Fill in the blanks


Hello, my name is Kajsa But you can call me Kajsovitch and the hardest thing i´ve ever done är att erkänna hur dåligt jag faktiskt mår (vid de tillfällena) I live in ett rosa rum med snedtak på sommaren och ett blått rum med fotografier från massor av resor över min säng på vintern which I would describe as väldigt fint och väldigt Kajsa My ultimate passion is att vara kreativ. Rita, resa, leva. På alla sätt och vis which means you can often find me med en penna i handen, en jordglob i tanken, planerande av äventyr My favourite guilty pleasure is att vara ensam och stanna uppe sent på nätterna för att läsa och titta på film i sängen and I also love att köra bil på kvällen nere vid havet If I was forced to choose between i cosy night in and a bid night out I´d choose så otroligt olika because jag uppskattar båda något oerhört för helt olika saker I´m inspired by människor som gör saker de älskar and allt möjligt mellan himmel och jord I´ll never stop trying to göra allt det jag vill och önskar even if jag ofta tvivlar på migsjälv och vad jag vågar One thing about me that might surprise people is att jag faktiskt har ett jäkla humör och kan vara riktigt riktigt iskallt elak när det vill sig väldigt illa I like to eat fetaost, avokado, potatis och lakrits My words of wisdom are lev lev lev! Men njut också av att göra ingenting.

Bild i vägspegeln. Lista från Frankie. Illis jag ritade i juli. 

Kommentarer
Postat av: Blissara

Hej :)

Du tror precis rätt. Vi är bra, jag och han, på att prata om känslor och har gråtit en massa också tillsammans. Men vi vet också att detta liksom inte är vårt beslut ens, det bara är något som skulle hända helt enkelt. Och vi vet vilka bra grejer som kommer komma från det, och vi förstår varandra (till viss del iaf, hoppas jag ;). Så det känns helt igenom bra och som rätt beslut, men det gör det inte mindre sorgligt.

Men vi kommer fortsätta träffas, och att det inte är ett "final" känns också bra!



Men mycket av sorgen har vi redan känt, känner jag i alla fall. Och jag är så tacksam för att han och jag tillsammans är, och gör plats för, så mycket känslor!!



Fantastiska saker väntar i mitt liv också :)

Kram till dig!

Postat av: Amanda

Vilken tuff bild! =)

2008-08-18 @ 09:02:38
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: julia.

åh, du skriver så fint, precis som man trodde att du var. du kan liksom förmedla dig själv bara genom att skriva. typ vara dig själv.

2008-08-18 @ 11:30:01
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ha en bra dag :)

2008-08-18 @ 13:59:53
URL: http://sofiasfashionroom.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Åh jag gillade det sista du skrev : "lev lev lev! Men njut också av att göra ingenting." Så försöker jag leva efter ock¨så, det funkar rätt bra faktiskt. :)

2008-08-18 @ 15:04:36
URL: http://beccolita.blogg.se/
Postat av: hjartesmil

ååå så fin du er.

2008-08-18 @ 15:18:08
URL: http://hjartesmil.blogg.no
Postat av: bea

Kajsas ultimate passion is att vara sötast av alla!

2008-08-18 @ 15:45:20
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: milk

å kul att läsa. fina du!

2008-08-18 @ 20:22:07
URL: http://imilk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback