This might be the most important piece of clothing you´ve ever had your hands on

Ska man nu göra samarbetet kan man ju göra dem ordentligt. Det tycker jag faktiskt att få företag gör idag. För gästdesigners från de stora modehusen är ju gjort, vi känner till hysterin, och tishorna/väskorna med miljöbudskap har falnat lite i sin glöd som påverkade folk. I dagens samhälle är vi så vana hemskheter som händer i världen. Vi har blivit avtrubbade gentemot saker som egentligen faktiskt är så obehagliga att vi borde må både fysiskt och psykiskt dåligt. Så när H&M introducerade sin kampanj Fashion against AIDS så kände jag för första gången på länge att det var något riktigt riktigt bra. JAG reagerade på budskapet så då borde väl de flesta andra göra det också? Det hoppas jag. För även om mitt hjärta brinner mest för miljöfrågor så är ju naturligtvis spridningen av AIDS något fruktansvärt. Vi måste ta vårt ansvar gentemot de som inte har resurserna att sprida budskapet och hjälpa till om vi kan. Och det kan vi, genom att faktiskt köpa kläder.
1
Så om man tycker om; a) att ta sitt ansvar + b) musik & c) linnen, tishor och hoodies med fina tryck så är det ett utmärkt tillfälle att handla.Välj bland annat från Timbaland, Ziggy Marley, Jade Jagger eller min favorit, Rufus Wainwright.
234
Sen det här med att RFSU är med på ett hörn genom att så lämpligt sponsra/samarbeta genom att man får ett sött paket med kondomer är ju som jag sa igår, gulligt som attan. Det skulle jag faktiskt vilja kalla att lägga i en hel del hjärta i det hela också. That I like. Hjärta är alltid bra!
2

Kommentarer
Postat av: JOSEFIN

snygg tisha!

Postat av: Sica

Men, jag fick minsann inga kodomer med i min påse! Vad är de för favoritisering? :P åh, hade jag inte ätit upp all fruktsallad så hade jag slängt de vidare till dig så du fick i dig lite nyttigt också ;p Men onyttigheter får man unna sig, bara man inte mår så illa sen! Du kunde ju gett det till mig, ja - vi hade ju kunnat byta. Min fruktsallad mot dina onyttigheter - att du inte tänkte på det ;)

2008-02-01 @ 21:52:19
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Sara

Hej fina du!
Självklart var det ok. Annars hade du aldrig fått mitt nr! Sov nu gott och ta emot dagen imorron :)

2008-02-01 @ 23:41:47
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Carmen

Du har som vanligt bara vettiga saker att säga, min kära vän. Tycker också att "fashion-against-aids" kampanjen känns mer äkta än alla dessa välgörenhetsgalor, därför att man helt enkelt kan förena nytta med nöje. Snygga tröjor som sänder ut ett budskap och får unga att bry sig om allvarliga sjukdomar som Aids. Vem som helst kan faktiskt råka ut för det om man har otur. Bra att uppmärksamma, och varför inte göra det med det hetaste ämnet just nu - mode!
Och jag kollade på precis det linnet du köpte, kanske ska köpa det trots allt, om till och med du diggar det! :)

Och jag önskar jag kunde komma till åre! men måste ju spara till resan, men vem vet. Kanske en quicky för att hälsa på dig! annars håller jag tummarna för ett besök från dig i vår :D

antar att du är helt upp i elle-galan nu eller? jag har hört om den hela veckan, sjukt hypad.
Kram på dig!!

2008-02-02 @ 00:00:11
URL: http://www.carmelia.blogg.se
Postat av: anna

*krama*

2008-02-02 @ 00:22:29
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Jannike

Jag vill soooova!! Klockan ar snart fyra pa morgonen och har sitter jag i en liten datoravdelning som jag har betalat dyra kronor for att anvanda. Sa gar det nar man inte ar gammal nog att folka med sina vanner ut pa partaj!! ;) Illa. Men jag befinner mig pa ett valdigt internationellt hostel! Unga manniskor fran diverse stallen sa langt ogat kan na. Najs najs. Ha en bra dag!

2008-02-02 @ 09:44:15
URL: http://holdmypocket.blogg.se/
Postat av: stina

ska ner på HM i stan idag och kolla om de har tröjorna.. skulle kännas coolt att ha en tröja designad av My chemical romance fan.. hehe..

2008-02-02 @ 10:07:30
URL: http://contaqt.blogg.se
Postat av: elin

jag vill också ha en aids-tröja, men har så jävla dåligt med pengar!

2008-02-02 @ 10:26:11
URL: http://hurryupjack.blogg.se
Postat av: Stilist

Stod och glömde igår men då jag ville ha i stort sett allt så bestämde jag mig för att fundera på vilka jag ska köpa innan jag går loss inne på h&m.

2008-02-02 @ 11:11:46
URL: http://stilist.blogg.se
Postat av: Beckis

svar: mamma bor liksom utomlands och nu va hon och hälsa på
:)

2008-02-02 @ 12:11:37
URL: http://becccaboo.blogg.se
Postat av: Sassy

Det är en väldigt bra grej, det här samarbetet och väldigt många får ut något bra av det. Heja H&M!

2008-02-02 @ 12:12:35
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: bea

dem där klädera är så balla. Jo ja vet, den där forogrfen va fan extrem. Fast mamma höll en ganska intensiv takt hon med. Hon är 47 år nu. Nä usch ja vill inte ha så många barn, ja tror 3-4 räcker för mig :) Sen angående min bror vrkar det som han ska börja på internat, usch det vill ja inte. pappa och han ska dit och kolla på frdag :( trist

2008-02-02 @ 14:23:35
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: Marina

Gud vad bra! Jag ska absolut ta mitt ansvar och sprida budskapet.

2008-02-02 @ 16:20:37
URL: http://wondrous.blogg.se
Postat av: miri

du köpte wainwrights linne, det gjorde jag med. och katherine hamnett och scissor sisters med. fast jag missade chicks on speeds linne, den vill jag åsså ha!
¨jag tycker de var tjusiga :)

2008-02-02 @ 16:21:24
URL: http://bookofmiri.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback