Det går en vind över vindens ängar

Imorgon ska jag alltså dra iväg ut i Åres nattliv för första gången på ett jobbuppdrag och alltså inte för att partaja. Enbart. Vart kvällen sen leder får vi se. Men Wingman Hanna vid min sida och en superkamera i handen lär det kunna dyka upp massa bilder från spännande äventyr. Efter lite diskussion med Karamellen Ellen kom vi fram till att det är Bygget som gäller imorgon. Studetveckor, spelning och fredagkväll efter en vecka i skidbacken kan bli bra, så bra. Det är inte bara runt stureplan saker och ting händer, serrni.

Nu ska jag efter att med varm hand lämnat över redigeringsjobbet till herr Henrik för denne gången maila till min chef Sara så hon ringer och får mig uppskriven på lista. Bra bra. Jag tror jag gillar det här faktiskt.

Nu sitter jag bara här med dilemmat, vad ha på mig en kväll som denna? För nu ska jag springa runt med kameran i nya, fina väskan som får Miu Mius cofferbag att se ut som en tepåse och känna mig bekväm så jag kan glida fram till söta pojkar och be dem ställa upp på foto. Lutar åt svarta jeans, svart linne, platta bekväma och nya turkosa skorna med förkylningshämmande cashmeresjal runt halsen och väskan över axeln.
Kikade runt för inspiration och hittade denna fina donna att apa efter. Bekvämt men ack så snyggt.


Sen är den här bilden från Facehunter (eller var det sartorialist?) bara så fin att jag får ont i magen.


Och varför är alla de absolut vackraste flickorna nuförtiden brunetter? Seriöst, världen verkar krylla av älvliknande varelser med mjukt fladdrande kastanjefärgat hår. För första gången någonsin blir jag sugen på att testa att bli mörk. Inte för att jag vågar. Men leka med tanken får man ju. Jag vill också se ut som Cobrasnakes undersköna flicka.


Kommentarer
Postat av: Mim

Aow!

2008-01-17 @ 22:25:13
Postat av: emelie

vad kul att det går bra för dig med jobb och allt! lycka till imorgon! det kommer att gå kalas!

om du ville ha hjälp med att lägga in headern så kan du kanske skicka ett mail till mig med lite mer info så kan vi säkert lösa det. :)

Postat av: Mikaela

Jag tror att du skulle vara jättefin som brunett. Prova, tycker jag!

Förresten. Om Stina-lee. Jag såg din kommentar hos underbaraclara.
Jag brukar läsa Stinas blogg varje dag. Jag började för att hon kommer från samma stad som mig från början, men sedan fortsatte jag för att hon är rolig och för att skriver inlägg om saker som är viktiga. Dagens outfit kunde kvitta för mig och vi verkar inte alls ha samma intressen, men jag tycker att det betyder mycket att hon skriver om saker som cancer, antirökning och systerskap när det mest verkar vara tjejer som är cirka 15 som läser hennes blogg. Varför tycker du illa om henne? :-/

Postat av: Sica

Det kommer säkert gå prima skinka bland alla vimmelpeople ikväll! Jag hejjar på dig ! Och föresten, jag har kanske kommit på ett illis jobb åt dig ^^ Kolla mailen för det är lite hemligt ;)

2008-01-18 @ 08:39:25
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Jelena

Nu blev man ju hemskt nyfiken på nya fina väskan, måste jag säga! Hoppas att det gick brai alla fall. Min kväll igår var väl... sådär. Hade hellre jobbat! :)

2008-01-18 @ 10:05:35
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Julia

Ohh, vilket roligt jobb:D Kram

2008-01-18 @ 15:20:12
URL: http://bagladies.webblogg.se
Postat av: AMANDA

want her bike!

2008-01-18 @ 15:38:16
URL: http://amandas.blogg.se
Postat av: Josefin

Riktigt fina bilder!

2008-01-18 @ 16:06:56
URL: http://JosefijnE.blogspot.com
Postat av: The City

Jadu, trots att jag är brunett så lyckas jag ändå inte bli sådär vacker ändå.. Haha ;)

2008-01-19 @ 14:58:28
URL: http://thecity.blogg.se
Postat av: Anna

Sådär långt hår tänker jag skaffa !

2008-01-21 @ 19:07:58
URL: http://regardemoi.blogg.se
Postat av: Kasparuna

Great site. Good info

2009-07-28 @ 10:33:52
URL: http://kasparuna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback