Workaholic

När jag vaknade klockan 08.00 imorse var jag varken glad eller pigg. Faktum är att jag mumlade något till mamsell om att jag tänkte döda väckarklockan lågsamt och plågsamt och sedan ta livet av mig själv.
Jag är väldigt mogen för att vara 18 med tanke på dygnets tid.
Det sjuka är att när jag väl knaprat i mig frukosten, stått och fryst vid tågstationen och väntat 30 minuter på station Åre och då väl är på jobbet så vill jag nästan inte alls vara någon annanstans. Jag tycker att det är så kul att jobba!
Är det fel på mig?(Varför finns program som "Bullen" inte längre när man väl behöver dem?)
Jag knallar omkring på apoteket och plockar upp varor, ordnar till fina rader (det är väldigt viktigt för mig att raderna är jämna och raka!) sorterar, packeterar, inventerar, hjälper kunder, tar betalt och pratar ryska.
Jag äter ingen lunch får då kan jag missa något roligt och jag blir besviken när jag måste sluta.
Väl hemma är jag så trött att jag snoozar på golvet under skrivbordet vid elementet men jag är absolut inte less på jobbet, inte alls. Jag drömmer om Panodil Zap förpackningar.
Jag skulle lätt kunna bli en workaholic som går stenhårt in i väggen och vaknar upp med en vit kramtröja...

Men med 10 % rabatt, det är faktiskt jätte bra att ha det på apoteket!, så köpte jag ACOs egen volume
mascara som är riktigt bra till ett riktigt bra pris och även en ACO brun utan sol som inte luktar solspray och som ger fin, jämn och naturlig färg. Så de är små tips till er, de två produkterna!




Jag tycker att det är väldigt fascinerande med modet som är androgynt där kläderna är så unisexa att modellerna blir unisexa. Det är något lite skrämmande med David Bowie liknande människor men samtidigt beundrar jag de som verkar ha en balans mellan könen utan att det blir larvigt.

Jag tycker att vackra afton och galaklänningar är otroligt fint men det kan vara minst lika fint, om inte snyggare med en kvinna som bär upp en snygg kostym med tydliga maskulina drag i snittet men som ändå bär upp det feminint. I en mansdominerad värld känns det fel enligt mig att man ska behöva se ut som dem, men jag tror faktiskt att en dräkt med byxor ger mer respekt än en liten sekreterarutstyrsel.
Det dressade modet och skjortans intågande i tjejers garderober tycker jag är spännande och otroligt snyggt. Det känns så stilrent men samtidigt oförutsägbart med plagg som är tydligt tagna från den manliga sidan och de kan ju kombineras till det oändliga. 
Male vs. Female, kommer nog alltid att vara, men i våra garderober får det gärna suddas ut. 
2

Male vs. Female?

Tycker att det är coolt med märken som gör unisexa kläder i större utsträckning (kunde man på medeltiden så kan man väl nu!) och vågar gå ännu längre. För det har ju länge varit okej för tjejer att kolla in killkläder och dess mode men helt klart mer tabu för killar. Cheap Mondays jeans är ett bra exempel på bra unisexmode. Samma modeller för både killar och tjejer finns nästan alltid. En annan sak som jag dessutom verkligen diggar just nu är geek-glasögonens insteg i vårt synfält igen. Att inspireras av de som alltid har mobbats  och varit sig själva tycker jag är bra och de ska ha all cred för att de varit snygga (?) i sina annorlunda bågar innan vi vågade! Go Geeks! 

Bara en sak till. Jag klickade just hem gårdagens span från ellos.se och de väntas hem till mig om ca en vecka. Weioo! Känns kul att ha en rosa uppenbarelse på väg i klänningsform och kanske en vit bakelse att ikläda sig under studentuttågande?!

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Åh tack så söt du är! :D Jag kommer dock var med på en liten bild i Moore, men det är ingen puta med brösten och svanka bild ;) *skrattar* Jag är snyggare påklädd än avklädd ;)

Postat av: Ellis

Åh vad roligt med Eloskläderna, de är ju riktigt snygga! Håller med, acos-mascara är bra, Dock inte för partyfransarna,då är det den sämsta mascaran jag köpt men för en naturlig look: Fingemang!

2007-01-13 @ 22:17:29
URL: http://ellisellis.webblogg.se
Postat av: Camilla

Haha det påminner om mitt morgonhumör!

2007-01-13 @ 23:49:42
URL: http://www.stilic.blogg.se
Postat av: Gizella

Vad bra du tecknar!

2007-01-14 @ 00:19:11
URL: http://gizella.blogg.se
Postat av: emma

jättefin teckning:)

2007-01-14 @ 11:28:13
URL: http://ramde.webblogg.se
Postat av: Mill

Bra att du tycker det är kul på jobbet. Det är det inte alla som gör! Och vilka fina grejer du har klickat hem!

2007-01-14 @ 11:52:50
URL: http://millssvada.blogspot.com
Postat av: Aenigma

Wysteriia; Man vet ju själv hur glad man blir av en snäll kommentar eller komplimang och det är ju så lätt att säga en sådan sak också så klart att du ska höra stt du är söt, för det är du ju verkligen! :)

Ellis; ja det känns superkul att ha lite söta klänningar på väg hem till mig! ACO är så bra tycker jag eftersom man verkligen kan kolla upp vad de har i sina produkter. En super vardagsmascara helt enkelt som du säger.

Camilla; haha, vad bra att det inte bara är jag som har ett sådant morgonhumör...;D

Gizella & Emma; Tack, tjejer!!

Mill; Jag är helt chockad att jag tycker att det är så kul. Pratade just med en kompis om det på telefon som är likadan. Vi ska bilda klubb. Vi-som-älskar-våra-jobb! :D Tack, Jag är så nöjd med mina ellos fynd. Tjoo

2007-01-14 @ 13:51:29
Postat av: Hans

Vi testade också Aco Brun utan Sol (url-fältet). Bra och ovanligt billig tyckte vi.

Lade till en länk till dig där också tillsammans med några till tester och bloggningar om den som jag hittade.

Lycka till med din blogg och testerna som du gör!

Vänliga hälsningar
Hans

2007-05-09 @ 14:32:13
URL: http://www.nyfikenvital.org/?q=node/1736

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback