Vägen till Kajsas hjärta, del II

Jag skrev om vägen till mitt hjärta, del I, häromdagen. Men det är lite fel insåg jag. För det är ju inte vägen till mitt hjärta egentligen. Kanske en bit på vägen men jag insåg att jag inte är så ytlig och liksom fri för övertalning att jag ska tycka om någon. Däremot så finns det nog inte ord för att förklara hur glad jag blev över denna present. För ja, jag tycker om presenter. Verkligen och helt tveklöst. Men Anna som skickade denna otroliga gåva är redan en del av mitt hjärta och behöver inte ge mig saker för att få vara en av de mina, en av de nära. För Anna är den där personen jag alltid velat ha till syster. Den där flickan som har en fantastisk garderob, kan hjälpa mig med mitt hår, som man kan prata med om allt, som både är en vän och syster i densamma person. Fast hon inte är det på riktigt. Men det känns så. Anna som sätter sig och viker, syr, knåpar ihop den mest fantastiska brosch jag sett till mig. Mig. En origamiskapelse i rågfärgat sidentyg som är så vacker att jag bara kan sitta och titta på den från alla möjliga kanter och håll. Förundras och förtrollas.
Det finaste paket jag fått innehöll en av de finaste presenter jag fått.
Tack Anna.
8765

Klicka och bli hänförd du med

Kommentarer
Postat av: katrín

vilken fin vän du har.

Postat av: Julia

Oh, så bedårande vackert! Vilket otroligt fint paket och vilken fantastisk brosch! Små vardagspresenter lyser verkligen upp och gör en lycklig... :)

2008-03-03 @ 20:23:40
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Sara

Så fin, så fin. Och så himlans fint att hon gjort den själv, tycker jag! Förstår att du blev glad :)

2008-03-03 @ 20:29:49
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Kusin i söder

Skall i ärlighetens namn säga att mode inte riktigt är min grej (överraskad?) men det är alltid intressant att se vad min kusin hittar på. Najs jobb.

2008-03-03 @ 20:49:29
Postat av: SANDRA

Vad fint! bilderna var också mkt fina :)

2008-03-03 @ 21:16:09
URL: http://meshe.blogg.se
Postat av: Rana

åh. hade aldrig någon syster. hade aldrig någon som fixade mitt hår och vars garderob jag fick låna. känns verkligen jättefint att du har hittat en sån person, kanske hittar jag en sån oxå nån dag.

2008-03-03 @ 22:41:42
URL: http://jagochkarl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback