Two things and one ting ting!

Jag blir ett sorts självutnämnt proffs på saker-som-piggar-upp-i-höstångesten i dessa dagar har jag märkt. Jag skriver som besatt upp saker som gör mig det allra minsta glad i min gröna anteckningsbok. Eller, det behöver inte ens göra mig glad. Det kan få mig att sluta hulka hysteriskt när jag gråter som en mangafigur. Det räcker.

Ibland gör jag dessutom listor på saker som jag har gjort bra. Och en riktigt stor sak, för mig, i höst är att jag slutat bita på naglarna. Jag har med en frenesi ni inte kan ana er till, metodiskt gnagat ned naglarna tills fingertopparna varit som en minimal krigszon av blödande köttsår. Men sen jag kom hem från skåne har jag
 inte gnagat.För första gången någonsin kan jag skala en apelsin. Öppna luckan till kamerabatteriet utan en sax. Göra månformade avtryck på min arm. (och andras) Och måla mer än bara en halv centimeters bisarr
stump till nagel med lack.Så, varför bara ha knalliga naglar på sommaren? Låt bleka händer se ut som stoppljus nu med vettja!

Ett litet tips. Jag sminkar mig inte mycket. För jag orkar inte, hinner ofta inte, tycker inte om att ha ett spacklat ansikte och undrar varför man ska dölja det man fötts med till oigenkännligt. Men jag hittade ACOs färgade ansiktscremé och blev hooked på en gång. Ger lite lite fräsch färg till bleka ansikten och plötsligt så blir man inte jämförd med Lilla spöket Laban. Ingen brun utan sol alltså utan bara en återfuktande kräm med lite ton i. Det räcker liksom för att jag ska känna mig helt okej en vanlig dag. Lite mascara på det och jag är redo att dansa benen av mig!

The ting tings - thats not my name
aj löv!

Kommentarer
Postat av: nathalie

grattis till att du slutat bita! jag är också nagelbitare, typ sen jag föddes, och det går i perioder.. just nu är mina naglar hemska!!

den där ansiktskrämen låter väldans bra, ska kollas in...

Postat av: Ellinor

Tips så här i höstmörkret kan vi aldrig få för mycket av. Jag försöker hämta så mycket inspiration så möjligt från alla håll och kanter, vilket faktiskt brukar bli rätt bra i slutändan ;) Så fortsätt du mer än gärna med dina hösttips!

Kram

2008-11-11 @ 13:39:23
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: egoflow

Jag är fast i neon & mina naglar lyser alltid. Det bästa jag vet! Flytvästorange, gul, grön! Yes box! & jag är glad att du inte längre har köttsår för det lät ju inte trevligt alls! Kram!

2008-11-11 @ 13:48:52
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: Shirin

i vilken butik hittade du cremen? :)

2008-11-11 @ 13:53:09
URL: http://shirin.devote.se
Postat av: Miss Muffin

Åh jag ÄLSKAR knalliga nagellack. det kan pigga upp vilken dag som helst. nästan. om man äter choklad samtidigt.

2008-11-11 @ 15:56:39
URL: http://tougher-than-the-rest.blogspot.com
Postat av: Jennifer och Linnéa

Svar: Oj herregudis vad snäll du är! :D

2008-11-11 @ 17:16:28
URL: http://sweetnothing.blogg.se/
Postat av: Pinar

Ååh vad fint du beskrev saker som du kan göra nu när du inte biter på naglarna! Jag kan relatera till ditt inlägg då jag också bet på naglarna fast när jag var yngre. Slutade för ca tre år sedan =)

Massor med kramar!

2008-11-11 @ 18:06:32
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Aleya

Mina naglar är just nu knalloranga. Lyckades själv sluta bita på naglarna för ca ett år sen. Mycket stolt över mig själv.

2008-11-11 @ 18:48:52
URL: http://aleya.webblogg.se/
Postat av: Anica

Wow, det låter ju magiskt! Var finns den att köpa? :D

2008-11-11 @ 18:58:12
URL: http://mrsnewsman.blogspot.com
Postat av: Sussi

Tack för tipset! Jag har länge undrat vad man ska satsa på för produkter för lite färg i ansiktet.

2008-11-11 @ 21:44:32
URL: http://lavia.blogg.se/
Postat av: Ida

ÅHHH nagellack!! jag älskar nagellack har inte haft en nagellacksfri dag sen jag gick på högstadiet ;) Fina färger där.. själv kör jag gräsgrönt idag :)

2008-11-12 @ 10:34:38
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Paulina

Tack för tipset om ansiktskrämen, något sådant behöver jag! Är för lat för att sminka mig hela tiden men blir så trött när jag ser mitt bleka ansikte i spegeln ^^

2008-11-12 @ 14:53:27
URL: http://bryno.blogg.se/
Postat av: HANNA

gud vad snyggt det rosa nagellacket var!

2008-11-14 @ 10:42:28
URL: http://haze84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback