I will show you love

Jag ska förklara min numera aldrig sinande kärlek till Gucci en annan dag mer utförligt. Men jag ger er ett litet smakprov på det som får mig att förstå vad jag verkligen tycker om med mode.
Den outgrundliga och ibland så hejdlöst vackra kreativiteten som skapar mer än bara plagg i dess rudimentära form. Men vi tar det som sagt en annan dag. Nu ska jag susa in till Åre för att åka skidor med Någon.

Kom förresten på en sak. Hela bloggvärlden har ylat om SATCs filmen som, om datumet inte är ändrat, har premiär i Sverige på min födelsedag. Men vet ni vad, jag som finner noll intresse i Carrie Bradshaws Mr Bigkärlek och skofascination befinner mig i USA dessförinnan. Kanske borde jag gå och se den på någon bombastisk visning på Broadway då?

Kommentarer
Postat av: Sica

Visst sex and the city är en bra serie, men den hysteri som bloggvärlden har yrat om är oförstående. Föresten så har du fått en utmaning av mig som jag tycker passar dina skrivarfingrar alldeles utmärkt!

Postat av: Lisa

Med tanke på att alla tjejer med minsta modeintresse som inte levt under en sten de senaste 5 åren kommer att gå och se den så tycker jag absolut att du (som kanske inte ens gillar den) ska gå och se den före oss andra. Helt klart, desstuom SATC i NY är ju som ett tecken.

2008-04-04 @ 14:30:34
URL: http://ostyrigalockar.blogg.se
Postat av: Marina

Jag gillar absolut Sex and the City och hade jag varit i New York då premiären går hade jag utan tvekan sett den :) Men smaken är ju som bekant som baken...

2008-04-04 @ 14:54:23
URL: http://wondrous.blogg.se
Postat av: Karin

nu fattar jag ingenting, vad är det som händer med filmen? eller what? hmm
:)

2008-04-04 @ 16:04:59
URL: http://khurre.blogg.se
Postat av: nathalie

fantastiskt mönster, skapelse. skulle dock bytt ut skorna till något nättare!! tjohopp!

2008-04-06 @ 00:30:13
URL: http://ruddy.blogg.se
Postat av: Estelle

Härlig bild! Längtar till SATC :P

2008-04-07 @ 16:03:18
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Aremarlin

really good site!!

2009-05-28 @ 11:59:40
URL: http://aremarlin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback