Girl, let your hair down

Mitt hår är långt nu. Det ser man ju om inte annat på det förra blogginlägget med mitt blonda fluff.
Men jag har bestämt mig för en sak. För trots att jag redan nu har det där håret som många tjejer, jag trodde ärligt talat att det bara var när flickor var små som de sucktade efter Barbiehår men icke, önskar sig längdmässigt så ska det få växa. Från och med nu ska jag bara toppa det nödvändigt fram till i sommar. För jag vill ha som flickan, som jag bloggat om innan, med hennes magiska kaskad av änglahår. Tänk er en fin liten sjömansklänning, ett par ljusa remsandaler i skinn, ett marinblått diadem med rosett och en axelremsväska. Och så virvlande blonda slingor likt något sorts litet skogsväsen. DET vill jag ha i sommar.

Då ska jag låta det studdsa på ryggen sådär som på film och ha små flätor som jag kan fästa med mina söta jordgubbsspännen. Ha i hästsvans när jag är ute och springer och spelar tennis och en solblekt ridå att gömma mig bakom när jag vill. Åh, det kommer att bli så bra!
Nu fattas bara klänningen med stort K. Min sjömansklänning. Den fina själ som hittar en sådan till mig någonstans, på 2hand eller ebay/tradera för rimlig penning, kommer att vara mitt hjärtas förtrogna!

Kommentarer
Postat av: emelie

jag hade tokigt långt här när jag var yngre. jag var alltid tjejen med det långa guldiga håret. fast jag orkade inte riktigt med det och klippte av det. nu är jag lite sugen på långt igen faktiskt. som tur är växer mitt hår så det knakar men det lär ju ändå ta ett par år innan man kommer upp i din längd! hehe.

Postat av: Disa

låter riktigt riktigt nice du!:) kommer bli riktigt snyggt på dig du!:) vill också ha en sjömansklänning, supersnyggt tycker jag faktiskt :D Puss&kram:)

2008-01-30 @ 17:32:38
URL: http://bizuuu.blogg.se/
Postat av: Elinleticia

http://www.tradera.com/Kawaii_Pinky_Sailor_Dress-auktion-57043615

inte i blått, men...:)

2008-01-30 @ 17:49:34
URL: http://smuleliten.blogg.se
Postat av: Maria

Jag är också inne på långt hår, och längre ska det bli :D Du är min hår-förebild, haha ;)

2008-01-30 @ 19:01:16
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Jenny W

Ditt hår är otroligt vackert! Vill också ha! Och jepp, born and raised i Östersund är jag! Har du alltid bott i Åre? kram/Jenny W

2008-01-30 @ 19:38:12
URL: http://jennyolivia.blogg.se
Postat av: alex

great, i added the same pic to my blog!!! hehe^^

2008-01-30 @ 19:54:36
URL: http://geektrash.blogspot.com
Postat av: loathing

hon har riktigt fint hår, bruden på bilden, men du har ju typ redan sådär långt?
lycka till i alla fall, jag vet inte alls vad jag ska göra med mitt hår, just nu är det ingen frissyr alls efter som jag inte har pengar att klippa mej riktigt än. men nästa månad. då jävlar. jag undrar bara om jag ska klippa nån aningen kortare än axlarna-page eller bara klippa lite etapper i den längden jag redan har nu. jag vet inte, det känns som att en page inte kommer bli fin på mej eftersom jag har lugg...man kanske ser konstigt inramad ut då. ah!
hår, alla tjejers problem, inte sant?

god natt!

2008-01-30 @ 21:32:01
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: Evis

Jag beställde sjömansklänningen och den kostade bara 250 kr inklusive frakt och då är ändå min storlek 10 dollar dyrare (eftersom det går åt mer tyg). Jag kommer visa den så fort den kommer så kan du ju se om du vågar beställa en.

2008-01-30 @ 22:13:54
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Mikaela

Jag tror att du kommer vara underbart söt i ditt hår, liksom du redan är underbart söt nu! Ang sjömansklänningen tycker jag fortfarande att du ska våga ebay, den kostar ju bara 248 kr din drömklänning! :)

Postat av: Josefin

Tjejen på bilden har verkligen perfekt hår! Måste ändå säga att du är en bra bit på väg =)

2008-01-31 @ 18:50:08
URL: http://JosefijnE.blogspot.com
Postat av: Ida Annie

Det där håret du har är så galet fint att det är... galet! Jag hatar ju att jag klippte av mitt svall (http://stylebyida.webblogg.se/images/outfits_45_1138403976.jpg) i vilket fall som helst så tänker jag göra som du - låta det växa som ogräs! Sen i sommar kan vi leka hårtvillingar! Bara det att jag har rött och du blont... Haha ^^

2008-02-02 @ 17:48:37
URL: http://stylebyida.blogg.se
Postat av: Bredetina

Thank you for the resources. Keep up the good work!

2008-11-05 @ 13:21:04
URL: http://www.enequist.dk/bredetina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback