Underneath you clothes

Personligen så tror jag inte att jag bloggat överhuvudtaget om undies, alltså underkläder?! Kanske därför att jag inte tycker att det är varken särskilt roligt att köpa och för att det alltid är så jobbigt att leta efter det man vill ha och varenda gång finner sig stående bland svart spets i mängder och märkliga trosmodeller.
När det kommer till det som ska vara närmast kroppen så känner jag faktiskt att det är väldans bra att lyda råden som man får höra som norrboende; Det som sitter närmast huden ska vara mjukt och sitta bekvämt.
Det gör inte löjligt små mängder i tyg som egentligen är mer än tvinnade små band som får en att undra vad som ska sitta kvar när man rör sig. Så för mig är det bomull och modeller, både på ovandel som nedandel, i sköna former. Kanske tråkigt, men det måste ju inte vara det bara för att man inte vill ha pompombollar, swarowskikristaller och itchy spets direkt mot huden!

Under en jobbtur till stan gick jag in i lite affärer för att hitta det JAG söker i underklädesväg och fann dessa både sköna, enkla men inte alltför plain modeller. Vit med lite rosa och mjukaste kvalitéen någonsin, ljust chockladbrun och finfina rosa broderier. Alldeles lagom. Inga porrstjärnevibbar men inte heller amningsBH. Bara enkla men söta undies.
21
Ritade en illustration över hur jag tycker att undies ska se ut. Hipsters/hiphuggers är grejen med tillhörande överdel . Clara skrev ju dessutom en rolig grej om
undies häromdagen, fast mer gällande trosor. Nu är det ju nämligen trendigt med högmidjade undies som sitter där de ska och får en att tänka på gammeldags skira underbyxor. Så när Prada och Chanel gör sina varianter följer den modeslavande skaran efter och plötsligt är det helt okej att ha på sig det man innan hånade. Fjantigt men sant.

Jag förstår faktiskt inte vad det är som anses sexigt med det här. I mina ögon ser det mest konstigt och obekvämt ut. Men så länge jag inte behöver bära det så är det lugnt.


Kommentarer
Postat av: Erika

Mäh...vad säger du? Smörgåstårta som är så mumsigt ;o)

Jättefina underkläder. Jag har svårt att hitta bekväma behåar, det kanske skulle vara värt att gå till en butik som har specialiserat sig på just underkläder. De brukar kunna hjälpa till med att hitta sådana som passar perfekt.
Men då brukar underkläderna i sådana butiker vara rätt dyra med.

Postat av: EmmahSusanna

Oh, söta underkläder du köpt! :) Enkelt ska det vara!

2007-12-03 @ 20:06:37
URL: http://emmahsusanna.tjejsajten.se
Postat av: julia

Lars winnerbäck kommer till sundsvall i sommar! ;)kramar!

2007-12-03 @ 20:22:32
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: fashionholic

jag älskar fina underkläder.. lite lyxiga... men köper dem aldrig.. vem fan ska se dem??? grannen när han kikar in genom mitt fönster?? haha nej nej jag är inte bitter ;)

2007-12-03 @ 20:44:53
URL: http://fashionholic.blogg.se
Postat av: Jen

Hur ska man ha den lilla kjolen om man har byxor då? eller är de bara att sova i kanske, å om de är så är de nog ganska obekvämt :O

2007-12-03 @ 21:40:22
URL: http://jenniferlinnealindberg.blogg.se
Postat av: Sofia

ja kan du inte göra det? hade varit as coolt att se hennes bilder! Det var mina första bilder, sitter och övar lite på kvällarna! Var går hon då? Låter jätte häftigt! KRAM!

2007-12-03 @ 21:48:35
URL: http://sofialandstrom.blogg.se
Postat av: Elisabet

Fin teckning!

2007-12-03 @ 22:29:05
URL: http://stenvreten.blogg.se
Postat av: Mikaela

Underkläder är verkligen otroligt tråkigt att köpa. Mina är otroligt fula, men ack så bekväma och bra. Så får det vara. Fast det borde ju inte vara helt omöjligt att hitta något fint.. dina fynd var riktigt snygga!

Apråpå teckningen igen. Jag hade naturligtvis inte tänkt att du skulle behöva göra det gratis, men jag kan inte betala alls mycket. Kanske runt 100 kr + porto? Det är ju ändå någonting du kommer att lägga ner tid på och det tycker jag är värt mycket. :-) Ang motivet... Jag är inte så bra på att beskriva. Men gärna något där vi ser bästavänniga ut och gärna där vi har klänningar och dansar :-D. Sedan lämnar jag resten till dig, jag är otroligt imponerad av dina teckningar och tror att du skulle kunna få ihop något riktigt fint.

2007-12-03 @ 22:41:29
URL: http://www.kvinnogatan.blogg.se
Postat av: Mikaela

Och just det. Det är vi som är på min tatuering. Vi är alltså korta, har klänningar på oss och har halvlångt hår (jess blondt, jag svart) :-)

2007-12-03 @ 23:01:01
URL: http://www.kvinnogatan.blogg.se
Postat av: Josefine

Snygga bh:ar! Själv gillar jag att shoppa underkläder :-)

2007-12-03 @ 23:03:46
URL: http://pinkgrapefruit.blogg.se
Postat av: Roger

Grym teckning! Vill du bli illustratör så är det nog inga större problem...

2007-12-03 @ 23:59:11
Postat av: Drömma Lotta

Hej du..
Det är helt fantastiskt vilka illisar du gör! Och jo jag älskar hederliga MEN gammaldagsfina underkläder, lite 40-tal typ. Dina fynd ser fab ut :-)Tack för kommentaren och allt gott till dig!!

2007-12-04 @ 00:09:16
URL: http://blog.dromma.se
Postat av: bea

haha, tycker också det e jobbbit att leta :P

2007-12-04 @ 00:57:55
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: Fani

haha vad roligt du skriver :) håller med dej, underkläder ska först & främst vara bekvämma, det är ju faktiskt jätteviktigt. att de är snygga är ju sedan ett plus, men det finns ju faktiskt massa skitsnygga, bekvämma underkläder ;) i like my undies, them pretty huhu 8) ja mensverk är inte lätt att tampas med inte, tacka gud för ipren & värktabletter liksom ^^ ja humöret som medkommer är ju inte heller att leka med direkt, men jag får försöka behålla mitt lugn, haha ;) ja inte vart det så mkt slappande, men under den tiden då jag egentligen skulle vara i skolan vart de det iaf haha :D hihi gullig du är :) men de vart ingen färgning, hade världens beslutsångest så jag bestämde mej för att skjuta upp det tills jag verkligen är säker på hur jag ska göra liksom. ha det bäst gullet puss!

2007-12-04 @ 01:35:01
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: bownii

nej ja tycker det var jätte hett d där! :):)

2007-12-04 @ 02:53:13
URL: http://bownii.tjejsajten.se
Postat av: Sica

Ja, det är samma här. Jag har en majoritet på enformiga bomullstrosor i byrålådan. Lite tråkiga men desto skönare. Jag är överlag dålig på att köpa "sexiga" underkläder men för mig är inte sexigt alltid obekvämt. Men jag känner mig absolut finare när jag bär de lite mer spexade :) Så det är nog bara mina dåliga inköp som sabbar för mig.

2007-12-04 @ 09:58:27
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: sofia

Ser lite onaturligt och obekvämt ut, precis!
Men underkläderna var söta :)

2007-12-04 @ 10:06:40
URL: http://millstones.blogg.se
Postat av: Lo

Jag har alltid älskat undies med hög midja eftersom jag vurmar för 20- till 50-talsestetik och tycker det är extremt sexigt och vackert (kanske inte alltid så praktiskt dock). Har däremot inget till övers för tex string, som verkligen är obekvämt och fult. Tur att den trenden har gått i graven så färre tjejer riskerar, eh... alla skador man antagligen får, när man sportar string.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback