Nörderi.

Jag är inte uppväxt i ett hem där TVspel fanns.
Jag fascinerades av Yoshi och Super Mario när de studdsade omkring, kastade kålrötter, puttade sköldpaddsskal och klättrade på moln. Men vi hade det aldrig hemma. Fruktansvärt enligt min åsikt när jag
var yngre, bra tycker jag nu.För att sitta och trycka på en konsoll tills tummarna värker kan vara otroligt skönt ibland. Avslappnande. Intelligensbefriande. Vansinnigt kul. Men jag tycker om tanken på att jag var ute och lekte i 25 gradig kyla på vinterkvällar, sprang i högt gräs runt en brännbollsbana på sommaren och bakade äckliga chockladbollar den mesta utav min barndom. Jag tror att det gav mig mer.
Har dock gett mig riktigt dåliga skills på TVspel när det spelas idag.
Och jag är ingen bra förlorare.
Men det kan vara roligt en stund ändå.


Jeans, H&M. Vit långärmad, present. Kofta som helt tappat formen och måste tämjas med skärp, Lindex. Skärp, mammas gamla. Clips, present. Hårklämma, Glitter. Förstörda aviators, papis gamla.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh äsch... Jag känner mig lite filurig som suttit och följt din blogg men (så gott som??) aldrig skrivit någon kommentar. När man tänker efter så har jag ju bara suttit och tagit emot och aldrig gett någonting tillbaka! Så då tycker jag att jag ju lika gärna kan skriva det jag tänker när jag läser!!



Nu har jag dessutom skrivit en introduktion av mig, den ligger uppe på sidan nu (plus en massa annat, helt plötsligt fick jag en massa tid och idéer samtidigt :D ).



Lite kort kan väl säga att jag växte upp i skogen på landet och blev kär i Japan, pluggade japanska och nu är jag här för att leva mitt i alltihopa. Jobbar för närvarande som assisterande lärare i engelska för låg- mellan- och högstadiet. Japp, så är det! På senaste tiden läser jag mängder av japanska modemagasin, funderar på allvar på lösögonfransar samt tränar på att göra roliga grejer med nagellack ✿

Postat av: nathalie

jag är verkligen pinsamt (då menar jag pinsamt!) dålig på tv-spel och även dataspel (förutom the sims) så därför har jag aldrig varit intresserad av att spela.. ;)

2008-11-08 @ 16:14:14
URL: http://nenneblogg.blogg.se/
Postat av: 8 Days A Week - Maria Magdalena

8 Days A Week

_________________



Jeg vett...vi hadde heller aldrig Tv-spel. Vi fikk ikke lov!



Vi lekte veldig mye ute. I et stort stort träd på baksiden av våres hus, som vi kalla for Skepp-o-hoj !



Det var meg og min vänn Ingrid som klättrade.... Byggde fågelbon av kvistar, blev jagade av krokodilena som vi låtsades bodde under trädet.



Viskade hemligheter med aporna som var våres venner.



klättrade så högt opp som vi bara vågade...upp til solen :)



Jah...det var fina år det.



Meg og Ingrid i vårat klätterträd. Jag tror faktiskt at jeg skal föreslå det nästa gång jag möter henne.....at vi skal klättra sånn som vi gjorde förr :)





Hmm...jah så var ju mööööösan leopardflekkete..

hmmm....lurer på om hun kajsa tyckte det var en bra eller dårlig sak igjentligen :) ?





ha den fineste lördag



/Mia





_________________

2008-11-08 @ 16:35:24
URL: http://eightdaysaweek.blogg.no
Postat av: Anonym

jag måste bara påpeka att din blogg är knasig på min dator, det finns bara ett enda inlägg!

2008-11-08 @ 16:38:11
Postat av: Kajsa

Anonym: uppdatera sidan! Det blir så med blogg.ses bloggar ibland. Senast för en minut sen när jag kollade en annan. Så tryck på uppdatera sidan pilarna så fixar det sig nog. :)

2008-11-08 @ 16:39:59
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag önskade mig ett Nintendo någon gång i böjan av 90-talet. Julen kom och jag fick mig ett Nintendo med spelet Super Mario Bros 3. Tycket det var kul ungefär hela julen. Behöver jag säga att jag inte köpa några fler spel? Haha. Nu spelas det av min pojkvän:).

2008-11-08 @ 16:46:20
URL: http://fashionvision.blogg.se/
Postat av: angelica

Hoppas dem spelar den! Har du sett dem förut eller? :)

2008-11-08 @ 16:58:59
URL: http://angelicabe.blogg.se/
Postat av: Olyckssyster

Jag hade TV spel, och tycker fortfarande det är himla roligt. Tyvärr har jag aldrig tid att spela längre...eller jag tar mig aldrig tid, för sätter jag mig väl ned kan jag spela i dagar utan att få något vettigt gjort.

2008-11-08 @ 17:55:52
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Angelica L

Haha ok ;)

Ha en fin kväll!

Kram

2008-11-08 @ 17:59:07
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: pamela

hej, förlåt förlåt förlåt att jag inte svarat på dina fina kommentarer. jag är inte alls sur på dig! jag har bara varit kass på att svara på kommentarer överhuvudtaget. din header är snart klar och jag mår bra annars. massor med pussar från södern till norr!

2008-11-08 @ 18:56:40
URL: http://cookiesforbreakfast.webblogg.se/
Postat av: Isabelle

Coool stil :D

2008-11-08 @ 19:13:19
URL: http://nak3n.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Jag skyller också på min barndoms avsaknad av tvspel och dyl. när jag idag vid något tillfälle måste visa mina icke existerande kunskaper inom detta området ;)

Kram på dig

2008-11-08 @ 19:44:04
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Graméus

Bara för att jag är en nörd!

2008-11-08 @ 20:31:48
URL: http://www.grameus.com
Postat av: Victoria

Min bror hade nintendo och sega megadrive. En gång råkade jag radera en massa gubbar på spelet, eller jag vet inte vad som hände egentligen - hävdar fortfarande starkt än idag att det inte var jag. Efter det fick jag inte spela så mycket mer. Han var orättvis där min bror.

Bäst var det när vi åkte upp till stugan i Dalarna, för där fanns ju inga tv-spel så min bror blev tvungen att leka med mig. Damn, det är svårt att vara lillasyster!!



ps. Burn after reading var sevärd även om jag inte riktigt vet om jag gillar den eller inte. Brad Pitt var bäst tyckte både jag och min pojkvän. Vänta tills den kommer på dvd kanske? :)

2008-11-08 @ 21:42:48
URL: http://victoria.blogg.se/
Postat av: Sally

Vi hade aldrig heller tv-spel som små, och fick bara spela dator en och en halv timme om dagen... men sedan skaffade min bror egen dator, och sitter nu uppe halva natten. Så det kan bli.



On another note, så är jag lite avundsjuk på dina snygga glasögon. Måste fråga, är glaset kvar i dem, eller har du tagit ut det på något sätt? Och hur då, isf? :)

2008-11-09 @ 00:26:10
URL: http://detvillsaga.blogspot.com
Postat av: Emma

vad söt du är på den översta bilden!

2008-11-09 @ 16:53:11
URL: http://ohglory.blogg.se/
Postat av: Sassy

Åh, vad fint! Det hela är kombinerat så sött och fint!

2008-11-09 @ 20:11:09
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Paulina

Jag hade heller inga tv-spel att spendera tusentals timmar med när jag var liten, kanske tur när man tänker efter :) för jag hade nog fastnat!

2008-11-10 @ 01:45:32
URL: http://bryno.blogg.se/
Postat av: Anni

Fast det ena behöver ju inte utesluta det andra. Vi hade TV-spel när jag var liten (jag har det fortfarande), och jag var (är!) GRYM på att spela. Men jag var OCKSÅ ute och byggde snöslott, klättrade i träd, spelade fotboll, red, hoppade hopprep osv. Jag har altid älskat att läsa, och kan sitta och lyssna på musik och teckna i timmar. Så bara för att man har ett TV-spel hemma betyder det ju inte automatiskt att man går miste om något annat!

2008-11-12 @ 17:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback