Coralreef and bottles of gold

Ibland fastnar jag för kombinationer av färger. Gärna en av mina ständiga favoriter i kombo med en annan, mer tillfällig förälskelse till färg. Som mörkt plommonlila och ljusblå. Eller Brunt och rosa.

På listan över mina favoritfärger står ju nämligen stadigt just plommonlila på toppen tillsammans med turkos, korallrosa, smaragdgrön och svart. Nu försöker jag inte ens vara svår genom att inte kunna säga lila, blå, orange och grön. Utan jag tycker allra bäst om just plommonlila, den där riktigt mörka mörka lila som passar så bra till mitt hår, de olika nyanserna av blått som blir havet och himlen i ett, blandningen av rosa och orange som i slutändan får mig att tänka på egyptiska korallrev och en färg så mjukt grön utan att tappa sin lyster att det endast kan jämföras med en grön flaska i solljus.  

Nu fångar inte de här bilderna färgen i koftan jag fick i en av goodiebagsen, men från att ha varit skeptisk till den så älskar jag den. Mjuk mjuk isåväl färg som material och alldeles perfekt korallig i sin ton. Och så kombinationen. Det koralliga med skarpt svart får mig att tänka
Gucci s/08 och engelsk konfekt. Alltså alldeles ljuvligt.
12
Matt korall och lackande svart.
Klänning, grå, H&M. Kofta, korall, Vero Moda. Lackskärp, svart, mamsells gamla. Halsband, svart, present.

Kommentarer
Postat av: Jenny W

Finfnt! Härlig färg som piggar upp i det gråa vädret. Och halsbandet var helt underbart. Hoppas du får en fin påsk! /Jenny

Postat av: sofia

men visst måste man precisera sig, liksom, med grön kan man mena allt från millitärgrön till neon:) jag gillar också smaragdgrön. alla ädelfärger är fina faktiskt. rubin och safir etc.
sötsöta bilder!

2008-03-20 @ 22:35:11
URL: http://sofiapunktm.blogg.se
Postat av: j

hej. hur går det med bilden?

2008-03-20 @ 23:22:59
URL: http://joyharris.blogg.se
Postat av: Evis

Korall är en underbar färg - som jag tyvärr inte klär i alls, men man kan ju njuta av det på andra, min syster är till exempel fantastiskt snygg i det. Det är du också.

2008-03-21 @ 09:31:46
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: bea

finis!

2008-03-21 @ 11:13:17
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: L

snyggt

2008-03-21 @ 14:28:27
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: Linnea

Din hudton ser så himla härlig ut i den koftan. Lite solkysst, hälsosam och svagt persikofärgad. Inte sådär läskigt grågulblek som de flesta andra är så här års.

2008-03-21 @ 21:54:59
URL: http://linnealinnea.webblogg.se
Postat av: Theooda

Excellent site!

2009-08-28 @ 13:30:30
URL: http://theooda.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback