Semestercravings i Båstad

Efter två dagar med resa, resa, resa och lite till resa ned till skåne så sitter jag äntligen på samma stället där hjärtat också sitter. Och då syftar jag kanske inte riktigt på biblioteket i Båstad som jag är på exakt nu men just i skåne. Bland de knallgula rapsfälten, det blå havet, under den vidsträckta himlen, med den ljumma vinden genom trädgården och mitt ljus rosa rum på ovanvåningen i huset. Det är här jag ska vara.

Och eftersom jag inte kan ladda upp alla bilder från den galna studenten, min shopping från Ösd och annat roligt från Norrköping igår så blir det bilder på cravings utöver det vanliga!
Sad Little Injured Panda Screen Printed Plushie
Injured Panda från etsy.com gör mig alldeles varm i magen. Hur söta är de inte? Jag har ju skirivt ett antal gånger förut om små söta, halvmakabra djur och nu passar dessa in i mitt liv känner jag. Ledsna små pandor som fått blindtarmen utopererad... fast med plåstret i pannan. Inte så lätt att veta vart blindtarmen sitter ju alla gånger...
Organza cocktail dress large view
Anna Suis helt makalösa klänning i puffig modell och lite romantisk goth-känsla är sagolikt snygg. Jag kan sitta och titta på den i flera minuter faktiskt. Kajsa vill ha. Klänningen är dyr. Kajsa vill ändå ha.
G i m me G i m me G i m m e

Kommentarer
Postat av: Nina

ja det va väldans snyggt på henne :D

Postat av: Jelena

De där pandorna är verkligen hur söta som helst!

2007-06-11 @ 18:12:22
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Amanda

Anna Sui kan klänningar hon.

2007-06-11 @ 18:18:11
URL: http://www.amandasstil.blogg.se
Postat av: jamtstosh

fy vilka söta pandor!!! en sånn vill jag ha!! pluss klänningen!! såå mig..^^ den kan kajsa köpa till mig när jag fyller år nu den 2 juli!! sie sie, kajsa köpa till hanna, sie sie!! ;)

2007-06-11 @ 18:34:48
URL: http://jamtstosh.blogg.se
Postat av: Julia

shit vilken klännign! as snygg ju!
Hoppas du har det jätte trevligt i båstad!
Ha det kalas tjejen!
kram

2007-06-11 @ 19:43:42
Postat av: Fashionable Gossip

Saknar dig med min lilla gris. När kommer du till GBG da? Se till att skynda hit innan jag sticker iväg på semester! Du har fram till den 29 : e att göra en blixtvisit!!! ;) (L) Pusss

2007-06-11 @ 21:25:06
URL: http://fashionablegossip.webblogg.se/
Postat av: Annika

Cool klänning!

2007-06-11 @ 21:44:10
URL: http://annika.tjejsajten.se
Postat av: Nathalie

Studentsången är så himla svår. Aja, bara man klämmer i i "Hurraaaa!" på slutet! :P
Känns himla läskigt och overkligt att snart ta studenten alltså! Men, det finns ingen återvändo. Låter härligt med semester! :) Vad ska du jobba med i sommar?

2007-06-11 @ 23:45:13
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: HillieBillie

Hello my hot little fella! Har du det bra där nere i söder? :) Hoppas det, för annars var det ju lite onödigt att du åkte! Hehe. Det här är början på sommarens terrorisering (av mig) på din blogg. Jag ska sitta som ett klister här för att se vad min egen favoritblondie har för sig! Cheers! ;)

2007-06-12 @ 10:13:25
URL: http://hilliebillie.blogg.se/
Postat av: sanne

skåne is the place to be :D haha

2007-06-14 @ 11:11:04
URL: http://sanneandstuff.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback