Kasta sten i glashus

Hur många gånger har jag inte sagt att jag tycker att det är asfult med bilder tagna i speglar? Jättemånga är det i vilket fall som helst. Och vad som är än värre än speglar är smutsiga speglar. Schysst när man kan utläsa någons hela DNAsträngar genom de flottiga tumavtrycken på glaset liksom...
Så nu kastar jag rejält med sten i glashus. Av den enkla anledningen att jag efter en lång jobbdag var för trött för att göra annat. Och för att bara spä på med ännu mer smågrus i det där glashuset som redan är sönderkrossat så är ju spegeln jag fotar i fullkomligen superojämn. Handblåst är kanske väldigt charmigt och vackert. Men man ska inte spegla sitt ansikte i dem. Då får man obehagliga förvridna överraskningar.
Så nu när jag börjat kasta sten, kasta lite på mig. Det får ni.
321
Sen att jag missade halva outfiten är ju roligt bara det. Men hallå, spegeln satt högt, jag är liten. Då blir det sådär.
Kakifärgad kjol med hög midja, present. Rosa blus med broderier och knyt i ryggen, Vero Moda. Rosa blus med pärlor, Indiska. Chunky halsband i plast med träblomma, Accessorize i Köpenhamn. Brunt hårband med rosett, H&M. Trötta ögon, mina egna.

Idag hände väldigt spännande saker när jag var ute på jobb i Åre för att skriva artikel. Mitt emellan irritation över dryga Stockholmare på skidsemester (eller jag menar, semester i fjällen där man inte åker skidor) så träffade jag fantastiskt trevlig personal på en butik jag inte alls brukar gilla. Så imorgon efter jobbet på 720 blir det antagligen modevisning som jag ska fota och jobba med och så lite utgång. K-u-u-u-u-u-l! Mer om det en dag då jag inte fortfarande vid kl. 21.16 har tre miljarder med saker att göra. Pooha

Kommentarer
Postat av: popbejb

jag vill endast kasta blommor på dig som beröm för den fina koftan! kram =)

Postat av: Hanna

Jai ska också ut imorrn.. Vi kanske stöter på varann. Om inte annat hörs vi nåt snart och helgen får lösa sig - vi måste kolla anslutningsflyg till sthlm också, det går ett sex på morgonen :D Aj löv jo tå.

2008-02-26 @ 21:54:40
URL: http://vacillating.blogg.se
Postat av: miri

nä! inga stenar. däremot kastar jag komplimanger för du ser ljuvlig ut idag. lilla söta du. och fint att du snört banden utanpå koftan.

2008-02-27 @ 00:57:59
URL: http://bookofmiri.blogg.se
Postat av: Smartasmia

Ahhhh...där har vi ju den nya illustrationen till "glashusuttrycket":-) Dock utan smutsig spegel. Skärpning, chickset! Nästa gång får du gå lös på spegeln med tungan först;-) Kan dessutom inte tänka mig en bättre illustration för uttrycket. Min favvohuligan! Kram och ta´t lugnt i backen!

2008-02-27 @ 09:20:53
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Karin

hhaha, spegelbilder, jadu.. kanske inte alltid perfekt resultat fotomässigt, men det blir ju helt okej bilder! hah :) om man gör rent spegeln innan ;)
ha det bra

2008-02-27 @ 11:35:33
URL: http://khurre.blogg.se
Postat av: shoebox

Koftan var ju jättesöt!

Jag skulle vilja ha ditt långa rufsiga hår i inlägget nedan, tycker det var snyggt! Jag kanske skulle ha rett ut det lite med fingrarna, men that´s it. :) Mitt hår är bara platt och rakt och lent, jag gillar det inte!

2008-02-27 @ 14:38:52
URL: http://shoebox.tjejsajten.se
Postat av: Mikaela

Vad kul med fotojobbet.

Och vet du! Jag har fått dille på sjömansklänningar (nähä?). Idag hittade jag den här. Men den skulle inte alls passa mig, alldeles för liten. Men då tänkte jag ännu en gång på lilla, lilla du! Du som är sötast och minst i världen, skulle inte den passa dig? Underbart, underbart vacker hursomhelst.

http://www.tradera.com/Sjomansklanning_sailor_lolita_babydoll_kawaii_-auktion-58837719

Postat av: anna

åh, du är så söt! känner mig så dum som inte hinner läsa din blogg oftare men jag har så ont om tid nu hela tiden. men jag kommer alltid älska den! du skriver så bra och allt. hoppas allt är fint med dig!

2008-02-27 @ 21:55:28
URL: http://hippodrom.blogg.se
Postat av: katrín

närå, tänker inte kasta sten på dig :) dina bilder håller ju en högre nivå om man jämför med andra "spegelbilder". Och sen har du en söt blus också!

2008-02-28 @ 00:49:32
URL: http://katla.tjejsajten.se
Postat av: bea

jag kastar lakrits bumlingar som du kan käka lite av om du blir hungrig!

2008-02-28 @ 11:06:22
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: sofia dahlén

jag ställer mig inte principillt kmot spegelfoton för jag tycker att ibland när jag gör det blir det så himla fint :) Likaså dina bilder.

en det är tråkigt när folk gör det bara för att de inte bryr sig, då blir det fult...

2008-03-03 @ 12:08:14
URL: http://www.conspicere.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback