Money, must be funny, in the rich mans world

Vem som helst skulle ju kunna klä sig otroligt trendigt, elegant, snyggt, beundransvärt och framförallt dyrt om det bara hade pengar. Med massor av pengar så är ju inte ens garderob problemet, snarare vad av alla fabulösa plagg man ska ha på sig. Men nu är det ju inte många som klickar hem saker från net-a-porter på samma sätt som de gör det ifrån H&M. Om ens det.
Så jag plockade ut vissa riktigt sprakande och färgglada plagg och accessoarer som jag med nöje skulle vilja ha ifrån några av de största modehusen och designersen. Skulle man ha råd med en av dessa så skulle man kunna göra otroligt mycket roligt och inspirerande med billigare basplagg och variera i all oändlighet. För min filosofi är att jag heller köper lite dyrare saker till garderoben som har lite edge, så kan jag bli lika glad varje gång jag kan göra en outfit sådär fräsig genom att addera den där lyxen till det övriga!
Just nu är det mycket färg i min personliga stil som gäller och jag är som alltid extra förtjust i sidenglänsande smaragdfärger som nästintill får sticka i ögonen men kontrasteras tillbaka av ganska mycket idelt svart.

Jag skulle nämligen känna mig precis lika fin och modemässigt självförtroendefull med en blandning av de svarta, och betydligt billigare plaggen, från asos.com med en enda av de dyra från net-a-porter som komplement, än tvärtom. För det "trendiga", snygga, bästa, och mest beundransvärda sitter inte i antalet nollor i prislappen, utan i förmågan att blanda billigt och dyrt.
Silk pinstripe skirt  large viewPing Pong bangle  large view
Ping Pong earrings large viewRosette halter top large viewJewel embellished headband large viewJeweled heel pumps large view
Silk shantung asymmetric dress large viewCrystal embellished box clutch large view
Färgrikt - Exklusivt - Net a Porter.com

Förglöst - Budget - Asos.com
Tiered Tea DressTie Neck Long Sleeve Blouse in the style of Selma HayekSatin Knot Front Peep Toe Shoe in the style of Teri HatcherJet Stone Detail Tear Drop Earring (+)Large Set Stone Chunky Bangle in the style of Paris HiltonSequin Detail HeadscarfASOS LUXE Vintage Inspired Beaded Frame Bag in the style of Kimberly StewartSatin Bubble Hem Skirt

Och egentligen, hur många ser faktiskt skillnad numera på många av plaggen ifrån såkallade budgetaffärer/kedjor/siter och de riktigt dyra jättarna? Den svarta pumpsen från asos skulle lika gärna kunna vara ett par Louboutins, den lilla broderade väskan en vintage Versace och örhängena ett par KJL.

Kommentarer
Postat av: bea

fyfan va söt den där rosa grejen var! haha, skitsnygg. Hänkar gärna till omna, en kompis till mig var där förra julen, hon pratar fortfarande om det! kul att åka någonstans som känns lite ovanligt!

Postat av: sofia

Det har du faktiskt rätt i :) lite lyx inblandat sådär kan nog göra massor för ett humöruppsving!
Haha, jadu. Det vart ett VG ;) helt okej iallafall.

2007-11-30 @ 16:31:50
URL: http://millstones.blogg.se
Postat av: Tobias

Svar: ja de e gött :D haha jasså va snö gott till lunch?

2007-11-30 @ 16:35:08
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Christina

Såg precis kommentaren du lämnade häromdagen om mina örhängen. GISSA VART JAG KÖPT DEM. Seriöst, jag hittade dem i den där hemslöjdsbutiken (eller vad det nu är) på Åre Torg (är mycket däruppe på somrarna, familjen har stuga i Edsåsdalen [och vi är inga skidmänniskor]).

2007-11-30 @ 16:39:06
URL: http://youonlyliveonce.blogg.se
Postat av: victoria

Nemen man tackar! ^^ Nu ska jag vara så typiskt mig själv och säga att ååå vad jag föredrar det färglösa! Allt där var vackert, så vacker. Kanske att väskan från Versace tar priset ändå...

2007-11-30 @ 16:49:05
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: caroline

oh, gillade den rosa och den gula väldigt mycket! Och du har så rätt, nuförtiden finns det ju kopior som nästan ser mer äkta ut än originalet...
re: haha jag älskar att räkna ner!

2007-11-30 @ 16:54:28
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Jelena

Med risk för att låta som om jag totalt missat poängen med inlägget: gud vad coolt det fyrkantiga armbandet var!

I övrigt håller jag helt med, det är just den där känslan av att kombinera något helt fantastiskt (sedan tycker inte jag att det behöver vara designergrejer, det kan lika gärna vara vintagesaker eller... tja, jag har ett linne från H&M faktiskt, som jag tycker lyfter allt annat jag har på mig) med basplagg som man ska eftersträva. Det är varken snyggt (jag tycker faktiskt inte det), eller coolt eller spännande att gå runt i enbart dyra saker, det bevisar ju många kändisar om inte annat...

2007-11-30 @ 17:08:50
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Nadja

Åh, en sån kappa vill jag med fynda! vad fina grejer du hade laggt upp:D

2007-11-30 @ 17:16:58
URL: http://thencloset.blogg.se
Postat av: emelie

låten sjungs av the whitest boy alive och heter golden cage! videon är underbar! verkligen inpirerande! nu ska jag gå iväg och rita några små monster tror jag!

2007-11-30 @ 17:24:54
URL: http://whirl.se/wp
Postat av: Fani

ja det är det verkligen :/ oh det låter som en bra ide, så kul att resa med, så det blir ju två flugor i en smäll ;D haha ja de var rätt komiskt fan! xD nee jag har faktiskt aaaldrig plattat det, har dock fått det plattat hos frissan då de fixat o färgat det o så. ja precis, då de redan är rakt är det ju ingen vits att slita ut det i onödan, vi får fixa volym på annat sätt haha ;) hårsnack är ruuligt 8);) detsamma gumman pösspööss:D

2007-11-30 @ 17:25:36
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Fani

föresten, gillade den rosa kreaturen jättemkt, klänningen eller vad det nu är, very nice!

2007-11-30 @ 17:26:17
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: loathing

jag har svarat i ditt föregående inlägg med.

jag ids aldrig bry mej om kläder på vintern. då ska man vara så varm som möjligt är min filosofi. och jag kan inte hitta det i leggings och kjol och korta tunna kappor. nej nej. jag går med långkallingar under mjukisbyxorna. förbannat ful, men jag orkar bara inte bry mej.
visst, ska jag göra nåt speciellt så offrar jag mej, jag tycker ju det e skitkul med kläder, men samtidigt det tråkigaste som finns.

2007-11-30 @ 17:55:04
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: juliaJulia

Vad härligt! Jag tror du kommer lyckas jätte bra med dina lussebullar!
Hörde att hon skulle åka iväg, måste kännas lite trist förstår jag :( samtidigt som hon säkert kommer ha det jätte roligt då! ;)
Vad kul att din kamera har kommit, din pappas och du verkar inte gå ihops sig har jag hört! ;)

Ikväll vankas idolkik. vem tror du åker ut!?
kramar

2007-11-30 @ 18:05:30
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: Sofia

Det var så lite så! =) Förstår vad du menar med teckningstekniken. Humm svårt att avgöra om jag influeras, jag tror man alltid har kvar sin egen teknik liksom. Även när man ritar tex MAnga så gör man det nog på "sitt Sätt" men du har nog en poäng i det du säger! =) Angående det du skev i ditt inlägg nu, tror att det är helt klart att man kan hitta minst lika fina klädr på myrorna som på D&G, allt beror på vad man letar efter! =)

2007-11-30 @ 18:15:24
URL: http://sofialandstrom.blogg.se
Postat av: L I S A

Tusen tack :]
Fortsätt med det du gör!
Kram och ha en fin fredag.

2007-11-30 @ 18:16:46
URL: http://lisaplace.blogg.se
Postat av: BABBELDROTTNING

fina grejer ;)

2007-11-30 @ 18:57:58
URL: http://BABBELDROTTNING.BLOGG.SE
Postat av: Shirin*

helt underbart fina färgglada saker!!

2007-12-01 @ 01:08:25
URL: http://extraordinary.webblogg.se/
Postat av: Olivia

åh vad fint rosa linne.. :)

2007-12-01 @ 13:39:34
URL: http://www.bacio.webblogg.se
Postat av: Nicklasada

Just Surfin.. Hello From Gold Coast Australia.. Well Done.

2009-07-10 @ 10:52:35
URL: http://nicklasada.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback