jag bara är hemma, de är inte sköna! Det är mycket bättre med tights och klänning eller så... :)
Jag ska berätta om min jul, jag har inte avlidit i någon knäckdvala (bara nästan). Men jag får lite prestationsångest varje gång jag klickar upp bloggen. Jag vill ju att det som står och syns där i ska vara fint, ordentligt, välskrivet och välfotat. Men jag har liksom inte ork till att få till det där fina, trots att jag har massor av ord på lager... Jaja, snart släpper det väl! :D Kram!

Postat av: Sica

Jaa det var en sån morgon, men nu börjar det bli lite bättre - det är väl så dags nu. Har varit inne hela dagen i min härliga oversize polo och de bästa mjukisbyxorna! Jag älskar mjukisbyxor och hoppar i dom så fort jag kommer innanför dörren (eller vaknar på helgerna) . Finns inget bättre än att gå runt och känna sig risig och skön. :D

2007-12-26 @ 18:02:11
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Julia

ja :(
jag vet inte vad som händer. och jag drömde världens mardröm om O inatt. inte skoj inte. :(
Låter som att du hade skoj iaf! Och det e huvudsaken. när du har rolig e jag glad!
Kramar på dig

2007-12-26 @ 18:51:01
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: Stilist

Jättefina armband du hade, jag älskar att ha en massa armband på mig, de skarmlar så härligt.

2007-12-26 @ 20:11:45
URL: http://stilist.blogg.se
Postat av: Aleya

Jag äger inte ett endaste par mjukisbyxor och har aldrig gjort det heller. Springer istället runt i rosa morgonrock på helgmornarna och tar sen på mig något jag vågar visa mig i ;)

2007-12-26 @ 20:52:15
URL: http://aleya.webblogg.se
Postat av: caroline

Jag måste säga, att hur fult det än är så älskar jag mjukisbyxor. Till jul fick jag dock en finaste mysdressen (så nu kan jag mysa fint!). Annrs tycker jag att det är mysigare att mysa i mjuk klänning och tights! (oj vad mycket "mysord" det blev i samma inlägg..)
Re: Men åh, tack tack tack! Jag kan ju säga att mitt tålamod trött ett ex antal gånger, och jag fixade det inte helt själv :) Men tack!

2007-12-26 @ 21:12:21
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: amanda

hehe
ja jag får träna detta med minishakern!
men kramas kan vi!! :)

2007-12-26 @ 21:19:08
URL: http://snowboarding.blogg.se
Postat av: amanda

neeej
imorgon blir mycket bättre!!!

2007-12-26 @ 21:32:35
URL: http://snowboarding.blogg.se
Postat av: systugan

fina, armband!!

2007-12-27 @ 00:23:19
URL: http://systugan.blogg.se
Postat av: bea

haha, mjukisar och tofflor är mina basplagg :P assköööönt ju!

2007-12-27 @ 01:01:51
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: Jelena

Mycket fin festoutfit, och så gillar jag hårspännet du har på den nedersta bilden.

2007-12-27 @ 08:06:47
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Anna

Va härligt brun du är, är bara aningen avundsjuk;)
Åre ska jag med till om 4 veckor, can't wait. Men då ska jag hinna med o åka lite också:)

2007-12-27 @ 12:02:13
URL: http://annaoting.blogg.se
Postat av: Sarah

Du är på tok för söt! Jag vill att du ska komma upp till stockholm genast! Förresten måste jag säga att dina kommentarer på bloggen alltid värmer, verkligen! åh, du är så himla söt, jag vill bara äta upp dig! (hur det nu skulle gå till) Puss

2007-12-27 @ 14:09:01
URL: http://lostdetective.blogg.se
Postat av: Erika

Hoppas att du mår bättre idag.
Härligt att du hade kul , då kan man ta lite vimsighet dagen efter ;o)

2007-12-27 @ 14:58:42
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: hanna

Låter som en kul kväll och med ett snyggt linne dessutom. Jag är helt kär dina armaband med. Förrästen håller jag med dig. Jag känner mig ful och äcklig iförd mjuklis kläder. Får väl även jag lära mig..kramar (älskar den låten förrästen)

2007-12-27 @ 15:15:45
URL: http://hannaberg.blogg.se
Postat av: Sandra

Snygg outfit (linne + jeans)! Härligt med en lyckad kväll :)

2007-12-27 @ 16:58:32
URL: http://sandraajax.se
Postat av: Olivia

ÅÅ, du är så bruun! Fusk!! :D

2007-12-27 @ 19:11:24
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: Linda

Vilket snyggt linne på dig och din bruna rygg :) Blir liiite sugen på att åka utomlands jag med. Och soooola
och baaada.

Adrian är min boyfriend!

2007-12-27 @ 21:58:39
URL: http://noonasblog.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback