Tvångssyndrom eller söt egenhet?

Jag har blvit utmanad av min favorit Clara, underbaraclara. Och en sådan här rolig utmaning bangar man ju inte!

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här kommer mina:

1) Jag gnager alltid frenetiskt på mina naglar så att de tillslut bara är små blödande stumpar kvar, förutom när jag är på semester! Vilket betyder att jag har ömmande små fingertoppar under stora delar av skolåret men så fort jag kommer på semester så får jag fina, ganska långa naglar. Jag kallar det stressyndrom. 

2)  Jag känner mig otroligt obekväm om jag måste gå till skolan, en kompis, jobbet eller egentligen var som helst om mina kläder inte matchar. Det behöver inte vara en exakt matchning men går sakerna inte ton i ton så känner jag mig inte alls tillfreds och får krasst själförtroende. Jag känner mig liksom slarvig.

3) Jag har aldrig lagat en komplett måltid, plockat i och satt på diskmaskinen eller fyllt tvättmaskinen och satt igång den. Det är egentligen inte alls bortskämt, bara småhemskt... 

4) Jag hade tills jag gick andra året på gymnasiet så extrema krav på mig själv i skolan om att jag var tvungen att vara bäst och ha MVG + i allt att jag tillslut förbjöds att göra prov i skolan, under 1 1/2 år i 8-9, och istället visa vad jag kunde på lektionerna eftersom jag mådde så dåligt av situationen. Jag blev så stressed över den egna pressen på mig själv att jag ibland råkade sluta andas inför ett prov och nästan svimmade och framkallade panikångest. Nu har jag dock insett att man inte måste vara bäst alltid.  

5) Om jag är på något nytt ställe, eller gör någonting annorlunda som är nytt för mig, så tänker jag alltid för varje liten sak jag gör eller när jag lämnar platsen att "detta var antagligen sista och första gången jag gör detta och det är antagligen sista och första gången jag någonsin är på den här platsen". Som för att påminna mig själv om att jag ska komma ihåg även det lilla i livet och uppskatta det som ett bra minne.  

6) Jag kan i princip inte känna törst och dricker därmed nästan aldrig någonting överhuvudtaget. Detta gör att jag under hela mitt liv varit konstant uttorkad. Eftersom jag inte är törstig så glömmer jag bort att dricka och måste påminnas om det eftersom kroppen annars "säger till" försent och jag blir lite yr och får mycket huvudvärk.
Detta gör att jag ganska ofta under sommrarna och på semester får roliga solsting pga. uttorkningen och knallar runt med duntäcke, massa kläder och mössa i 30 + gradig värme... :)

+ Just det, en liten till. Jag måste knäcka fingrarna, allihopa, minst en gång om dagen. Och om jag känner att ett knä, armbåge, axel eller vrist måste knäckas släpper jag allt jag har för händerna, var jag än är, för att knäcka det eftersom det känns knasigt och obehagligt i den "oknäckta" kroppsdelen.

Jag utmanar;  Hanna, Sofia, Nanó, Emelie, HillieBillie & Camilla

Kommentarer
Postat av: HillieBillie

Woo I am so on it! Här ska svaras. Tackar tackar för utmaningen. :P

Postat av: Lalisen

Hihi det är lite kul att läsa sådana här saker om andra, då känner man sig inte så wierd själv ;)

2007-03-10 @ 13:19:05
URL: http://lalisen.blogg.se
Postat av: clara

haha. det där med pluggstressen minns jag. fast jag var nog liiite mindre hysterisk än dig :)

2007-03-10 @ 14:43:57
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Nathalie

Jag kan inte heller tvätta i tvättmaskinen. Jag har verkligen ingen aning om hur man gör! Skönt att jag inte är ensam iaf. ;)

2007-03-10 @ 14:45:56
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: aenigma

HillieBillie; det är så roligt med just sådanna här då man får tänka efter och rannsaka sig själv lite grann!

Lalisen; Preciiiis! :D haha

Clara; Hysteriskt är till och med bara förnamnet om hur jag var. Jag liksom freakade totalt... shit vad dåligt jag mådde... Men, nu är jag ganska normalstressad i skolan! :)

Nathalie; Ohh, då är jag inte själv. Vi kanske kan starta en klubb? Mohaha

2007-03-10 @ 15:37:02
Postat av: Faborantio

Interesting. No more comment :)

2008-01-08 @ 07:48:26
URL: http://faborantio.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback