Elin Kling och annan namedroping

Trillade hem innanför dörren nu efter andra dagen på rad med lååååång jobbtid. Inte kul att missa middag med sina vänner ute på Riviera men jag kunde åtminstone hook up med dem efter att ha servat klart journalisterna vid 21.00 igår för att kika och lyssna på lite Rix FM festival på stranden i Båstad.

Dagen har dock ägnats åt detsamma arbete med spring runt centercourten, snack i telefon med pressfolk från lite här och där av världen, kikande på bland annat en
frans , dock inte Sofias, lite besök av en av Bottenskrapets medlemmar, glassätande (Häegen Dazs Cookie cream är extasframkallande!) och tennis tennis tennis.

Igår var det intervju med Måns Zellmerlöv i vårt pressrum, en massa spring av Björn Hellberg och Peppe Eng, en aldrig sinande ström av Stureplan.se´s folk, besynnerligt klädd Ernst Billgren med tillika fru, lite Idol Ola och Danni, en för miljn malplacerad Mats Sundin, Fredrik Ljungberg, Sofie Farhman, some princess of Sweden det vill säga Madelene, Elin Kling och så vidare. Man ska tydligen jobba som mediavärdinna om man vill se "känt" folk. 
Elin Kling som jag personligen inte har så mycket till övers för gällande den galna hypen över henne som fenomen och att hon skulle klä sig så snyggt är än mer stenhård, däremot kan jag ju säga att hon ä rväldigt trevlig! Gullig tjej som ser väldigt vanlig ut i verkligheten! (Idag iklädd jesussandaler, slimmade jeans, baddräkt och stickad poncho. Och bloggvärlden säger att hon klär sig fantastiskt?) 


Halsbandet hade hon dock på sig idag också och det är riktigt sött!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Elin klär sig säkert fantastiskt, när hon har fått besked om att hon ska fotas innan dvs. Annars tror jag att hon är precis lika lat som resten av oss dödliga.

Postat av: Julia

om du träffar fredrik ljungerbg nån dag så gå fram till han och hälsa från lilla mig, tjejn som fick hålla hans keps medans han åkte med simon i hans rally bil när dom var på träningsläger i gimo! haha :D

2007-07-11 @ 22:08:22
Postat av: Rebecca

Jag låg etta i ungefär 10 minuter innan idag, sidan har betett sig lite besynnerligt hela dagen, egentligen ligger jag på 7:e plats!
Nej, jag håller absolut med dig! Allt det här "Dagens outfit" tjafs börjar gå mig på nerverna. Det är oftast skryt om dyra märken dessutom.

2007-07-11 @ 22:54:10
URL: http://fallaway.blogg.se
Postat av: Jelena

Haha, jag såg också Elin "på stan" i Båstad igår. Men jag är också måttligt imponerad av henne, så jag tänkte inte särskilt mycket på vad hon hade på sig. Antar att hon är van vid att folk granskar hennes klädsel dock, så jag borde nog spanat mer!

2007-07-11 @ 23:04:21
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Nathalie

Nää men, har du sett prinsessan!? Jag är grymt avundsjuk! Var var en kungafamiljsgalning när jag var barn och det håller fortfarande i sig.. :P

2007-07-11 @ 23:07:53
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Fannie Myrén

Hmm... Elin hade säkert en Bad Day,eller så var hon lite lätt bakis av all champagne och mingeldrinkar hon får i sig! Gillar dock Elin så jag skall inget illa säga!

2007-07-12 @ 00:50:04
URL: http://fancyfannie.blogg.se
Postat av: Dudy

Fan va coolt att träffa så många kändisar i jobbet. Då lär man sig ganska hastigt också ifall skvallertidningarna har rätt (otrevliga, alkoholmissbrukande, knarkande kändisar säljer bra ifall det står på löpsedeln om du förstår vad jag menar?) Elin Kling är väl som de flesta andra, ibland lyckas hon med outfiten, ibland inte. Men hon verkar som en go och glad tjej :)

2007-07-12 @ 10:17:43
URL: http://dudy.webblogg.se
Postat av: Lina

Re: Jo, det är faktiskt skittråkigt att jag missade det men så är det, nästa år bor jag inte i Paris så det går inte men det kan jag leva med. Haha.

2007-07-12 @ 11:02:25
URL: http://luciouslina.blogg.se
Postat av: Fish Games

Interesting. No more comment :)

2010-02-04 @ 13:02:15
URL: http://fish-games.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback