Sockdjur goes fashiön!

Jag snöar lätt in på saker. Det är som att min hjärna väldigt gärna har små hung ups som den gosar ned sig i, omger sig med och puttar runt kärleksfullt som en liten  boll. Jag förkastar inte direkt mina gamla hung ups men byter ganska ofta har jag insett. Det finns liksom spår genom hela mitt hem där man kan se en röd tråd utav saker jag periodvis varit fasligt förtjust i. Klädmässigt brukar det inte visa sig lika mycket då jag mest kikar runt på saker på internet som jag gillar och sucktar efter. Som i somras när jag var småbesatt av fjäderdetaljer.
Nu har jag i och med vinterns intågande blivit, som alla andra gånger när det börjar bli rejält kallt, blivit insnöad på att alltid alltid alltid ha varma saker på fötterna (nähä?). Men som det barfotabarn jag är tar det emot lite att ständigt ha dunsockor och fårskinnstofflor från Grekland. Men om man nu ska ha grejer på fötterna så ska det vara fint!

Retro anno 70-tal och tillbaka-till-barndomen uppblandat med lite Juno och färgglatt är vad jag tänker ska
pryda mina pyttesmå fossingar.
Happy Sock. Category: Long stripe, Model: LS08-003. Rosanyanserad bomullsstrumpa med långa vertikala ränder.Happy Sock. Category: Long stripe, Model: LS08-004. Blå bomullsstrumpa med vertikala långa ränder.
Sådana där strumpor som gubbar alltid har fast i ny glad tappning!
Happy Sock. Category: Odd couple, Model: OD08-002. Udda pars, orange- och blåfärgad bomullsstrumpa.Happy Sock. Category: Sporty, Model: SS08-004. Sportig bomullsstrumpa med två gröna ränder.
Innan mådde jag rent ut sagt dåligt om jag inte matchade kläderna med strumporna, nu är det lite tvärtom. Så varför inte ta det till en ny nivå? Med omatchande strumpor som inte ens direkt matchar varandra?
Happy Sock. Category: Stripe, Model: SA08-006. Bomullsstrumpa med blå och lila vertikala ränder.Happy Sock. Category: Five color, Model: FI08-004. Beige flerfärgad strumpa med blå häl.
Jag tänker dagis. Jag tänker Paul Klee. Jag tänker Popkonst. Jag tänker mycket roligare strumplåda.

Strumpparadiset nära dig, eller ett klick bort i alla fall, heter
Happy Socks.

Kommentarer
Postat av: lina

nej men gud så många söta strumpor. jag måste ju bara önska mig några av dem till jul. good juul på dig i förskott, hihi

Postat av: Lilla Fröken

Jag snöar också lätt in på saker. Man hamnar liksom i perioder då man vill fördjupa sig i nåt litet eller stort. Känner igen det där med att man ser hemma att man haft dessa perioder. Jag har bland annat haft en "randig-tröja-period" och en "samla-på-röda-saker-period". Sedan har jag en tendens att gilla ett och samma tilltugg eller mat i perioder. Ett tag åt jag torkade aprikoser nästan varje dag.



Sockarna som du visade var otroligt söta.

Det där med att matcha sockar till klädsel har nästan fallit ur mitt system. Pippi-looken med randiga knästrumpor i olika nyanser är förresten snyggt som tusan!



God natt Kajsa-tösen!

2008-12-08 @ 22:30:12
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Anonym



HAR DU HUMOR? VÄLKOMMEN IN!





http://selvinas.blogg.se





2008-12-08 @ 22:54:36
Postat av: Jenny W

Oh, jag är likadan, jag snöar också in på saker. Dock inte strumpor, men ofta olika matvaror. Har jag fått en pasta-period kan jag inte äta annat och Måste göra alla pasta-recpet jag kan. Eller morots-period... de kommer också titt som tätt. /Jenny

2008-12-08 @ 23:03:21
URL: http://jennyolivia.blogg.se/
Postat av: C

mitt hjärtekajsa.

Hade du plingat på ytterdörren den där vackra lördagen, hade jag öppnat med tårar i ögonen och gett dig världens längsta kram. Sen hade du fått hälsa på mamma först av alla. Och vi hade snurrat runt bland silvriga ballonger och förundrats en lång stund över pojkar som bygger båtar i flera veckor. Fint hade det vart.

Jag åker hem till stockholm på söndag. kan du berätta lite mer exakt när du åker dit? KRAM

2008-12-08 @ 23:28:48
URL: http://blandrostigacyklar.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Du är för söt du :)

2008-12-09 @ 08:10:58
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sica

Ja! Mer roliga strumpor till fötterna! Dom bästa, mest lekfullaste, uppseendeväckande, ful-snygga strumporna är ju ändå dom som är som fingervantar! Fast på fötterna :P Har du sett dom? :) haha love it!

2008-12-09 @ 08:21:39
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Passepartout

jag ÄLSKAR happy socks.

2008-12-09 @ 08:27:52
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: ina

min sambo har sådan underbara sockar! visst är våra sagor syskon, jag längtar till jag får se dina bilder. ta hand om dig och rumla i snön för mig!

2008-12-09 @ 09:55:27
URL: http://winterbarn.blogg.se/
Postat av: Linnéa

vilka fina och rolig strumpor!

2008-12-09 @ 10:10:36
URL: http://linneahansson.blogg.se/
Postat av: bea

haha fyfan vad söööta!

2008-12-09 @ 11:32:29
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: NIKI

2008-12-09 @ 11:48:42
URL: http://scandoblog.viceland.com/niki/
Postat av: NIKI

Har några par av dom, riktigt sköna med faktiskt!

2008-12-09 @ 11:48:52
URL: http://scandoblog.viceland.com/niki/
Postat av: Linnéa

Ett par fina strumpor gör ju faktiskt på en gång att dagen känns lite bättre! Det värsta är nog när man upptäcker hålen...



Chamonix är fint och underbart och snöigt och lagom kallt. Jag jobbar på ett vandrarhem där det just nu bor mer personal än gäster så dagarna är ganska sköna. Dock har jag inte varit ut och provat skidbackarna än, men jag har ju fem månader på mig så det ser jag fram emot!

När var du här?

2008-12-09 @ 12:20:17
URL: http://aboveandbeyond.blogg.se/
Postat av: Thuva-Lisa

Så väldigt väldigt fina!

2008-12-09 @ 18:08:09
URL: http://salivochtorst.webblogg.se/
Postat av: Johanna - SHOEBOX

Så fina alla sockar var! Gillar de där som var olika men ändå hörde ihop :)

Jag får också hang-ups på saker, och då köper jag mest sånt hela tiden. För mig är det oftast en skomodell jag fastnar för, men det kan vara en färg eller en typ av accessoar också. I höstas fastnade jag för alla kilklackar jag såg och nu glor jag mest på nitar hela tiden. För några år sedan skulle jag bara ha stora örhängen, men nu är det bara armband som gäller...:)

2008-12-09 @ 20:51:51
URL: http://myshoebox.se
Postat av: elins

åh jisses alltså, vem vill inte springa runt med sådana sötsaker på fötterna!

2008-12-10 @ 00:09:12
URL: http://elinblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback