Längdskillnad.

Ibland är det skönt att ta paus från allt vad modebloggande heter.
Inte tänka i termer som "dagens outfit", tänka på inlägg om favorittrenderna inför i sommar eller suckta efter alldeles för dyra väskor.
Helt enkelt bara gör annat än att modeblogga.
Och nu har jag gjort det. Paus i USA, paus den korta tiden jag varit hemma.

Men ärligt talat. Det kliar i fingrarna. Dels har jag sett så mycket, inspirerats så jäkla mycket och fått en massa nya ideér till såväl inlägg som illustrationer. Men sen har jag ju shoppat halvt ihjäl mig. Köpstopp som gick över i mer eller mindre avsmak för att handla i höst/vintras/våras tog ett stadigt break under USAvistelsen och min väska vägde 22 kg på vägen hem. Det gjorde den INTE dit. Den vägde nog inte hälften..

Jag köpte 5 par skor tror jag. Men tre har jag fotograferat. Det är ytlig, platonisk men ni vet den där ack så brinnande kärleken till dem alla på olika modetöntiga vis ändå.


Jesus/gladiatorsandaler har varit det fulaste jag vet i två säsonger nu. Men så plötsligt sa det "ping" i skallen och ett par remsandaler i skinn var allt jag kunde tänka mig i skoväg. Men inga DinSkodon vill ju passa mina minimala fötter och inte heller smaksinnet. Då kom Aldo till sin hjälp. För 30 ynka dollar har jag världens finaste små remsandaler som bara dödar lilltån litegrann.
Leopard har också varit hatobjekt. För tanter eller..eh..flickor med lätta fötter (tolka fritt). Men återigen, "ping" i skallen och ett par skor, handskar eller en cool kofta var det jag sucktade efter. Dessa inhandlades av en hyperaktiv liten tant på en butik i Fashiondistrict, NYC, och är höööga. Platå och heels till himlen.
Kilklackar.
Som jag velat ha. Letat efter. Snokat efter. Kikat efter. Längtat efter. Skrikigt efter.
Så mycket att jag skrev en krönika om det förra sommaren då ett par ljuvliga Chloé look-a-likes krossade mitt hjärta. Men så fann dessa raringar mina ögon på Banana Republic och mitt hjärta är återigen helt igen. 12 cm flätad sula med svarta remmar över foten och jag är glad. Skoglad.


Kommentarer
Postat av: Linnéa

åh, jag hade mer än gärna rotat runt i dina nya amerika-shoppingkassar! När du har tid och ork får du visa upp dina fina inköp, för jag är så nyfiken! Jaaa, jag vill jättegärna träffas och prata och fika och second handa med dig! Nu har jag visserligen flyttat ifrån malmö, men det är ju trots allt the place to be om man ska hitta några fina fynd. Kristianstad är liksom inte så spännande.. så hör bara av dig om du planerar att göra en tripp till malmö, kanske för att hälsa på den söta popbejben eller så. Så kanske vi kan slå våra rara blogghuvuden ihop och leka alla tre? nåväl, skriv en rad när det blir aktuellt. PUSS!

Postat av: Lilla Fröken

Hade också den där uppfattningen förut om att leopardmönstrat var tantigt. Men nu har jag också ett par skor med sådant mönster och de hör faktiskt till ett av mina favoriter bland skoparen jag äger! Tänka sig...Snart börjar man väl älska axelvaddar också...;) Gokväll!

2008-06-10 @ 21:29:58
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Elin

Fina du! Hojta till när du har vägarna förbi så tar jag gärna en fika.

2008-06-10 @ 21:57:18
URL: http://ragnhild.blogg.se/
Postat av: Rebecca

tack tack, jag ska verkligen njuta av Paris och vara så ocoolt turistig som man kan bli!

Har också ett par leopardpumps jag trodde jag aldrig skulle köpa, men hey, de är rätt roliga att ha! Jag känner mig alltid som Donatella Versace när jag har de på mig...hihi

2008-06-10 @ 22:05:38
URL: http://beccolita.blogg.se/
Postat av: Shirin

superfina skor, gillar verkligen leopardskorna!

2008-06-10 @ 23:03:35
URL: http://shirin.devote.se
Postat av: stilist

Sv: Okej, great :) skåne e helsoft, har farmor och farfar därnere och brukar hälsa på ganska så ofta :)

2008-06-10 @ 23:10:34
URL: http://stilist.blogg.se/
Postat av: Sica

Oj, jag tycker aldrig det är jobbigt att skriva om alla de ytliga ting jag älskar. Det kommer bara naturligt :D Jag ser inte din blogg som en modeblogg ändå kajsa. Den är mer än "fina ting-blogg" i mina ögon. För hur du än skriver i dina inlägg känns det aldrig ytligt framtvingat och det gäller allt du skriver om. Illisarna, egna ihopknåpade smycken, kärlek till allt fint och dem i vår närhet och dina äventyrsresor. Ja, en fina ting-blogg, helt enkelt :)

2008-06-11 @ 09:18:55
URL: http://sicastyle.blogg.se/
Postat av: bea

älskar älskar kilklackar. så himla fint

2008-06-11 @ 13:33:49
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Fin bild på "leoparderna" :) , men kan vi inte få se en helhet av dom? Jätteläckra!

2008-06-11 @ 20:05:39
Postat av: Sassy

Haha, jag tyckte också att gladiatorsandaler var fult innan, men rätt som det var blev de fina, så nu äger jag också ett par!

2008-06-15 @ 21:06:20
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Nathalie

jag är inte alls avundsjuk på dina leoskor. INTE ALLS! gaaah, precis vad jag söker ju!

2008-06-21 @ 16:03:06
URL: http://nenneblogg.blogg.se/
Postat av: Uismine

I want to say - thank you for this!

2009-12-04 @ 11:39:10
URL: http://uismine.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback