"I love you! And you.. And you you and you!"

Jag har tänkt mycket på det här hur man behandlar andra människor. Vad man tänker, tycker och säger. Hur man värderar andra och om man faktiskt visar sin uppskattning på sättet man borde. Jag försöker verkligen att tala om för människorna jag älskar och tycker om att jag gör det. Att de är bra och att jag är glad att jag har dem. Men så finns det ju så många människor som man aldrig visar sin uppskattning. Eller som man visar men som faktiskt förtjänar mer. Underbaraste Clarisen skrev ett riktigt bra inlägg innan jag drog till Umeå och träffade denne donnan i verkligheten. Vi diskuterade det då också. Så nu har jag tänk på hur mycket det faktiskt kan betyda med bloggkompisarna. De som finns där med stöttning, roliga kommentarer, finurliga inlägg, beröm och som små bollplank. För trots att de sitter på fjärran ställen i Sverige, och andra länder, så är det ju en slags vänner som man, i alla fall jag, värdesätter högt. Man ska inte snåla med beröm, fina ord och komplimanger. Så små saker kan göra så mycket. Mer än vad man tror. Nu är det min tur att hylla några av er! För att ni är så jäkla bra på så jäkla många olika sätt.

Panikidyll är beviset på att man kan hitta riktigt riktigt bra vänner via internet och av en slump men som man tackar sin lyckliga stjärna för att man verkligen fann! Min bästaste bloggkompis som är precis lika underbar i verkligheten som via sina inlägg och kommentarer.  

Underbaraclara är egentligen för bra för att vara sann. Och det hjälper inte hur mycket hon än försöker säga att hon bara är en "vanlig tjej", för det är hon inte. Jag är så otroligt glad att jag fick chansen att träffa denna fantastiska flicka som inte bara har en fullkomligt makalös garderob men också ett hjärta av guld, massor av humor, superba åsikter och är så trevlig. Jag kan inte hjälpa att varenda gång jag ser en bild på Clarisen så vill jag pipa "ohh" och ge henne världens största kram. Jag har adopterat henne som min syster numera. :)

Beautyfulones är både en av de mest inspirationsgivande bloggarna som finns i Sverige och skriven av Annika som är en helt fantastiskt fin flicka, både till utseende och personlighet! Trots att hon inte av några som helst skyldigheter behövde vara snäll mot mig när jag mådde dåligt, vi känner ju bara varanndra via bloggvärlden, så stöttade hon mig på ett sätt som verkligen var värt så otroligt mycket när det som mest behövdes.
Kan knappt vänta tills jag får träffa magiska tjej. (Sen ska jag, när jag bli überkänd modedesigner, signa henne som min förstamodell och se på när Lagerfeldt och Jacobs blir gröna av avund för att jag norpade åt mig världens vackraste flicka) ^^

Fani, Emelie & Julia är tre nyupptäckta små yrväder från min "hemstad" Norrköping som garanterat alltid gör mig glad när jag kikar in på deras bloggar. Inte bara tre tjejer med humor och skön självdistans utan de har också de sötaste sätten att uttryckta sig och få mig att titta på alla deras bilder och tänka "Meeeen jag vill också vara där och ha roligt med dem!". Sen har jag efter att ha sett dessa tre flickors bloggar, tillsammans sedan med Annika från Beautyfulones, insett att Norrköping måste vara en stad med en mängd skönheter till tjejer!

SvartVitLila är en av mina absoluta favoritmodebloggerskor eftersom hon ser betydligt längre än bara vad de mäktiga inom modevärlden säger är trendigt. Det är som ett litet tidningsmagasin varje gång att läsa på hennes blogg och få annorlunda och skarpa åsikter och vinklingar på mode. Det är så skönt att komma in på en modeblogg där saker och ting inte är så "rosa" över lag och saker och ting har attityd istället för plattityd.
Mainstreammallen funkar inte alls och det är jag oerhört glad över!

Get Nanóismed är ren kreativitet, inspiration och ögongodis ut i vartenda bloggtum för mig. Och bara med det som grund hade det varit en fantastisk blogg men att sedan Nanóraringen min är en hejdlöst söt tjej med verkligen tänkvärda åsikter och fin personlighet som lyser igenom i allt hon gör så blir det om möjligen ännu bättre!? Har en garderob jag skulle vilja betrakta från varje skrymsel och vrå. Vintageproffs med svart bälte i att hitta de mest makalösa ting.Nanó är en såndär bloggtjej som jag bara skulle vilja gå runt med en hel dag i typ Stockholm och second handshoppa med, fika och prata om allt möjligt med.

Styleiseternal är verkligen en blogg som borde ligga topp tre på listorna över Sveriges bästa modebloggar! Med en förmåga att fånga upp de där små detaljerna, skriva ruskigt bra, vinkla modet personligt och filosofera över style.coms och andra siters trender på sitt eget sätt vill jag bara skrika till något modemagasin att göra henne till chefredaktör.  Alltid de mest läsvärda modeinläggen på bloggen och helt tokigt cravingsframkallande tradera och e-bayfynden.
 
Pyttis lyckas inte bara alltid peppa mig genom de mest rara kommentarerna utan verkar dessutom vara en så härligt down to earth-tjej som det är omöjligt att inte tycka om. Skriver om de triviala sakerna i livet blandat med drömmar, ödmjuka funderingar och shopping mixat med hennes egna underbara illustrationer. Men det hon lyckas med som många andra misslyckas fatalt med är att alltid få saker att bli personliga och intressanta. Det fabuleras aldrig hos Anna och jag önskar så att jag skulle kunna ge henne en gigantisk självförtroendebooze så att även hon själv förstår vilken bra tjej hon är!  


Detta är inte alla, bara en bråkdel, av de som förtjänar en plats och några sanningsenliga ord, men det är några stycken i alla fall. Senare fyller jag på listan. Nu är de dessa tjejers tur att känna att de betyder något för mig i alla fall! :)  Ni är toppen på alla möjliga sätt och vis!
1

Kommentarer
Postat av: Anonym

hon är med i heroes :D

Postat av: anna

det beror inte på pms utan för att jag just kände en kärlekspil träffa rakt i hjärtat..
jag sitter här och gråter nu Kajsa..
för vad du skrev.
Kan bara säga tack.

tack kajsa
hoppas jag får ge dig en riktig kram en dag.

2007-10-21 @ 22:27:31
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Visions Of Johanna

Vad fint du skriver :)

2007-10-21 @ 22:34:38
URL: http://visionsofjohanna.blogg.se
Postat av: EmmahSusanna

Vad fint skrivet och fint gjort :) Blir helt glad i hjärtat när jag ser att det verkligen finns fina människor! Kramar

2007-10-21 @ 23:24:21
URL: http://emmahsusanna.tjejsajten.se
Postat av: Emelie

haha vad skönt det då iaf.. min mamma gallskriker "bromsa, bromsa, broooomsa!!!!" hela tiden. blir galen:)

2007-10-21 @ 23:51:48
URL: http://emmylee.blogg.se
Postat av: Annika

Du är bäst. Oh my GOD, Kajsa. Du vet verkligen hur man får människor att känna sig betydelsefulla. LÄNGTAR tills jag får träffa dig, prinsessan!

2007-10-22 @ 01:14:42
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Anonym

Godmorgon. Hoppas att du har sovit gott =)

2007-10-22 @ 08:16:13
URL: http://www.dilo.blogg.se
Postat av: Angelica

Va gulligt du har skrivit! :)

2007-10-22 @ 08:46:21
URL: http://urlojligsynvinkel.blogg.se
Postat av: Fani

snacka om att jag fick världens smajl när jag läste det där! :) du är helt enkelt för gullig, vad glad man blir!:D kram kram kram!

2007-10-22 @ 10:42:01
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Linnéa

Vilket fin inlägg du har gjort! och tack för bra bloggtips dessutom!

2007-10-22 @ 11:16:09
URL: http://linneahansson.blogg.se
Postat av: bea

sött inlägg!

2007-10-22 @ 11:35:50
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: Jelena

Det finns verkligen ingen som slår dig när det gäller komplimanger! Tackar alla ödmjukast, du skulle bara veta hur smickrad jag känner mig nu!

Grazie, grazie, fellow Bottega-fantast! :)

2007-10-22 @ 11:42:48
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: loathing

ja eller så gör du som jag. hänger upp en boxningsäck i lägenheten. den står jag och boxar på när jag är sur eller rastlös eller kanske till och med i en paus när jag har städad lägenheten!
min bästeväns bröllop, jag vet inte riktigt vad det är för film så jag kan inte säga om det är normalt eller inte att blir arg när man tittar på den. när jag var liten tyckte jag att baywatch var sorgligt..jag grät när jag tittade på det. haha.

2007-10-22 @ 12:56:52
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: underbaraclara

Hur söt som hels lillis!!! Åh, vad du är gullig, och vad fint att du tog dig tid att skriva om oss alla och förgylla i alla fall min surmulna dag. En god nyhet dessutom, jag är INTE i Jokkmokk när du är här :)

2007-10-22 @ 13:26:52
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Fridah

Va fint skrivet, :)

2007-10-22 @ 13:34:25
URL: http://FridahCharlotta.blogg.se
Postat av: Nina

hoppas du har haft det en trevlig helg!! :D

2007-10-22 @ 13:38:32
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Panikidyll

Min underbara raring! Detta förgyllde min födelsedag till max! Tack, tack, tack! Du är underbar. Bästaste bästis! (L)(L) Saknar dig såå mycket. Du får nu allt ta och hälsa på här i GBG eller så kommer jag upp till dig! Du är min stjärna! Love you honey!

2007-10-22 @ 13:55:36
URL: http://panikidyll.blogg.se
Postat av: Johanna

Verkligen fint =)

2007-10-22 @ 14:30:48
URL: http://MyKindOfFashion.blogg.se
Postat av: Elsa

Vet du vad; Jag älskar verkligen DIN blogg! Läser väldigt ofta här och jag uppskattar dina fina kommentarer! Jag håller med, det känns verkligen som att man har lite kompisar här och var runt om i Sverige!!! :D
Du verkar jättehärlig!!!
Kram

2007-10-22 @ 14:43:55
URL: http://www.kamomill.blogg.se
Postat av: Julia

ja usch, jag vet. inget man ska flasha med sådär ju men jag tyckte det va lite roligt att mina vantar matchade cigarettpaketet xD haha. tack för den lilla länken och dom fina orden hördu :) måste ge lite beröm tillbax med att din blogg är något av det roligaste att kika på och det är inte många jag tkr är roliga alls om jag ska va ärlig ;p ta hand om dej!

2007-10-22 @ 14:45:17
URL: http://littlemisstrouble.blogg.se
Postat av: emelie

hm, kommer du från norrköping?

väldigt väldigt fin illustration också... blir så sugen på att lägga in den i illustrator, livetracea och färglägga i photoshop! :)

2007-10-22 @ 14:47:04
URL: http://whirl.se/wp
Postat av: Linn

Jag läser Claras blogg regelbundet, och hon verkar sannerligen vara en riktigt go tjej.

2007-10-22 @ 14:47:15
URL: http://www.linnsara.blogg.se
Postat av: Sin

När jag läste din kommentar om SvartVitLila så tänkte jag direkt på denna häftiga tjej: http://bookofmiri.blogg.se/ vars blogg jag snubblade in på via en väns sida. Hon har en helt fantastiskt egen stil!

2007-10-22 @ 14:48:01
Postat av: Helena

Så rätt så. Det räcker med så lite uppmuntran och uppskattande ord så blir man så glad.Jag försöker nog faktiskt. Jättebra inlägg och vilken
jättefin teckning! Vad duktig du är!

2007-10-22 @ 15:10:04
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Ellinor

Inspiration. tackar!

2007-10-22 @ 15:21:22
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Disa

ja , det kan jag hålla med dig om :)
åååh , va mysigt det låter, hoppas du har haft en bra dag då :)
kram

2007-10-22 @ 15:39:38
URL: http://www.bizuuu.blogg.se
Postat av: Erika

Alltid skönt när man städat undan, min sambo har varit snäll och dammsugit i lägenheten idag =)
Detta inlägg som du skrivit är jättebra! tycker att alla bloggar du länkat till verkar bra så jag ska kika i dem lite mer noga ikväll. Nu ska vi fixa middag. Magen morrar.
Kram till dig!

2007-10-22 @ 16:45:32
URL: http://www.morgondimma.blogg.se
Postat av: Felicia

snällt inlägg ;)

2007-10-22 @ 16:49:13
URL: http://CUTEST.blogg.se
Postat av: julia

aw tack! ;)

2007-10-22 @ 16:52:50
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: Josefine

Bra bloggtips, gulligt skrivet dessutom så dom borde nog bli jätte glada också!

2007-10-22 @ 17:15:11
URL: http://pinkgrapefruit.blogg.se
Postat av: Carolina

HAHA, jag vet. Jag är så jäkla gammal. 23 år... Det är bara 42 år kvar till pensionen. Och jag som inte ens utbildat mig än *gäsp* Kanske inte lönt med ett jobb? Kanske bäst att skriva in sig på ålderdomshemmet redan nu...

2007-10-22 @ 17:46:31
URL: http://melikey.blogg.se
Postat av: anna

jag grät av glädje gumman och stolthet..lite stolthet över mig själv att jag faktiskt lyckats göra något för dig.
massor av kramar o kärlek.

2007-10-22 @ 18:44:46
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Julia

Vilka fina teckningar! Påminner faktiskt lite om marissa cooper och summer i oc:) Och en liten fråga, var har du hittat din bakgrund? Eller har du gjort den sj? Kram Julia

2007-10-22 @ 18:50:55
URL: http://bagladies.webblogg.se
Postat av: Victoria

Vad GLAD jag blir! Du är så gullig. Så smickrande att bli omnämnd bland så många andra fina och uppmärksammade bloggar. :D Din blogg råkar vara en utav mina favoriter också, och har varit ganska länge. Däremot så var det en period då jag inte besökte din blogg pga att jag glömde bort addressen. ^^ Jag tycker du är kreativiteten själv och jag önskar att jag också kunde rita såsom du gör! Jag håller mig som sagt till landskap, jag förstår inte hur du kan... har du övat?? Ang. det där med mainstreem - nej, aldrig någonsin att min blogg blir det. Det vore att trasha bloggen totalt, men jag skulle förmodligen få dubbelt så många besökare! Hm.

2007-10-22 @ 18:51:14
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: ronnie

Jättesnygga illisar!!!

är det du som är skaparen???

2007-10-22 @ 18:56:06
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se.se
Postat av: Nanó

Söta snälla du, du vet verkligen hur man skall gå tillväga för att förgylla andras dagar:). Tack så hemskt mycket. Jag känner mig hedrad och otroligt, otroligt glad.
Jag önskar att vi kunde ha gått i samma skolor, bott i samma stad, tänk vilken fin kompis jag då skulle ha! Kan knappt vänta tills vi en vacker, vacker dag träffas:D! Du är en helylletjej som jag så gärna skulle känna utanför bloggvärlden.. Kramar till min fina Kajsasötnos!

2007-10-22 @ 20:35:03
URL: http://getnanoismed.blogspot.com
Postat av: moa

DU KAN RITA! superfint ju! och tack för alla tips! :)

2007-10-22 @ 23:05:57
URL: http://rainydaywoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback