Aenigma, sponsored by...

Idag var ännu en kall dag ifrån helvetet. Eller nordpolen. Antarktis.
Innan jag hunnit glida ut på första isfläcken från tomten insåg jag att den iskalla vinden inte bara slet av luvan från min kära duffel från mitt huvud utan också gled rakt in genom ullen och till min mage som blev en klump is. Dessvärre hade jag ingen tid att vända så jag krockade med E som var lika sen utanför casa Aenigmas baksida och vi huttrade iväg lika dåligt klädda i Burton skidjacka och just Zara duffel.
 På skolan svansade jag omkring i följande;
Uggisar
Loose Levis (som ser... konstiga ut på bilden!) jeans
Lila supermjuk tee, Vero Moda
Turkos/blå angoratröja med puffärm, H&M
Handgjort skärp från Italien, Vintage
Halsduk/scarf i brun/guld, H&M
Sadelväska, från mamsells gömmor
Halsband i lila sammet med stenar, Indiska + berlockarmbandet + naglar med Mavala Mexico

53
1
Okej ni som ser på Desperete Housewives förstår vad jag syftar på med inläggets titel. Det hade ju lika gärna kunnat vara så här varje gång man gick in på min blogg "Aenigma, sponsored by Rauch".
Nej, men allvarligt talat så fick vi tappra VM volontärer i princip hur mycket Rauch dricka som helst de sista dagarna så jag kom hem med en anselig mängd då man inte fick ta en av varje. Bara 6- 12 pack...
Citrongräs bubbelvatten är gott, istevatten med bubblor och smak av grönt te och citron är... mindre gott..


Kommentarer
Postat av: Maria

Så fin outfit!

Postat av: UmmaGumma

Rauch? Vart finns dom att köpa, aldrig sett! Låter lite spännande.

Var bara tvuuungen att skriva här igen (f ö r l å t) men måste fråga; Hur länge har du tecknat? Hela livet mer eller mindre? Satan vad imponerad jag blev iallafall.

Och du, det är nog inte helt fel att ha sånnadär ögon ibland. Ett äckligt ragg på krogen och vipps så fram med onda ögat och han flyr, kan ju inte bli bättre!

2007-02-23 @ 19:45:30
URL: http://ummagumma.blogg.se
Postat av: aenigma

Maria; Taack! :)

UmmaGumma; Ahh, förlåt! Rauch är ett tyskt märke som gör olika sorters vatten och drickor. De sponsrar stora idrottsevenemang som VM i Åre där jag jobbade. Finns massa knasiga drycker men citrongräsvattnet är riktigt uppfriskande! Finns dock inte alls att köpa i Sverige. :(

Du får fråga hur mycket du vill! Det är ju bara kul. :D
Jag har alltid älskat att rita allt möjligt. Du vet först prinsessor, sedan hästar, dinosaurier, hästar igen, människor, djur osv. På dagis ritade jag alltid heeela tiden (när jag inte bet folk?) ;)
Modeillustrationer har jag inte ritat i ett år ännu men jag ritar väldigt mycket nu så det utvecklas hela tiden. Och är sååå kul! Tack vännen!

Nej, det är hur bra som helst. Jag har ett extremt lättläst ansikte och har ett väldigt tydligt kropps- och ansiktsspråk så man förstår liksom med en gång vad jag tycker och tänker. Bäst är jag på att se riktigt förbannad ut, äcklad, nedlåtande och väldigt sarkastisk ut. Haha Sedan morrar jag som tillägg. :D Puss och Kram på dig!

2007-02-23 @ 19:53:43
Postat av: Nanó

vilken outfit:)! Jättefina färgkombinationer..

2007-02-24 @ 14:05:35
URL: http://nanoism.blogg.se
Postat av: aenigma

Nanó; Tack vännen! Mina favortifärger i en kompott!

2007-02-24 @ 18:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback