Sponsorkläder & goodiebag

Och vi drogo till Åre med alla våra tavlor som riktiga esteter. Det fattades bare en liten basker på huvudet, målarstänk i ansiktet och en egenrullad cigarett för att vi skulle kunna tagits för impressionister. Eller så har jag en felaktig och vriden bild av konstnärer helt enkelt...?!
C och jag skulle ta kort på oss själva i en soffa på Holiday Club, bara det att det var full inzoomning.
Men jag gillar det ändå och tycker att vi kompleterar varandra bra som det är. Mitt öga, en näsa, en mun och bådas hår, mitt ljust Cs mörkt. (Nu ser man vilka mörkgröna ögon jag har!)
1 
Och eftersom vi andå var i krokarna så kunde jag & A lika gärna hämta ut våra sponsorkläder inför alpina VM och vårt jobb med det som börjar på tisdag. Vi har insett nu efter att ha varit på VM högkvarteret att attans... detta är ganska stort och vårt rum ligger mitt i smeten.
 BBC till höger och österrikisk TV till vänster.
En härlig sponsorpåse blev det med fina små goodiebags presenter. Bland annat en, allting från huvudsponsorn Halti, skidjacka, mössa, skjorta, tee & stickad tröja.
Det ska bli jäkligt kul!
Jobb med alpina tävlingar betyder.
1. Hårt arbete med människor som förväntar sig att man talar minst tre språk, gärna 9...
2. Att man äter ohälsosamma mängder kexchocklad som det finns obegränsat av...
3. Att man inser för sent att man skällt ut en av världens bästa alpina skidåkare för att de inte har sitt ackrediteringskort med sig, och att man nu bett denne skitförbannade människa att gå och hämta det bara för att man inte kände igen personen när de inte hade hjälm på sig...

Haltipåse i döda-amerikanska-kossan-stolen på hotel Holiday Club, och innehållet.

5
Jag är kanske inte världens mest strikta bloggare.
Ibland önskar jag att jag var mer
seriös och ordentlig som vissa modebloggerskor runt omkring i vårt land. Men så tänker jag så här, alla kan ju inte vara likadana. Det är inte roligt med en vit fårflock. Jag får helt enkelt vara det svarta fåret som gör knasiga inlägg och inte alltid är till 100 % inriktad på Marc Jacobs vårkollektion. Så istället för att sitta ned i lobbyn och surfa runt efter de nyaste bilderna på Lindsey Lohans frisyr så galopperade jag iväg och svingade runt mitt ackrediteringskort med tillhörande ölöppnare i metall och råkade klubba till en hotellgäst...

Kommentarer
Postat av: juliaa

shit. du kommer få det så ROLIGT under vm i åre. lycko dig! :D

2007-01-27 @ 11:39:41
Postat av: juliaa

jag tror jag känner igen mig på nedersta bilden. kan det vara det dära stora gotellet!? med bad sak?!haha. isåntfall harjag vart där :D

2007-01-27 @ 16:04:44
Postat av: Jennie

Hej!
Skojsig bild!
Hur går det med bilden? *nyfiken*

Postat av: clara

hahaha. du är underbar! Gillar det svarta fåret skarpt, ta't lugnt med ölöppnaren bara :p

2007-01-29 @ 12:11:12
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: aenigma

Julia; Jaa, jag börjar bli nervös nu för VM. Shitelishit vad mycket det kommer att bli. Och japp, det är Holiday Club, det stora hotellet nere vid Åresjön! :)

Clara; Underbara Clara säger att jag är underbar! Haha :) tack raring! Jag dricker ju inte öl så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med ölöppnaren. förtuom att slå folk med då. Så det blir nog ganska lungt...;)

2007-01-29 @ 18:15:06
Postat av: Mark

Läste nu att du ska jobba där :) Vad kul. Jag hade också velat få en massa sponsorkläder!
Vad för tre språk kan du då?

2007-01-29 @ 18:56:09
URL: http://nucci.blogg.se/
Postat av: aenigma

Mark; Brabra. Visa mycket intresse och säg snälla saker så gör jag en fin teckning till dig! ;) haha
Jag bor precis utanför Åre och ska arbeta där under alpina VM med internationell TV i ungefär 3 veckor under tiden tävlingar och sånt pågår.
Aldrig varit i Åre? Fy skäms, du måste ju åka skidor i underbaraste skidstället i norra europa! :D
---------------------------------------------------
Det ska bli gryyymt roligt. Och när man får sponsorkläder känner man sig så VIP:ig och speciellt. Förutom att typ alla andra i hela världen får samma saker. Men vi är åtminstone de enda som sa jobba med TV iaf. Haha
Fast jag diggar kläderna jag får under Båstad och tennisveckan mer, de är...finare!!;)
Jag talar, svenska..., engelska, tyska, en hel del franska, lite italienska, småsaker på ryska och ganska mycket latin. vad jag nu ska ha för nytta av det... ?

2007-01-29 @ 19:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback