Dagens; Mini Michelingubbe

Det var lättsamt att jobba idag och jag knatade omkring, runt runt, på apoteket i Åre och kikade på den fina snön som föll och täckte skutan i ett täcke av fluffiga moln. Fint!
Det är grymt mycket snö nu, kall och fin, som är som gjord för en skidåkningsdag såhär mitt i veckan.
Kände mig som en extrem minoritetsgrupp då jag som enda tjej, förutom läraren, var med idag men det gör mig inte så mycket. Vi drog ut på kalfjället och sedan in i skogen där pudret låg tätt och i massor.
Ont i benmusklerna lär jag ha imorgon, men det är det värt! :D

Min klädsel idag var efter vädret och skidåkning så jag bemödade mig inte med att ta en bild. Om någon nu inte är himla sugen på att se mina faktiskt ganska snygga långkalsonger från Kraft och Peak fleece?
Iklädd varma och loose skidbyxor, varm och tjock dunjacka som får mig att bli en fetknopp, hjälm, googles, halsmuff och sköna tummisar så speedade jag omkring lika glad som bilden visar idag i skidsystemet.
1
Har ju glömt bort mina små påståenden. Och det är ju roligt att se vad folk gissat... haha,
jag är ju faktiskt både elakare och lite mer störd än vad folk tror. Eller jag var kanske?


1. På Disneyland i Paris skällde jag ut en kvinna, hon stod ivägen för oss bara för att jäklas, på engelska när jag visste att hon inte förstod för att hon inte skulle kunna argumentera tillbaka och behöva skämmas lite för att hon inte kunde engelska, utan bara franska. Sant. För de som känner mig vet att jag har ett jäkla humör och att jag har ganska lätt för att bli riiiktigt arg. Nu brukar jag ju inte skälla ut främmande människor men där gick gränsen.

2.
När jag i mina tidiga ungdomsår såg på världscultävlingar i Åre råkade en av Kungens, Carl Gustavs, livvakter sparka mig i huvudet när han skulle kliva över ett staket för att kunna följa efter kungen och skydda honom. Falsk. Jag har inte varit med om detta. Det har däremot min bror... Och vakten fick så dåligt samvete då min söta bror stod och gned handen mot huvudet att han gav honom en hundralapp som ursäkt. Hallå? Jag kan också bli sparkad i huvudet för 100 kr! ;)

3.
Jag har aldrig haft G i ett enda ämne i skolan, utan bara högre betyg. Sant. Många gissade på att detta var falsk. Verkar jag så oseriös? Nej faktum är att skolan har jag alltid tagit på allra största allvar, för stort faktiskt, och länge fick jag ångest om jag inte fick MVG i allt. Nu kan jag vara ganska nöjd även med VG.

4.
För ett par år sedan stod jag mitt ute på en glaciär i franska alperna i Chamonix och skrek därför att jag tappat en bounty ned i en glaciärspricka, som jag förövrigt stod mitt över på en snöbrygga, och tjurade under tiden ofpist-guiden förklarade att det inte var ett särskilt bra ställe att stå på. Sant. Detta gissade i princip alla att det var falskt. Men då känner ni inte mig. Det är vissa saker som är viktiga här i livet för mig. En är skidåkning och en annan är Bounty. Och om jag då mister den ena medan jag utövar den andra så krackelerar hela min värld. Om någon hittar en Bounty i en glaciärspricka eller bäck i franska alperna, då kan det vara min alltså...

5.
Jag jagade en ödla för att kunna titta närmare på den när vi var i Västindien och skrämde den så mycket att den tappade svansen samtidigt som jag sprang rakt in i ett metallrör och och fick en gigantisk bula i pannan. Sant. Gosh det låter mycket elakare än vad det är. Faktum är att en ödla kan "släppa" sin svans om den känner sig hotad för att förvirra en eventuell hungrig fiende. Jag såg väl både hungrig och fientlig ut närjag sprang efter den så plötsligt låg en hoppande svans framför mig och jag hade en enorm bula i pannan. Jag får ästan sklla mig själv.

6.
När jag var liten ritade jag tre stycken, stora, sniglar på en vägg hemma och när jag blev beskylld för det sade jag att det var min ena bror som gjort det. Då min mamma sa att han inte varit hemma på hela dagen sa jag att det var min andra bror... själv stod jag vid sniglarna med en krita i handen... Falskt. Detta gjorde jag faktiskt inte. (Bara något snarlikt, som inte var sniglar...) men jag var med under händelseförloppet och det var så barnsligt klockrent!

7.
Jag har en sjukdom som man nästan inte vet någonting om och som gör att jag på grund av fel i vissa nerver gjorde att jag hade kronisk huvudvärk i 5 år utan att det någonsin slutade smärta, vad jag än gjorde. På grund av det fick jag bo på Astrid Lindgrens barnsjukhus i 3 veckor och behandlas av läkare där.
Sant. Sorgligt, men sant. Det är mycket bättre nu än vad det för för ett år sedan och jag är så otroligt glad att jag fick komma till Stockholm och bo på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Flera år av mitt liv är egentligen borta på grund av att jag mådde så dåligt att jag aldrig lämnade sängen. Jag försöker att ta igen det nu.

Kommentarer
Postat av: HillieBillie

Jag minns inte riktigt vad jag svarade på allt, och för tillfället är jag för lat för att gå tillbaka och kolla, men du är allt en liten knasluva du! ;) Men det visste vi ju, och jag hade allt rätt på några saker!!

Postat av: clara

haha. detta trodde jag aldrig om dig, men du har tydligen en massa nivåer :)
Btwm gillar bilden du ritat på dig i skidbacken!

2007-01-23 @ 21:52:41
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: juliaa

skulle gärna se vad du åker i för kläder i backen!!haha. laddar för åre nu och vill ha tips från en hejare som du! :D

2007-01-23 @ 22:23:53
Postat av: Rebecca

Hej! Såg att du hade skrivit om den där klänningen liknande La Redoutes på Englas blogg, vet du om den finns i butik? Har letat jättelänge utan resultat, tänkte att det var iaf värt att fråga nu när jag såg ngn nämna den :)

2007-01-23 @ 22:40:51
URL: http://fallaway.blogg.se
Postat av: alice

söt bild :)

2007-01-24 @ 09:21:19
URL: http://rosetten.blogg.se
Postat av: Mjuk

Vill se mera skidkläder, kom igen nu!!! Jag har ju visat mina ;-D

2007-01-24 @ 13:34:59
URL: http://marysfavoriter.blogg.se
Postat av: aenigma

HillieBillie; knasluvan, det är jag det! :D

Clara; jag kanske är schizofren? Med tanke på att jag alltid reagerar konstigt och annorlunda på allt. Haha

Julia; Haha, klart att du ska få se skidklädesbild. Bara det att igår var jag för trött. Men både det och Åreguiden kommer! Promiiiise.

Rebecca; Ja, jag skrev ju om det igår, just det. Nej, jag har också kolla ööööverallt tycker jag men har inte sett den alls. Superfrustrerande eftersom jag verkligen vill ha den! Så himla fin. Ska kika mera och hittar jag den så kan jag hojta till på din blogg! :)

Alice; Tack!

Mjuk; Haha, ja som jag sa till Julia. Det kommer skidkläder! :) Klart att ni ska få se den delen av min garderob också.

2007-01-24 @ 16:11:41
Postat av: Mark

Ja men du är förkyld, då får du repsit för det, men när du blir frisk så ska det produceras foton ;)
Skitsnygg bild! Verkligen. Läste du mitt senaste jag skrev, om du kunde skissa ngt åt mig? :)

2007-01-24 @ 16:40:52
URL: http://nucci.blogg.se
Postat av: juliaa

yes! can´t wait! du e så gullig du!

2007-01-24 @ 21:05:39
Postat av: Mark

Okej men fundera gärna. Fast du får skissa vad du vill. Som bilden i detta inlägg. Min favorit av alla de jag sett av dig.

2007-01-25 @ 01:00:01
URL: http://nucci.blogg.se/
Postat av: Dreamteamparty

Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

2010-02-08 @ 09:20:18
URL: http://www.dreamteamparty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback