Mina ödmjukaste ursäkter!

Att säga att man är för trött för att blogga tycker jag i vanliga fall är en dålig ursäkt. Men nu har jag varit så på gränsen till gråtfärdig varje dag när jag kommit hem att det liksom inte har funnits på kartan att blogga. Så jag ber om ursäkt för min extremt dåliga uppdatering de senaste dagarna! Jag ska försöka ta mig i kragen helt enkelt.

Alpina VM i alpinskidåkning invigdes i fredags kväll av his majesty the king, nonsenspladdrande Hasse och Kristin Fahlén, lite rappande Petter, dåligt railande världselitåkande jibbers och andra knasigheter.
Grymt mycket folk på torget som utstod idogt snöfall och som överraskande osvenskt glatt sjöng med i Sandi Thoms "I wish I was a punkrocker" som var hemligt in i det sista.
Jag höll på att knäcka tre revben mot ett staket uppe på en balkong där utsikten var bra under tiden jag knaprade Max-pommefrites och ifrågasatte alltför gamla killars dumhet med att snäll undra om de var mentalt handikappade eftersom de stod på platser reserverade för just handikappade.
Ganska pampigt trots dåligt ljud som gjorde att jag mest hörde brottsstycken som "alpine world championship in Åre", "Biggest winter event ever in Sweden and..." och "Pengar rullar in som det ska, det går bra nu...". Bäst var helt klart Bounce som var grymt snygga i matchande dunjackor under sitt nummer och det makalöst fina fyrverkeriet med Åreskutan som bakgrund och himlen som kuliss.


Klicka för att se lite, suddiga bilder pga klämda revben, som togs under kvällen.
Ana Jonsson sjöng dessutom den officiella VM låten "catch me if you can". Dock inget att hurra för.


65
Under vårt jobb måste vi ha något av de sponsrade plaggen från halti på oss per dag trots att vi arbetar med internationell broadcasting och i IBCs bookingoffice på mediacentret via SVT, så jag tummar lite på reglerna. Idag alltså iklädd gråa hängselklänningen från H&M med röd VM tee under. 
Och när det blev kallt och skuttande ute i nysnön även tjocka, stickade tröjan. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

oh så fint!!

2007-02-04 @ 21:22:06
Postat av: Jack

Kungen är en person jag alltid har velat se, men icke! Mycket fin stickad tröja. Den ser varm ut.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback