Norrköping is a fine city.

När jag kom till Norrköping i...måndags traskade jag ned på stan i solen för att kika runt lite. Inte shoppa, bara kika.
Men det är ju en svår situation när kombinationen av gott humör + fint väder + konsumtionsstopp adderas ihop med butiker som har en massa fint.
För jag har inte särskilt dålig karaktär. Men när ett bra H&M åtföljs av Monki med spännande utbud och sedan toppas med ett grymt Myrorna börjar ju även den bäste att vackla.
Jag höll mig ifrån att falla dit på ett antal plagg så därför tänkte jag att ni Norrköpingsbor ska skynda er till butikerna. Nu. Och därmed basta! Här är några smakprov:
4
Trompe l´oeil är något av det vackraste jag vet i klädkonst sammanhang. Denna klänningen hänger, eller hängde iaf, på H&Ms Devidedavdelning i storlek 36. Volankanten i nederkant är ju så rar att..jag inte vet vart man ska ta vägen. Nu har jag så många svarta klänningar att jag borde klippa fingrarna av mig. Därför lämnade jag den. Men 100 pix. Gosh. Köp den. Kap kap kap!
3
Jag har aldrig, ALDRIG diggat leopardmönstrat. Men plötsligt har det slagit slint i hjärnan och jag kan inte sluta tänka på att min garderob behöver en liten leopardkofta. Så hittade jag denna. En prasslig liten jacka på H&Mbarn i lagom Nikecopycatanda, fast ännu snyggare. 198 pix om jag inte minns fel?! Råschysst modell och funkar även om man inte är superpetite. Why oh why har jag redan över 30 jackor?
1
Jag har ju skrivit om det förut. Det där om att tiden då jag bar hoodie är ganska så över. Men samtidigt. Det ÄR ju så jäkla skönt. Att bara softa runt i en supermjuk tröja med stor luva att gömma huvudet i och slitna ärmar som luktar minnen. Precis när jag redan är i de tankarna och dessutom funderar över hur fint det är med hoodies med knappar så presenterar Monki denna. Grå, lite udda fickor, tjockt tyg och k.n.a.p.p.a.r.
Jag måste hitta något liknande i USA. Denna blir din för 350 pix.
2
Återigen trompe l´olei. Så jäkla vackert. Men nu är det dessutom på ett grymt spännande plagg. Egentligen tycker jag nog att den är ganska ful. Men fulsnygg. En capeliknande, soft sak med vidd och liksom ärmar insydda.
Perfekt att bara slänga på sig en dag till casual jeans eller mixmatch med galna oversize örhängen och sylvassa heels.
5
Ibland hittar man små ordentliga guldkorn på 2handaffärer. Denna gången när jag var i Norrköping fanns det så mycket att jag ville pipa av glädje. Ända tills jag kom på att spenderarbyxorna var lämnade hemma...
Den fabulösa västen i
detta inlägget är därifrån och hänger, knorr, kvar men även en määängd fantastiska klänningar. Denna var en av de jag provade. Handsydd och ett blekt blommönster. Så otroligt rar. Men.
Trots perfekt passform över kroppen så var den way to tight på överarmarna.
Kanske lika bra det. Nu kan någon annan köpa sötnosen och jag spendera dollarsen i USA.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Den sista klänningen var jättesöt! Passar bra till din fina fläta.

Postat av: Julia

Åh, vad fin den sista klänningen var! Undrar om den finns kvar...?
Jag förstår bara inte varför alla andra jämt hittar massor fina saker på Myrorna i Norrköping?! Jag hittar ingenting! Måste vara typ blind eller något, för allt jag ser är plastiga skärp för 50 kr och rysch-pyschiga tantblusar i obehagligt silkigt tyg. Mycket underligt det där... Men jag får trösta mig med att jag är en bra reafyndare i alla fall! :) Puss!

2008-04-27 @ 20:02:57
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Disa

Åh kajsa! Va glad jag blev nu!
Ska till myrorna imorgon med fani har vi bestämt! :D Norrkan is a really fine city !:D
Ha det bra, kram!

2008-04-27 @ 20:03:04
URL: http://bizuuu.blogg.se
Postat av: emelie

norrpan är inte så tokigt trots allt! jag älskar den där hooden från monki! jag måste nog köpa den tror jag!

2008-04-27 @ 20:49:18
URL: http://whirl.se/wp
Postat av: caroline

så fint så fint! munkisen har jag en liknande av tror jag bestämt, men den där capen (som verkligen är fulsnygg) föll mig på något konstigt vis i smaken! verkligen inte jag, men till något tajt tajt och fina skor kan den nog gå hem! kanske...

Re: Det är underbart. helst i en skog fulla av likadana på marken.

2008-04-27 @ 22:03:43
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Jenny W

Verkligen, en till katt att passa på sista platån bli ett projekt när jag får större lägenhet! Finfina kläder, särskilt första klänningen samt den cape-aktiga tröjan/linnet. Kram/Jenny

2008-04-27 @ 22:28:28
URL: http://jennyolivia.blogg.se
Postat av: victoria

Å, Monki Monki yey!
Du är ball i den där capen. Lite som en fågel.

2008-04-28 @ 00:40:03
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Evis

Fina kläder, fast mest gillar jag den svarta från H&M.

2008-04-28 @ 07:16:46
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Frida

Den vida saken var så fin!

2008-04-28 @ 08:35:45
URL: http://www.flickr.com/photos/orange_angel
Postat av: anna

ville bara säga måndagshej och ge en måndagskram och säga att du är vacker måndag,tisdag,onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag.
kram!

2008-04-28 @ 09:34:40
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: sanny

fina bilder

2008-04-28 @ 10:50:35
Postat av: Sica

Jag var in på myrornas en snabbis i fredags men insåg väldigt snabbt att jag inte hade den tid som affären behövde då jag skulle klippa mig. Jag såg att det fanns en massa fint, men jag hade inte tiden att gå runt och prova och allt det som krävs för ett riktigt bra fynd. Och nu tror jag inte att det jag är ute efter och behöver nu finns på myrornas, då jag har sagt till mig själv att sluta köpa saker "bara för att" :P Men det kommer säkerligen bli en favorit affär hos mig nu när jag upptäckte den på riktigt :) Har ju bara sprungit in och ut igen lika fort en gång tidigare.

2008-04-28 @ 12:39:25
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Ebba

fina saker :)

2008-04-28 @ 14:39:39
URL: http://ebbloggen.blogspot.com
Postat av: S

jag prova den där på myrorna, bor i norrköing (:

2008-04-28 @ 16:02:03
Postat av: Sassy

Den sista klänningen var bedårnade och den gör att du ser fullständigt bedårande ut!

2008-04-28 @ 16:53:45
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Jelena

Båda trompe l´olei-plaggen är helt fantastiska tycker jag! Hade nog inte kunnat låta bli att köpa dem...

2008-04-28 @ 18:43:56
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Maja

Allt var jätte fint! Fast jag skulle föredra ett leende på bilderna! ;P

2008-04-28 @ 19:14:22
URL: http://hahahaba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback