Bling that thing, baby!

catwalken just nu kan man se blingbling i största och mest hallickartade modell. Det ska inte gnistra vackert från diamanter, det ska glimma som en discokula eller allra helst som en opal fastsatt chickt på huvudet. Big is beutiful. Especially big bling.
Bland annat hos Marc Jacobs finns makalöst fina hårklämmor i regnbågens alla färger, V&R har överdimensionerade halsband i sobert genomskinligt och läckra strumpbyxor med fastsydda jätteprismor. Till och med Mr. Laboutin med sina hypeskor har gett de annars så stilrena pumpsen en gnistrande makeover som heter duga.

Eftersom jag redan förra året, hallå jag var trendig först!, använde mig av gigantiska glas och plastprismor av alla former, storlekar och färger till makabra små projekt så plockade jag fram de igen för en till omgång med limpistolen, snörena och hårklämmor.
För er som har lust att blinga lite deluxe själva säger jag som sjukbra.blogg sa, gå in på Panduro.se och kika efter deras olika blingbling-things för lite inspiration och beställning så kan man snart göra sitt eget budget MJ smycke. Som lätt blir snyggare! :D

Här är några exempel på mina smycken och accessoarer som jag svängde till i helgen och förra året. Det är otroligt lätt eftersom man i princip bara behöver prismor, superlim och någonting att fästa det vid.
Jag tog exempelvis ett gammal tråkigt hårspänne, klistrade fast en stor lila sten (den i mitten), väntade lite och hällde sedan på lila glitter i ändarna där det inte var någon sten för lite extra glittrande feeling.
1
Sedan innan hade jag ett enkelt armband med en stor fyrkantig sten fastsatt vid ett gummiband med lite pärlor. En alldeles lagom grej att ha på handleden till en enklare klädsel.
Sedan gjorde jag en ring med en guldgul sten, och ännu ett hårspänne med genomskinliga och blå sten.
2
Dålig bild, men detta är hur de funkar i mitt, oborstade, hår!

Kommentarer
Postat av: Sassy

Kul med lite pyssel!

Postat av: aenigma

Sassy; Jag älskar pyssel, iaf när det går bra att pyssla! ;D

2007-01-24 @ 16:12:20
Postat av: Linda - Sjuktbra.blogg.se

ja va roligt med lite bilder:D var har du köpt dina stenar, panduro ? kram Linda

2007-01-24 @ 21:01:15
URL: http://sjuktbra.blogg.se
Postat av: Akselmelissa

Interesting site. Worth the visit!

2009-09-01 @ 10:25:19
URL: http://akselmelissa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback