Allt och ingenting.

Ibland är livet bra och ibland är livet dåligt. Ibland tycks det vara ingenting. Men just idag, för studen, och antagligen egentligen sen ett tag tillbaka men bara små uppehåll för små mitt-i-veckan-lågmälthet har det varit sådär..bra.
Bara bra.
Och för mig känns det underbart. När man inser att man helt enkelt är nöjd med livet och tillvaron.
Visst, allt går inte alls min väg. Hjärtat och hjärnan för just nu en sorts kamp inbördes med prestige som över Superbowlfinalen och att föräldrarna springer runt och skuttar över att de far till ett vackert litet hus på Sicilien imorgon känns sisådär. För jag blir ju hemma. Men å andra sidan så övervägs det av att jag myst med Hanna i två dagar, ätit godaste salladen till lunch, absorberat sol som en tvättsvamp, gjort världens roligaste stylistjobb, känt ljumma vindar i håret och kikat på när isen på Storsjön sakta men säkert smälter. Det är vardaglig lycka. Fast i min värld blir det nog ännu lite mer än bara vardagligt. För just nu är livet harmoniskt på ett sätt jag glömt bort att det kunde vara.
Och imorgon är det sommarfesten och vi ska vara hippiesar. Om tre veckor är vi knallandes på Manhattan. Och framtiden är kanske lite oviss, men vad spelar stenhård kontroll över livet för roll när man är lycklig?
1
Jag vill alltid ha en liten lista på bloggen där det står typ; detta läser jag just nu. Bara det att jag hinner inte uppdatera den innan jag är inne på nästa bok. Eller nästnästa. För jag läser hyskeligt snabbt. Men för någon vecka sen susade jag igenom så spridda böcker som de två ovan och den nedan. Jag gillar dem allihopa. Och nej, Danielle Steel är inte min kopp te. Men det är inte en av hennes tantsnuksromaner. Utan en helt annan historia. Och varför jag berördes så mycket av den spelar ingen roll. Men den gav migg ett och annat att tänka på om migsjälv.
23
Sol i ögonen och färgglada saker är denna veckans måsten. Inte MiuMiuväskor, gladiatorsandaler eller en vippig kjol. Bara sol och färg.
4

Kommentarer
Postat av: Stilist

Mannen som försvann är hur bra som helst.

Postat av: Camilla

Ooh, sådana örhängen har jag också, fast lila. :P

2008-05-01 @ 13:00:13
URL: http://cmtk.blogspot.com
Postat av: Katarina

Älskar bilden med stenarna! åh.

2008-05-01 @ 18:07:46
URL: http://pleur.blogg.se
Postat av: Lilla Fröken

Boktok/Läslus som jag är, vill jag absolut ha en lista över de böcker som du läser! Du får väl ha en "Veckans boklista" då kanske? ;)

Bilden med stenarna och den på dig med det gula örhänget var härliga...somriga!

2008-05-04 @ 11:39:08
URL: http://ellikaramelli.blogg.se
Postat av: Trondirmelin

Perfect site, i like it!

2009-09-02 @ 10:11:59
URL: http://trondirmelin.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback