Småsugen

Mmm. Ni vet. Man vill ha. Det kliar i fingrarna. Man skapar ett behov i huvudet. Vrider och vänder. Stryker med fingrarna över skinnet. Bearbetar sig själv i huvudet. Försöker tränga undan ångern och den lilla men bestämda rösten som säger "Nej nej!". Känner doften av läder.

Det där begäret som man bara kan känna för ett par skor. Det är något djupt inom en som viskar att man behöver dem. Ens liv är inte komplett annars. Jag tror faktiskt att det är nästan enbart skor som kan framkalla just den där känslan. Av ett djupt rotat behov som vill stillas till varje pris. Skor.

Det är svårt att säga till sigsjälv; Nej, Kajsa! När gulliga Eva som jobbar på Kaktus i Åre visar motorcykelbootsen från Frye. De säljs endast i Åre och i en butik i Stockholm i Sverige. Ingen annanstans. Och hon säger att de kan ta in ett par i barnstorleken som är min. Ett par 34:or av exakt densamma modell. Bara för mig.

Skobegär.
1

Kommentarer
Postat av: Rana

Men nej kajsa, nu får du ge dig. Finns tusen budgetalternativ och trenden har passerat kulmen och är påväg bort nu ändå.

Postat av: hanna

Åh så vackra. Det är bara skor som kan framkalla de känslorna! Köp Kajsa. Fast som Rana säger - det finns massvis med kopior för kanske till och med en tiondel av priset. Men vackra är de allt!

2008-03-24 @ 18:41:04
URL: http://nanajaja.tjejsajten.se
Postat av: johanna

haha jag förstår att de kollar snett! men ja det e nog sant, solen värmer så länge de e vindstilla, försökte dock sätta mig i solen igår, men frös ihjäl så gick in framför tv igen, haha.
Blir du inte trött på all snö däruppe? eller du bara njuter till fullo?

2008-03-24 @ 19:51:00
URL: http://nudistpolka
Postat av: Emma & Ida

Va spännande att du snart är klar...ska bli skitkul att se resultatet. Hör av dig på vårt mail om adress och betalning mm, kram kram

2008-03-24 @ 19:54:38
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Anna

Ingan fara gumman, stressa inte :)


Har precis kommit tillbaka till Kalmar igen. Här är det inte ett spår av varken snöstorm eller minusgrader, känns konstigt då jag klampade runt i snön senast imorse. Tänkte fixa illisarna ngn dag nu, de förtjänar inte att ligga platt på byrån. Måste bara komma på hur jag vill ha dem..hmm..

kram!

2008-03-24 @ 19:54:46
URL: http://fashionandphoto.blogg.se
Postat av: Shirin

åh dom såg fina ut!

2008-03-24 @ 19:57:02
URL: http://shirin.tjejsajten.se
Postat av: Paulmerethe

Thank you for the card so that I may look on the website. I love the picutres. I will continue to look on the website to observe you latest pictures.

2009-08-27 @ 12:48:39
URL: http://paulmerethe.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback