Please, just leave me alone

Jag fattar ingenting. Är på så dåligt humör. I två dagarna nu har jag varit innåt Åre och haft mysiga stunder med vänner. Gårdagskvällen spenderades på Lok & Latte, nej förlåååååt jag menar Banhof, och dagen med Hanna och ett 8bitars Nintendo. Roligt, trevligt, mysigt på alla sätt och vis. Så sätter jag foten innanför dörren. Och bli så sjukt jävla irriterad. Jag är arg på allt och alla. Äcklas av saker.
Under sena gårdagskvällen stod jag inte ut med tanken på att umgås med någon och satte mig vid datorn för att läsa alla kommentarer. Så det det en handfull. Och DET gjorde mig arg. Less och irriterad. Jag brukar aldrig känna avundsjuka mot de topplacerade slynglarna men nu kände jag bara agg och missnöje. De skriver om strumpor från AA med kass stavning och får 45 kommentarer med rent smörande. Vad får jag? Inte ett skit.
Eller jo. Men det var inte nog. Jag fattar ingenting.
Grejen är att jag vill inte ha medlidande heller. Jag vill inte ha kramar, klapp på huvudet och "du är ooockså duktig". Jag vet inte vad jag vill. Det är det som är så frustrerande. Men jag krackelerar allting med min ilska.
Just nu unnar jag ingen någonting.
4321
Stupisar, Åhléns barn. Korallrosa linne, present & senapsgult linne, present. Lila/röd tröja, H&M. Brun, tjockstickad tröja, fått av den australiensiske vännen. Chunky halsband i plast och trä, Accessorize, Köpenhamn.

Kommentarer
Postat av: Shirin*

tjockstickad tröjan var jättefin. och jag har också en "sån där" dag idag, ungefär.

Postat av: Julia

Vilka fina grejer du har på dig! Kram

2008-01-12 @ 18:26:44
URL: http://bagladies.webblogg.se
Postat av: Sassy

Nintendo 8-bitars är underkastat och otroligt snyggt! Snygga är även dina kläder och du är söt!

2008-01-12 @ 18:37:43
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: caroline

jag kan iallafall säga att personligen gillar jag din bblogg mycket mer än de där man kan läsa om strumpbyxor från AA.. Dels för att det inte intresserar mig ett dugg varifrån de fått sin strumpbyxor, och dels för att det är så mycket roligare att läsa om personliga åsikter och tankar om saker och ting. Så keep up the good work!

Re: Jag fick den av min käre papps. Han hade tydligen fått den från förlaget.. av någon anledning :) väldigt stilig är den iallafall!

2008-01-12 @ 18:44:40
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Julia

Önskar att jag kunde göra allting bra, för jag vet hur det känns.
I´m here for you!
kramar

2008-01-12 @ 19:30:52
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: Jelena

Åh, 8 bitars Nintendo! Jag vill också!

Ang. humöret så är det så ibland, man kan nog inte göra mer än att "vänta ut det", och att inte veta vad man vill hör liksom till många ggr. (Även om det bara gör en mer irriterad just då...)

Hoppas att det går över snart!
(Och det finns nog en mängd anledningar - som alla inte är särskilt smickrande - till det där med att en del bloggar som inte "förtjänar det" har sådana otroliga mängder kommentarer. Många verkar kommentera i de stora bloggarna bara för att få in läsare till sin egen blogg - huruvida det funkar eller inte vet jag faktiskt inte..., ibland har dessa bloggar tävlingar och då är det ju bara priserna folk vill åt. Ta inte åt dig av det! Ofta tycker jag dessutom att man märker att sådana bloggar får kommentarer som visar att folk inte ens läst inlägget ordentligt, hur kul kan det vara? Det är ju åtminstone kvalitet på de du får - det lilla jag sett! Och det är bättre!)

2008-01-12 @ 19:59:04
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Anna

kul att höra när man dagligen läser din blogg, lyckoönskar dig i det du gör och skriver glada och snälla kommentarer. Hej.

2008-01-12 @ 20:12:25
Postat av: Elisabet

Jag förstår precis hur du känner, ibland får man lite bbloggångest och undrar vad det är som gör att så många läser ytliga bloggar som kanske inte är några favoriter hos en själv. (Nu är ju min rätt ytlig i och för sig, fast det är inte så många som läser den ändå.) Det är ju din blogg och du måste kunna uttrycka dig om hur du känner utan att folk behöver ta åt sig personligt eller tar illa upp. Ha en bra lördagkväll!

2008-01-12 @ 21:17:14
URL: http://stenvreten.blogg.se
Postat av: Sara

Jag tar inte illa upp på något sätt.
Men detta inlägget gör mig lite mindre sugen på att läsa din blogg, faktiskt.
Det ger mig inget att få bilder med fuck-you-tecken.
Så, hejdå ett tag du. Jag blev rätt trött.

2008-01-12 @ 23:23:55
Postat av: Katarina

Svar: Japp, en tillgiven hund att gosa med hjälper mot allt, också när man känner sig som du gör/gjorde.
Du ska bara veta att det ger mig så mycket mer att läsa din blogg än 20 AA-bloggar. Jag hoppas du fick en någålunda trevlig lördagkväll iaf, och jag vet att det är en kliché, men imorgon är en ny (och förhoppningsvis bättre) dag :) kramar!

2008-01-12 @ 23:43:14
URL: http://pleur.blogg.se
Postat av: CC

herregud, jag älskar din blogg, det är bara det att jag är så fruktansvärt dålig på att kommentera :(

2008-01-13 @ 02:01:45
URL: http://doublec.blogg.se
Postat av: freja

sjukt fint ljus på första bilden. jag gillar din blogg. den är så mysigt annorlunda. lägg upp flera bilder arbetade enbart i blyerts. din senaste närbild var så sjukt fin (jag gillade ögonen otroligt). dock har jag själv lite svårt för att kommentera. där är så mycket enklare att betrakta på avstånd.

2008-01-13 @ 15:26:19
URL: http://azuzepre.blogg.se
Postat av: victoria

Darling, I understand. Tyvärr är det så att folk mest bara orkar kommentera lättsamma blogginlägg med nästan ingen text. Sedan finns det undantag, men där spelar andra faktorer in. Jag kan också förvånas över hur vissa bloggar kan ligga i topp när de inte säger mig det minsta. Men så påminns jag om att de tydligen måste säga många andra människor någonting. Jag gissar på att de når ut till rätt målgrupp, det vill säga yngre människor. Men du, jag uppskattar din blogg till tusen! Och för att tala sanning är jag ändå ganska glad att du inte ligger i topp. Om du skulle få 100 kommentarer i varje inlägg skulle det kännas som att min kommentar skulle smälta in i geggan och känslan av att vara en i mängden är mindre kul. Dessutom skulle du förmodligen få massa elaka, avundsjuka kommentarer. Baksidan med att vara välläst, verkar det som!

2008-01-13 @ 22:39:42
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Paulina

Hej! Hittade din blogg för ett tag sedan och jag tycker du verkar vara en jättehärlig tjej men en härlig blogg. Och därför tror jag också att du har lika bra läsare, som kanske inte behöver kommentera på varenda inlägg.
Jag får aldrig en enda kommentar. Och det gör inget, för det är ju inte därför jag skriver. och jag skiter i om någon modetjej får 100 kommentarer på sitt inlägg om sitt nya halsband. Hon kan gärna ta de 100 kommentarerna, för jag hade inte orkat läsa och svara på dem.
Visst, jag förstår inte hur man orkar kommentera på något som jättemånga andra kommenterat, bara för att liksom.
Var istället glad att du har härliga ärliga läsare som kommenterar när de känner för det!
Hugs

2008-01-16 @ 01:10:29
URL: http://bryno.blogg.se
Postat av: anna

åh, bild ett och två är superfina! haha, förstår tråkigt nog precis vad du menar. jag har de finaste läsarna men jag blir så otroligt sur de gånger jag inte får några kommentarer. mesigt av mig men så är det ju bara. jag har också vart arg och sur dessa dagarna och jag har egentligen ingen aning om varför. jag satt på vagnen och så kom en massa sambarn (uberbratz) på och jag fick lust att slå ner varenda en. haha! jag skyller på vädret. eller nåt. gulligt halsband och så gillar jag alla fina färger i outfiten!

2008-01-18 @ 17:29:13
URL: http://hippodrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback