sötnosar

Vissa bloggar/e är så söta att jag vill käka upp dem.
Och jag har ju inte hymlat med att jag är en egoistisk person, men trots det så finns det ju inget roligare nästan att få pusha för att en annan människa är sådär förbaskat rar att man nog skulle få hål i tänderna om man uppfyllde profetsian ovan. (dvs. åt upp dem)
Vissa tjatar jag ständigt och jämt om hur jag är alldeles förälskad i deras bloggar och andra mindre sällan. Men de på min länklista är alltid lika nära mig till hjärtat skulle jag nog vilja säga.
Dock så trillar jag en del dagar in på mina favoritbloggar och blir alldeles varm i magen vid insikten om att de ger mig något som jag för allt i världen inte vill vara utan. Fantastiska människor bakom fantastiska bloggar.
Idag tvingar jag er, om ni inte redan läser dem, att kika beundra läsa och kära ner er i tre av mina absoluta älsklingar!

262838-1381262838-1373gaudi262838-1334
Linnea,
å denna lilla flicka som bloggar om precis nästan allt det där jag önskar att jag ofta bloggade om men som aldrig prioriteras. Sånt där sött gulligt rart fint klokt roligt blandat med mode shopping kärlek resor hemmakvällsmys syskon livet i allmänhet skola och sånt. Jag älskar att gå in på Linneas blogg och inte veta om det ska vara söta bilder och en notis om när hon och Karl varit på en tur vid havet, en shoppingvända med en syster eller tips på de mest bedårande smyckena från en liten artyfartysida.
image1119image1109
Bea
det är när jag ser Beas bilder som jag fattar vad det innebär att älska att fotografera. För jag tycker verkligen om att fota, det är en sån där liten minipassion hos mig sen jag började blogga och det får en verkligen att känna sig... konstnärlig på ett helt annat sätt än bara genom måleri. Men Bea tar det till den där nivån över bara det-är-kul-att-leka-amatör-fotograf. Och jag beundrar människor som är sådär inne i vad de vill göra, som älskar känslan av något och blir frustrerad om de inte får utöva sin hobby. Blandat med hennes egna underbara fotografier är det korta men knivskarpt koncista rader ur Lilla Snigels liv. Inte alltid perfekt men befriande ärligt.
Nanó
är inte bara en människa som jag tror att jag skulle kunna ha otroligt givande konversationer med utan också ha så jäkla trevligt med under en 2handshoppingtur. Och det är viktigt för mig, att ens kompisar inte alltid bara delar ens modeintresse (faktiskt så är det då av mina vänner som är riktigt klädintresserade, och det är skönt!) utan också har andra facetteringar som person. Bloggen har en blandning av allt som gör en modeblogg intressant i mina ögon men har det gigantiska pluset att det rymmer så mycket mer än bara mode ur den vanliga mainstream synvinkeln. Och inputtat här och där migränanfall, baconchipscravings och Nanófunderingar som gör det snäppet ännu finare, sötare, underbarare.

Läs och njut, som jag gör!
Och nä, det är ingen uppmaning, det är ett måste.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Oh, Nanó var den enda jag inte har läst, men vad fin den verkar vara! Linneas blogg gillar jag grymt mycket, och inte bara för att hon är en Malmötjej utan även för att hon (precis som du skriver) bloggar om så himla många olika saker. Inte bara mode och kläder (även om hon verkar köpa underbara sjömansplagg) utan vardag och resor också. Precis som en bra blogg ska vara.

Balen är något jag längtar helt
grymt mycket efter just nu, allt planeras in i minsta detalj, eller kläder och hår och så då. Låter helt underbart att bara hitta en balklänning i sin garderob, helt perfekt! Själv åkte jag över sundet och letade i Köpenhamns 2nd hand affärer, en utmaning.

Jon på avslutningsfest låter super. Håller tummarna för att allt går bra.

Postat av: Carolina

Men asså sistah, vart är min blogg. Känner mig så övergiven nu HAHA ;P

2008-04-03 @ 22:14:09
URL: http://melikey.blogg.se
Postat av: bea

ahhhhh, Kajsa jag älskar dej! dej vill man ju äta upp för du är bara sötare än sötast!!! gud vad jag längatr efter att träffa dej! fast det blir läskigt också, så blir det när man träffar folk från internet. haha, det är nu kan kan använda det där fina astrid lindgren ordet, skräckblandad förtjusning! puss

2008-04-03 @ 22:29:29
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: emelie

linnéa och bea är fina grejer! nanó har jag faktiskt inte läst men ska in och ta mig en titt nu!

2008-04-03 @ 22:36:10
URL: http://whirl.se/wp
Postat av: Linnéa

men åh! jag blir helt rörd! det här var det finaste jag läst på länge. Tack sötis! Du är så otroligt gullig! och de andra två brudarna är tokbra, så jag känner mig verkligen hedrad! PUSS

2008-04-03 @ 22:38:50
URL: http://linneahansson.blogg.se
Postat av: Angelica

Tack för tipsen! Vilka fina bloggar. Åh nu har jag lite att läsa i helgen =)

2008-04-04 @ 20:05:15
URL: http://heartglitch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback