Lovely Louboutins, & some crap

Jag har mycket kort stubin. Väldigt hetsigt humör. Är långsur. Extremt hämnadslysten. Tjurig och lättretad.
Alltså blev det ingen bra dag igår då alla tycktes sno tidningarna jag skulle klippa ur pressklippen utifrån med tennisartiklar, matcher ställdes in, hela rummet var fullt av journalister som satt och häckade eftersom de inget hade att göra. Och att sedan stå ute i regnet vid moppen, trött och hungrig, och inse att moppen vägrar att starta, då kommer de dåliga sidorna fram hos mig. 3 überbrats sneglade skrämt när jag svor en fin ramsa, satte mig på en sten och tjurade under tiden jag förbannade teknik, att mami och papi är i Berlin och att min Strawberry Cheesecakeglass smälte.
Kvällen slutade ändå bra med Independence Day hos M med I och dagen har varit ett litet lyckopiller med sol för första gången på evigheter, nedcabat över åsen med vinden i håret, god glass/tårta/bullar/muffins (ingen lunch alltså...), diskussion med Björn hellberg gällande fördelar vs. nackdelar hos råttor och spindlar och en jääääkla massa skratt åt det faktum att vissa tidningar, inga namn nämns, verkligen inte är i Båstad för tennis över huvudtaget och inte riktigt är smarta nog att försöka ge sken av det heller.

- Är det någon här som vill ha en intervju med svenska tennisförbundets nya, tillträdande chef?
- Eh.. hehe. Hmm.Hahaha. Nej, tack.
 

Jag har en stark känsla av att de hellre skriver om saker som kommer att innehålla bilder på grovhånglande B-kändisar, stora bröst, feta backslicks, urartande fester, brats och små anekdoter från kvällens smaskigheter. Tennis, vad är det?

Eftersom Moya krossade vår sista svensk, Söderling ,så står vårt hopp nu till dubbeln. Mycket, mycket spännande!

Hanna Fridén
skrev förresten en rolig grej angående Stureplanfolket och deras flashiga adidasjacka som syns på alla deras medarbetare just under tennisveckan i Båstad nu. Jag hade nog inte vågat skriva att jag vägrar att ha sponsorkläderna som vi måste ha på oss men det finns det andra som gör. Bara hon inte blir lynchad av sitt eget folk på stureplan?
Exclusive Emily shoe boots - PRE-ORDER large view
Appropå absolut ingenting, men dessa skor från Christian Louboutin är helt galna. Galet coola.
Suede ruffle boots large viewMiss Fred shoe boots large view
Och dessa två par går verkligen inte heller av för hackor. Marc jacobs och Christian Louboutin igen. Från höst/vinter 07/08 och läckra som få.

Kommentarer
Postat av: Dudy

Tur att din dag blev bättre mot kvällen :) Ditt jobb verkar rätt kul iaf, vad har du för utbildning o vad i princip är det du gör? :D Jag är jäkligt intresserad av media och journalistik o sånt, och fattar att man inte orkar skriva en artikel om nån ny chef för tennisförbundet ;D haha astråkigt! (a)

Postat av: anna

mm de översta skorna skulle gärna få flytta in hos mig =)
Hmm tja..jag antar att man alltid saknar vad man inte har..jag bor i en stad utan partytillfällen och spontanitetsfestande..du bor där sådant räcker o blir över..men jag hoppas ändå att du cyklar hem i sommarnetten sjungandes i helgen ;)
kram

2007-07-17 @ 10:13:18
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Sassy

De där skorna är fantastiska! Fantasifulla, sexiga, konstiga, vackra, eleganta...

2007-07-17 @ 10:34:50
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: kristina

Lackskorna är underbara. Man behöver dock inte vara en spåtant för att fatta att priset inte är lika underbart. Hoppas på att det kommer några billiga kopior. Bra inlägg och kul skrivet om tennisveckan :)

2007-07-17 @ 11:13:23
URL: http://kristinamille.blogg.se
Postat av: amelie

skiiit cooola ju!!

2007-07-17 @ 15:20:26
URL: http://couleur.blogg.se
Postat av: HillieBillie

Peace and lööv my dear! ;) Det är bara bra med "ditt lilla äckel" kan jag upplysa om! Hoppas att det är bra med dig också..? Or? Kajsa mitt i smeten. Hehe. Vi får väl se hur det blir med den eventuella påhälsningen av dig också... Kan ju hända att vi får ge oss till tåls tills du kommer hem. ;)

2007-07-17 @ 16:02:20
URL: http://hilliebillie.blogg.se/
Postat av: Julia

Louboutin skorna är grymt coola!

2007-07-21 @ 23:49:09
URL: http://juliaf.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback