e-bay

Kanske är jag världens största fegis, eller världens största realist? Men än så länge har jag aldrig känt mig manad att buda hem något från e-bay, tradera eller någon liknande site. Jag skulle bli så grymt sur om jag blev lurad, vem skulle ioförsig inte bli det, men även om jag vet att det finns många som är seriösa så tror jag att det är så mycket som bara är ren bull och lurendrejeri. Så jag inväntar det ögonblicket då jag inte kan hålla mig och måste måste måste testa att buda hem ett par fantastiska små pumps eller en vintageklänning. Men tills dess så kikar jag bara runt och undrar hur många av säljarna som är potentiella bluffmakare?!

Samtliga från US e-bay, samtliga begärliga på helt olika sätt. Vintage, nytt, handsytt, asiatiskt, europeiskt, design.

Jag är faktiskt ganska nyfiken, hur många är det egentligen som brukar buda på saker på siter som e-bay? Och hur brukar det funka, har ni blivit lurade eller går det bra för det mesta?

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag har heller aldrig e-bayat hem något. Köpa kläder överhuvudtaget på internet är inget jag brukar göra, det finns ju ett nöje i att gå i affärer! ;)

Postat av: Linnea

haha, nej man vill ju helst sitta inne och mysa när det regnar.. Men nu har jag faktiskt sol, så då kanske man skulle ge sig ut i solskenet? ;P Den där svart-vita klänningen, bild nr3, var sjukt söt! :D

2007-09-30 @ 13:02:49
URL: http://linne.webblogg.se
Postat av: Jelena

Jag handlar på Ebay och Tradera typ jämt. Man kan ju göra så himla bra fynd! Har kanske gjort... (om jag bara gissar lite...) 300 köp på Ebay? Och en gång hade jag problem, inte för att säljaren lurades, utan för att säljaren hade packat varan (i det här fallet beautyprodukter) rätt dåligt, så att de gick sönder delvis i posten. Då klagade jag & fick alla mina pengar tillbaka (+ att en del av sakerna var hela, så de kunde jag ju använda).
Betalar alltid med kreditkort via Paypal, då tar din bank risken om något går fel och du t.ex. inte får varan. Då reklamerar du köpet hos dem och får dina pengar tillbaka.
Tradera tycker jag är mycket mer suspekt, för det är så mycket fejk där (det ser man ju på bilderna) och så ska man ju oftast betala genom att göra överföringar till folks bankkonton. Då kan man inte få någon hjälp om något går fel. (Handlar iofs på Tradera med, men inte lika mycket)
Tycker inte att man ska vara rädd för Ebay, läs tips om hur du skyddar dig bäst (läs alltid säljaren omdömen, betala alltid med kort osv.) innan bara. Men jo, det är rätt beroendeframkallande, så på det viset kan det ju vara farligt, men inte annars :)

2007-09-30 @ 13:29:01
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Rose - Pink Rose Bloggen

Den bruna var söt ;)

2007-09-30 @ 13:34:27
URL: http://PINKROSE.blogg.se
Postat av: Anonym

har aldrig prövat det :P

2007-09-30 @ 14:09:09
URL: http://lakritz.blogg.se
Postat av: Anonym

men skitsnygga kläder :)

2007-09-30 @ 14:11:17
URL: http://lakritz.blogg.se
Postat av: Klara

Oj, jag tror inte jag vågar, precis som du säger är jag rädd för att bli lurad... ;P
Kram!

2007-09-30 @ 14:26:45
URL: http://runway.webblogg.se
Postat av: Stayup

besök stayup
3 tjejer 3 sexliv (obs inge porr ;D)
ha en bra dag!

2007-09-30 @ 16:05:27
URL: http://stayup.blogg.se
Postat av: helena

vad söt den var den brun spetsiga... vill ha.

2007-09-30 @ 21:24:31
URL: http://www.caroucelljunior.se
Postat av: Johnny Scharonne

Jag har faktiskt köpt c:a 60 saker på ebay och jag har alltid fått hem den varan jag beställt. En gång har jag dock fått fel storlek och ett otrevligt bemötande och en gång beställde jag en elektrisk apparat som (kanske) gick sönder på vägen från Tyskland till mig. Men bara man håller utkik efter säljarnas omdöme så bör man inte vara rädd för att köpa.

2007-10-01 @ 18:34:17
URL: http://scharonne.wordpress.com
Postat av: KayeCarrillo23

I know, your idea just about this topic is very hot and students will choose the essay writing service to <a href="http://www.primeessays.com">buy essay</a> or essays for sale about that!

2012-06-19 @ 17:38:02
URL: http://www.primeessays.com
Postat av: personal loans

Lots of specialists argue that mortgage loans aid a lot of people to live the way they want, because they are able to feel free to buy needed goods. Furthermore, some banks offer collateral loan for young and old people.

2012-07-07 @ 14:30:03
URL: http://goodfinance-blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback