Spring time is a loving time

Jag tycker om att ljuset som faller in genom fönstren i vardagsrummet numera är betydligt ljusare, mjukare och ja, varmare. Man kan sitta på mattan och följa mönstren med fingertoppen i en ruta av gyllengult som sakta värmer upp armar, händer och ansikte. Kikar man upp försiktigt så flyger de små hårstråna som ramar in ansiktet runt och gör en till en mänsklig maskrosboll.
Än så länga är luften för det mesta krispig och kylig utanför rutorna av glas men kikar man noga så ser man att det droppar från istapparna och snön sjunker ihop litet mer för varje dag.
Jag tycker om det. Att man kan se våren i vårt vardagsrum.
5432
Ny klänning från Indiska. Jag provade inte innan jag köpte, tog en storlek M fast jag aldrig varit det och tänkte inte riktigt efter. Jag behövde den verkligen inte. Ändå så blev det så bra. För stor och alldeles enormt med vidd. Men underbart skön, sådär ruskigt söt med sina klädda knappar fram, med ett skärp i midjan får den form och jag känner mig som en rar och glad bordsduk. Den fick följa med och lyssna på Adam Tensta i förrgår. Det tyckte den om!

Kommentarer
Postat av: emma

Jättefin klänning! Oversize är alltid bäst!

Postat av: Sica

Ja, jag har hört det men bara varit in där en gång. Det känns så rörigt och förvirrande. Men jag ska prova där igen ;) nångång.

När jag åkte från norrköping var där marken täckt av snö men här i hallsta är marken grön och solen lyser och man ser våren krypa fram. Det gillar jag, nu vill jag tame sjutton gå runt med skinnpajen igen!

2008-03-21 @ 16:23:17
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: agyness

aah! tack! och tack!! du är ju underbar!:)

2008-03-21 @ 16:51:47
URL: http://www.beautifulchaos.webblogg.se
Postat av: Nicole

Den första bilden är jättefin! Kanske är det ljuset, kanske är det blommorna. Det är fint hur som helst. :)

2008-03-21 @ 16:53:48
URL: http://frauneumann.blogg.se
Postat av: Sara

Så vackert! Både du och rummet. Mattan är helt fantastisk, jag skulle vilja ha en F som fotar och lägga mig på den och ta fina bilder. Jag har varit lite blogg-off ett tag nu, vilket jag är ganska glad över eftersom jag har träffat fina folk istället. Men jag vill hålla kontakt med dig! Hoppas du har en fin påskhelg, det önskar jag dig verkligen. Idag var jag hemma hos min Mormor och pratade med henne, nu snart ska jag till Blekinge och familj och sen ska jag på utflykt med en fin kusin. Dessutom ska jag försöka göra något denna helgen som jag är ganska rädd för, och berör ämnet som jag mailade till dig om för ett tag sen, tror du kanske fattar. Önska mig lycka till, om du vill, och ha det fantastiskt!!!
Nyfiken på att se vad du gjort sen.
Kram!

2008-03-21 @ 17:48:26
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: caroline

fint fint fint! mina tankar for åt dorothy i Trollkarlen från Oz, så sött!

Re: Jag blir så rörd av dina fina ord!
Och det där med lärarhjärtan stämmer också. att de aldrig lär sig? och vi ska ju göra det är det meningen, men inte har man lust att pränta in en massa i huvudet när man är ledig heller. nehejdu, för när ska man då få vara ledig?

2008-03-21 @ 18:25:22
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Amina

nej har du:D
haha 3 gånger!
Tänkte att den var baserad på en bok men jag har inte hittat något. vad heter boken?

Så jäkla gripande den var!Jag kan inte sluta tänka på den, sitter och snyftar i takt med soundtracket:)

2008-03-21 @ 19:39:51
URL: http://aminatheresa.blogg.se
Postat av: Linnéa

ja, kyrkan är verkligen värd att spana in om du far till Barcelona! Klänningen är jättesöt, det är så fint med rutigt! Puss!

2008-03-21 @ 23:12:28
URL: http://linneahansson.blogg.se
Postat av: anna

sicken sötis-klänning! den måste jag spana efter.

2008-03-22 @ 19:53:05
URL: http://prettyprettypettycoat.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Jättefin klänning! :)

2008-03-23 @ 13:52:57
URL: http://Wysteriia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback