Mintkyss.

Det skulle ju vara fint att ha någon att pussa på när det är höst.
Men det är så attans svårt att hitta någon man tycker om. Jag är ju både kräsen och otroligt rädd om mitt hjärta. Men ibland skulle man vilja bjuda någon på Häagen Dazs Strawberry Cheesecake och borra in huvudet mellan axel och käke på en person som luktar gott. Tur att man har vänner ändå. Som ger en obegränsat med kramar och annan sorts kärlek. Och bloggläsare. Som skickar kommentarer som ÄR som pussar ibland.
Det är fint det med.

Jag har lekt hela dagen, fikat en massa, spelat ännu mer Supernintendo, sett Million Dollar Baby, nästan somnat i en soffa med huvudet på en gosig axel och sen legat på ett golv mellan massa sladdar. Ypperlig söndag tycker jag. Nu ska jag läsa och sen sova. Puss.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Vänner är det bästa som finns. Jag saknar mina riktigt nära som är kvar hemma i Sverige. Det är lite jobbigt med långa avstånd och när man inte riktigt kan finnas där jämt för varandra. Man kan inte ens ringa varandra jämt.

Det är rätt att vara rädd om sitt hjärta men när den rätta knackar på dörren så kommer du glömma bort att vara rädd och bara hänga på. Det är väl lite det som är grejen med kärlek egentligen, att släppa allt, glömma rädslor och bara hänga på. :)

Postat av: Amanda

Vänner är verkligen det bästa som finns, jag är så lyckligt lottad som har både min bästa bästa vän och älskade i en och samma person. Trodde aldrig jag skulle lyckas hitta det, kändes så omöjligt.

Men så helt plötsligt händer det... helt plötsligt händer det dig också.



Du anar inte hur mycket du har kommit att betyda för mig här borta. Dina fina, tröstande, kloka, snälla kommentarer är som en riktig bamsekram, som varm kolasås på vaniljglass. Får mig att smälta och slappna av istället för att sitta stel som en pinne i hjärta och själ. Dina vänner måste vara så glada att ha dig! Och säkert blir någon överlycklig av att hitta en sån fin tjej som du är att pussa på när du minst anar det!



KRAM

2008-11-10 @ 03:48:20
URL: http://nyazeelandbloggen.blogspot.com
Postat av: Frida Su

Gulligt tuggummi! Och ja. Vi bör utreda detta. Har inte Bengtzing en personlig hemsida som alla andra kändisar? Hon kan ju inte bara ströva omkring sådär på H&M utan att tala om vad hon gör här. Eller hur? Östersund är inte stort nog för henne. Hon bör hålla sig till Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Det är iallafall min åsikt. Feel free to disagree, Watson! Let the investigation begin!

2008-11-10 @ 09:24:56
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/
Postat av: ina

kram! kärleken hittar dig, det tror jag. njut av annat så länge, precis som du gör!

2008-11-10 @ 10:13:00
URL: http://winterbarn.blogg.se/
Postat av: Miss Muffin

Låter som en jättefin dag tycker jag! Jag gick också sådär och längtade efter love, sen gav jag upp och inriktade mig på att bli en ytterligt välutbildad akademiker med ett alterego som galen katt-tant. och så en dag kom kärleken och bet mig i lilla rumpan. Det är, faktiskt, som de säger... när man minst anar det. Och om du erbjuder strawberry cheesecake så borde det inte dröja alltför länge. Och vänner de är ju så fina de med!

2008-11-10 @ 12:52:58
URL: http://tougher-than-the-rest.blogspot.com
Postat av: Ida

"Obs! Kan fastna i rälsen" - fy vad sött!

2008-11-10 @ 13:24:41
URL: http://sugartime.blogg.se/
Postat av: Frida

Skön helg! Spännande det låter med dina illustrationer, gillar allt som har med bild att göra.



2008-11-10 @ 15:22:22
URL: http://fashionvision.blogg.se/
Postat av: Pinar

Sv: Ja precis, jag förstår inte vad sminköserna tänker med. :)

2008-11-10 @ 15:51:56
URL: http://nooshis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback