But it taste like cherry cola

Promenerade med hunden för att gå och ta ut pengar. Fullkomligen iskall ute. Ser inte fram emot att gå ut imorgonbitti om det ska vara på det här viset köldmässigt. Ska gå och lägga mig i min mysiga säng och läsa 1991 års Guiness Rekordbok. Det är fascinerande att läsa tycker jag. Spelar roll vilket år det är ifrån, människor är ständigt lika förundrande i sina handlingar för att inneha ett sorts rekord. 
Men när jag gick ut för att mata hunden med lite små godisar såg jag denna målning på väggen. Den har jag gjort. För nästan 4 år sedan. Kommer ihåg nu att jag gjorde den och gav till de jag bor hos. Men ändå. Så fjärran.
Fyra år sedan. Det är en stor tidsrymd. Jag som älskar att måla med akvarell. 
Men jag gör det aldrig längre. Det är synd.  
2
I fredags fick jag ett paket eftersänt till mig. Jag visste från vem men hade ingen aning om vad som var i paketet. Men bara själva gesten, tanken var så fin att det räddade kanske mina kommande tre veckor. Favoritkakorna, ett underbart litet brev med ord som värmde likt kramar och dimmiga pärlor att ha runt halsen.  Det ska bli ett nöje att återgälda flickan som skickade detta till mig. För hon gjorde mig så glad.
13
Nu ritar jag ju bara sånt här.

Kommentarer
Postat av: anna

aså är du en natulig skönhet som inte ebhöver färg eller ögonfransböjning..du är liksom en beautypoduct i dig själv.
kram!

Postat av: Olivia

Hej! Måste bara berätta att jag såg en liten flicka igår, runt 6, 7 års-åldern. Jag kunde verkligen föreställa mig dig som hon när du var liten! Hon hade blont, långt hår i två flätor och en söt brunblommig klänning! Påminde mycket om dig! :D:D

2008-02-03 @ 18:45:37
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: Sara

Åååååh jag är så glad igen att du blev glad!!! Och exakt, som du skrev hos mig. Att folk inte fattar? Ibland blir jag sjukt trött på det, men jag försöker tänka att det är på grund av okunskap. Och det gör att jag blir sjukt motiverad att arbeta med sånt. Ge människor som vill, möjlighet att förstå.
Puss på dig!!

2008-02-03 @ 18:55:18
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: caroline

"bara"? om jag kunde rita sådär skulle jag hoppa och skutta av glädje!!

Re: Ja, jag blev nästan illamående när jag öppnade ögonen under mellandagsrean och såg hur vi konsumerar något så fruktansvärt saker som vi inte alls behöver- för att det är billigt. ett linne hit, en byxa dit, för att det kostar mindre än hälften än vad de gjorde två månader sen.. så jag slog vad med mig själv för att se om jag kunde låta bli att handla under en månad. såklart gick det, utmärkt dessutom! det enda jag köpte (lite besviken på mig själv..) var en skiva som bar namnet limited edition, det stressade mig. men det som gladde mig mest är att det går ju faktiskt att inte shoppa. och att jag har insett (precis som du verkar gjort) att det finns så mycket annat här i världen, man är liksom inte lika sugen längre. för ska jag vara ärlig; hela den här överkonsumtionen, svenskars behov av nya saker, ständigt och jämt- äcklar mig.

2008-02-03 @ 19:34:59
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Jelena

Du borde återuppta akvarellmålningen vid tillfälle, du är ju jätteduktig! :)

2008-02-03 @ 19:46:26
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: shoebox

Pizza till middag är hur gott som helst! :)
Vad är det för VM du jobbar med? Och vart bor du i vanliga fall?
Och dina fötter måste vara de minsta jag har hört talas om. :) Det låter så gulligt, men jag kan tänka mig att det är svårt att hitta skor?

2008-02-03 @ 20:11:28
URL: http://shoebox.tjejsajten.se
Postat av: elin

jättefin illustration

2008-02-03 @ 20:30:44
URL: http://hurryupjack.blogg.se
Postat av: Elinleticia

Isåfall är "bara"! rätt bra! återuppta målandet du har ju definitivt känsla för det

2008-02-03 @ 21:05:37
URL: http://smuleliten.blogg.se
Postat av: loathing

har inte riktigt fattat att du har en hund. e det den där lilla vita? som ser ut som tintin?

2008-02-03 @ 22:00:50
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: Jessica

skitsnyggt!!

2008-02-04 @ 10:31:05
URL: http://jssca.blogg.se
Postat av: Fani

oh jag älskar teckningen, skitgrym!

2008-02-04 @ 12:51:25
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Disa

jag vill också läsa dom böckerna, skitroligt tycker jag!:p, kanske borde köpa lixom!:) Fin teckning !!:) Ha det så bra kajsa, puss&Kram

2008-02-04 @ 17:58:40
URL: http://bizuuu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback