Black

Jag ägnar dagarna just nu att att, i alla fall mentalt, slå pannan blodig mot körskolans datorer. Och sedan massakerar jag mina händer genom att brutalt riva av naglarna och bita i fingertopparna, fundera över på varför jag lyckas säga så dumma saker via msn, vara glad åt frilansjobbet som jag fick häromdagen och helt enkelt knalla runt bland dammråttorna i huset. (Jag har inte hjärta att ta ihjäl dem med dammsugarna.. )


Var tvungen att fota och lägga upp bild på en av skinnjackorna i bikermodell som snokats upp i skåne i sommar. Det är ju ingen nyhet att det är ett nyckelplagg även i år och hetare än på länge. Syns i såväl H&Ms sortiment som i de stora modehusens, fotograferas i Elle, Vogue och VR, syns på kändisar såväl som vanligt folk.
Men det är galet sällan som jag tycker att någon kan bära upp den. Det är så lätt att det mest blir en parodi på en Greaseuppsättning, lite för mycket jag-vill-se-ut-som-Mary-Kate-Olsen eller bara en taskig rockkopia. I mina ögon krävs det en viss karaktär, lite rockighet och självförtroende för att se rätt ut i ett plagg av sådan attityd. 
Jag kommer inte att ge mig på att ha på mig denna i höst helt enkelt därför att jag inser att det kommer att se fel ut. Min klädstil är varken rockig eller helt enkelt lämpad för att vara inkapslad i svart läder och massa blixtlås! 

Grävde fram dessa örhängen i silver med små facetterade kulor. Blev coolt till både gårdagens arabiskt inspirerade kläder och dagens typ-Kajsa-goes-Mika-life-in-cartoon-motion-kläder. Surrelaism, javisst.


Imorgon blir det, suprise suprise, körskolan för, förhoppningsvis förhoppningsvis, den sista teorin och sedan kanske lek i Vejby med Ida och Sanne! Alltid lika kul att träffa bloggkompisar i verkligheten. :D


Kommentarer
Postat av: Jannike

Hey hey hey stopp ett tag! Vad är det här för spännande som moi inte har fått höra om? Frilandsjobb? Jag kommer att skicka ett mail där jag kräver en utförlig förklaring idag. Var så säker! ;)

Postat av: julia

härligt med frilansjobb! riktigt snygg jacka där du! Fick min jacka igår, som jag snackade om! sitter ganska bra faktikst ;)
ha det så jätte bra!
kramar

2007-09-13 @ 11:35:07
URL: http://minileaf
Postat av: Panikidyll

raring..jag har börjat blogga igen! <3 Pussss

2007-09-13 @ 18:58:39
URL: http://panikidyll.blogg.se
Postat av: anna

du är bara så bäst o så coll..bara för att du är du.
massa kram!

2007-09-13 @ 20:34:21
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Andrea

Tyckte skinnjackan var rätt cool, men jag förstår vad du menar :) Härlig blogg själv förresten!

2007-09-13 @ 21:29:04
URL: http://www.kreation.blogg.se
Postat av: diana

I'm looking since forever for the perfect leather jacket!

2007-09-21 @ 16:54:48
URL: http://dianabobar.wordpress.com
Postat av: Hanna panna nr 3 :P

Har du verkligen tagit hål i öronen! fint =) hur leker livet? puss å kram

2007-09-23 @ 00:00:47
Postat av: Kajsa

Hanna panna nr 3; Haha, neeeeeeej! Inga hål i Kajsas öron än. Jag är ju livrädd bara vid tanken.. HAHA! Det är superbra små saker som man sätter fast som ser ut som örhängen. Men jag skaaaa nog ta i höst faktiskt. Följa med och hålla handen när jag gråter? :D

2007-09-23 @ 11:40:04
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: HutchinsonNannie20

It can be not hard to accomplish the best academic assignments when you're an experiences writer. Nonetheless, what will non-professional guys perform? I guess that to buy <a href="http://www.bestwritingservice.com">well written research paper</a> can be an appropriate variant for them. Moreover, there are quantities of different research papers writing services in the web and that is easy to choose any.

2012-04-06 @ 09:01:50
URL: http://www.bestwritingservice.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback