MiuMiutjej eller Gucciflicka?

Alla pratar om MiuMiu till våren. Det ska vara MiuMiu på axeln och MiuMiu vippandes mot benen. Och kanske lite MiuMiu på foten? Men även om jag verkligen också diggar det och särskilt den redan älskade kjolen med tjocka veck, maffiga former och knalliga färger så tror jag inte så mycket på den trenden. Vem kan bära upp en sån kjol egentligen om man inte har bambiben och är en bra bit över 1.70? Tvivlar på att jag skulle se annat ut än som en sorts tjock liten smällkaramell. Men jag blir gärna övetygad på att den funkar på vanligt folk också!

Jag är alltså ingen MiuMiutjej i vår. Jag är en Gucciflicka.
För både Resort och Ready-to-wearkollektionerna ger mig våldsamma pirrningar i magen av kärlek.
I vår vill jag anamma deras stilflört med 50-talet där vippiga kjolar med längd till knäna och vassa veck står för formen. Himla gärna också med liknande klassiska mönster i form av ränder och rutor i karamelliga färgkombinationer. ELLER så ska det vara de finaste mönstret jag sätt på länge, det vill säga korall! 
Till det såklart en kort liten jacka, små pumps och scarf i håret.

MiuMiutjej eller Gucciflicka?

Kommentarer
Postat av: Nanó

Guccitjej! Även om jag älskar Miu Mius nya kollektion så är Guccis så mycket mer wearable! Och så femtiotal, just the way I like it. Puss.

Postat av: Nanó

..och förresten du fattar inte hur mycket jag letat efter tyger som liknar Guccis nya kjoltyger! Undrar hur många tygaffärer jag har besökt. Det känns som att jag inte kan leva utan en kjol i stil med tyget på översta kjolen.... GAAH!

2008-01-07 @ 20:24:26
URL: http://getnanoismed.blogspot.com
Postat av: Din raring - Ena

Jag är varken eller. Jag är mer ... enkel? Typ rota i mammas garderob efter plagg eller sy egna. Hypen kring MiuMiu har för det mesta med Watkins att göra och kollektionen är snygg men för hypad för att jag ens skall slänga en blick. Men om jag måste välja så blir det Gucci. Jag är dessutom svag för sådana färgkombinationer.
Men jag tycker att all denna lyxkonsumtion har stigt folk över huvudet. Man väljer att svälta sig i 1 månad för att kunna flasha en MiuMiu på axeln..och tro mig, den kommer inte att göra dig mer lycklig! Loveeeee you!!! (L)(L)

2008-01-07 @ 20:35:57
Postat av: Evis

Gucci, definitivt, det kommer att bli många vida, lite vippiga vida kjolar i vår och sommar. Ja faktiskt redan imorgon, eftersom jag ju sydde en igår.

2008-01-07 @ 20:42:36
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: cassi

svar: haha kanske? jag har faktiskt ingen aning :P men eller hur, man tar ju alltid bort den biten ;D

2008-01-07 @ 21:17:58
URL: http://milkfashion.blogg.se
Postat av: Shirin*

den svartvitrosa kjolen var väldigt söt.

2008-01-07 @ 21:30:01
URL: http://extraordinary.webblogg.se
Postat av: Bobbie

Hej du favoriten =) jag är tillbaka med ny blogg nu! Hoppas du kikar in som förr! har hämtat andan nu så jag är redo för en start over! Kramar på dig!! //Sofia

2008-01-07 @ 21:41:02
URL: http://bobbie.webblogg.se
Postat av: Lina

jag har utmanat dig i musikjakten på min blogg..vidare från annika marklund, vidare från ngn annan...tipsa om en grym artist med en bra låt på z....lite jobbigt men mycket kul också

Postat av: Lina

just det, jag har visst läst ditt mail, har bara inte hunnit svara på det än. varit så mycket på modette,se den här veckan men jag ska svara snart. kram

Postat av: Astrid

Dels har jag svårt för hype (jag får automatiskt avsmak, kanske snobbigt men jaja) och dels tycker jag att ALLT som har att göra med harlequiner, cirkusar och sånt där är fruktansvärt fult och obehagligt. Jag får verkligen rysningar! Sådär så att man vill gömma sig någonstans tills det obehagliga har passerat, haha. Nej, jag tyckte att Gucci gjorde otroligt vackra och bärbara kollektioner både förra våren/sommaren och i år! Miu Miu känns mer spexig tycker jag. Men såklart, each to their own!

2008-01-07 @ 22:10:37
URL: http://www.astridochamanda.blogspot.com
Postat av: popbejb

gucci baby! kjolarna var tdf

2008-01-07 @ 22:20:08
URL: http://www.cookiesforbreakfast.webblogg.se
Postat av: Helena

ooh, den andra kjolen! Kärlek till den

2008-01-07 @ 23:48:30
URL: http://asleeponatrain.blogg.se
Postat av: Alexandra

Jag tycker bada ar otroligt fina men 50talet vinner alltid i mitt hjarta. ;)

2008-01-08 @ 10:04:11
URL: http://mothersvea.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback