Feathers

Att fjädrar och inslag av fåglar i alla möjliga former gjorde sitt intåg på catwalken bland de stora elefanterna kan ju inte ha undgått någon nu. Och även om jag alltid älskat det exeptionellt vackra och fascinerats av de mest pråliga fåglarna, så är det ändå Donna Karans mer enkelt, stilrena fjädrarliknande spröt i minimalistisk tappning som jag tycker mest om. För när de andra modehusen, exempelvis Fendi, låter alltifrån sällsynta japanska fågelfjädrar till höns upplåta sina skruder till prydnad i avancerade kreationer så dras jag till det lite mer subtilt vackra.


Vågliknande fjäderspröt till huvuddekoration.
6
På vackraste modellen just nu, Lily Donaldson, syntes den i siden, lejongula klänningen med markerad midja och färgkordinerad hatt. 

Även om kläderna från såväl ready to wear- och resortkollektionen är fina så känns de litet för tama. Men Ready to wear har många spännande svarta sidenplagg där små detaljer, invikta kragar som bara skymtar t.ex, i kontrasterande färger som lejongult, rött och kornblått.
Favoriterna i resortkollektionen är de luftiga kjolarna med hög midja.

Kommentarer
Postat av: anna

men jag tycker du verkar så bra så jag vill att du ska må bra..och kan jag göra nåt för att få dig lite gladare vill jag göra det.
Åh det låter helt underbart med fika och smida planer babe!
kram!

Postat av: underbaraclara

hey! Klart vi ska ses! När kommer du till stan?

2007-09-04 @ 22:22:29
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Nathalie

Det blir gärna för mycket av det goda när det gäller fjädrar.. en enkel fjäderaccessoar skulle jag satsa på! Men det känns lite läskigt att ha på sig fjädrar... jag hatar fåglar! ;)

2007-09-05 @ 13:30:24
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Chroniclehowimetyourmother

Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback