I was dancing upon the clouds, now im falling

Vädret fascinerar mig. Imorse vaknade jag med en känsla i kroppen av att allt jag drömt var sådant som skulle komma att hända. Så jag gick ut för att få bort de tankarna ut huvudet. Och ute så sken solen genom brandgula löv, fick gräsmattan att glöda som en filt av smaragder och luften var isande kall så att det bildades små moln ur min mun när jag andades. Små vita moln som tonade ut och försvann. Jag var tvungen att gå lite i pyjamas, barfota på gräsmattan och känna frosten i gräset under fötterna.

Sen funderade jag på munkarna i Burma, deras vilja att vara fria, uppleva demokrati och självständighet.
 Det borde vara en rättighet att få vara fri. Så jag gjorde som många andra på bloggar, youtube, facebook. radion och TV och tog på mig en röd tröja för att visa mitt stöd till de som dör för att de säger sin åsikt om demokrati.

Något av det finaste som finns är när de i filmer skriver meddelande på speglar med läppstift. Det är mystiskt vackert och surrealistiskt att läsa bokstäverna som blickar tillbaka genom sitt eget ansikte. Så jag skrev lite på min spegel. Det kommer nog att göra min mamsell irriterad. Men jag tycker att det blev fint.
8
9

Och för er, som jag, som tycker att Pradas tonade pumps är något sagolikt vackert och skulle vilja se ett par liknande sticka fram mellan löven i höst på fötterna så
läste och såg jag detta.(Sjätte inlägget ovanifrån) Kanske finns de även på svenska Zara? I Amsterdam kan man hitta dem i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag tyckte väl att jag såg några Pradaliknande skor på Zara här i Montpellier idag. Orkade dock inte undersöka dem närmare, tänkte bara "Prada!" och gick vidare. :P

Postat av: julia

vad fint och skriva på spegelen. Hoppas du får en trevlig helg gumman!
kramar

2007-09-28 @ 17:00:10
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: Jonas

Jag tyckte bara att dom var puckade. Stå där och frysa när man kan ligga i en säng. Såg ingen med små fötter i ösd.

2007-09-28 @ 18:07:19
URL: http://schodda.webblogg.se
Postat av: systugan

vilken himla söt bild :) värsta filmgrejen att skriva på speglar :) hihi ! tack för kommentaren! om några veckor kommer min första kollektion att finnas uppe på bloggen och till salu :) hihi!

2007-09-28 @ 18:15:43
URL: http://systugan.blogg.se
Postat av: moa

ååå, jag vill också!

2007-09-30 @ 11:29:38
URL: http://rainydaywoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback