syster ysters.

En skön sensommardag åkte jag och mina två "storasystrar" på systerdag i Ängelholm.
Vi fikade små smörgåsar, knallade runt i solen, blev superkissnödiga, tittade i second handaffärer och köpte te som luktade chocklad och rosenkarameller.  

I en Klotetaffär, miljövänliga och handgjorda saker från hela världen, hittade jag de vackraste av skinnväskor!

På en second handavdelning hittade jag dessa hårspännen. Gulliga som attan.

När jag blir stor och bor i en egen liten lägenhet ska jag bara ha omaka porslin med olika mönster, färger och storlek på allt. Särskilt gärna vill jag ha tallrikar med fina, målade, dekorationer av landskap och sånt.

Den dagen hade jag på mig min knallrosa klänning med rosett på magen. Naturligtvis måste man ha matchande fruktgodis då att knapra på!

Kommentarer
Postat av: Stilist

Härliga sommarstinna bilder

Postat av: Neumann

Oj, det var snygga väskor. Säger jag som tycker att väskor är ganska fula för det mesta. :-)

2008-09-24 @ 20:55:35
URL: http://frauneumann.blogg.se/
Postat av: nicole

sv: förvånad är jag.. du kanske är den enda som itne inte gillar acne men det skiljer dig från resten ;) och det är positivt. önskar jag också kunde åka upp till stockholm.. får väl ta mig till köpenhamn istället, ett bra alternativ. hoppas du har skoj.

2008-09-24 @ 21:19:17
URL: http://needlesandpins.blogg.se/
Postat av: pamela

alltså, honey. jag förstår. men jag känner mig en aning självisk imorgon och försöker förhandla mig till en frulle vid 10 istället? måste hinna till bibblan också innan, så kan du ju träffa ida vid 12, ändå. sounds good? yes? no?

2008-09-24 @ 21:21:11
URL: http://cookiesforbreakfast.webblogg.se/
Postat av: julia.

åh, så himlans fint! jag älskar när du skirver så fint och lägger upp så fina kort!re: jo, berättelsen om skorna lyder såhär: jag blev missade ett par chloe silverado jag så gärna ville ha. du vet de där som bl.a. nio-till-fem-sandra och alix som driver the cherry blossom girl har. träklack och läder. jag hade kollat på ebay efter dem varje dag hela sommaren. dock missade jag ett par i min storlek för ynka 2000 kr. sur som attan blev jag och kände att det fattades ett par träklackar i mitt liv.det gick ett tag och så fick jag nys om de här skorna. åh, så läckra. träklack och allt. och lång och ståtlig blir man också. så jag slog till och i stundens hetta kändes det väldigt bra. du vet, när man går runt och småler som ett fån. den känslan. sedan bev det kallt. hösten slog till som man säger och jag kikade in i garderoben. hm. det ekade konstigt men jag förstod inte vad det var som saknades. till en morgon jag skulle cykla till skolan 730 på morgonen. det var kallt. väldigt, väldigt kallt.då kom jag på att, rackarns, jag har ingen vinterkappa. jag kikade i plånboken. rackarns, jag har inga pengar. så då tänkte jag att jag kanske måste prioritera. att vara snygg om fötterna, nästan briljant fin om fötterna, eller slippa frysa de närmaste 6 månaderna. ja, när jag väl tog mitt förnuft till fånga var valet kanske inte så svårt som jag tyckte från första början.så. jag måste ha pengar till en vinterkappa. och nu när jag tänker på det också vinterkängor. eller skor varamare ön converse. det är ett dilemma.så, om du vill köpa skorna är jag dig evigt tacksam. du skulle i så fall sponsra mig med en vinterkappa. eller varför inte en sko.ja, det var berättelsen om när jag köpte mina finaste skor någonsin (och dyraste)! det sliter lite i hjärtat men jag känner att det är bäst att vi skiljs åt...kram, julia

2008-09-24 @ 21:21:27
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Sofichelle

så fint så. så himla störigt att man inte får shoppa!

2008-09-24 @ 21:28:47
URL: http://www.sofichelle.devote.se
Postat av: Nathalie

ååh. väskorna på första bilden! underbara!

2008-09-24 @ 21:43:22
URL: http://nenneblogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Å, det der var fine hårspenner. : ))))

2008-09-24 @ 22:05:25
Postat av: Olyckssyster

Åh vad jag tycker om handgjorda rättvisa saker. De har så mycket personlighet :) Beträffande omaka porslin älskar jag tanken på att själv komma hem till någon och välja en tallrik/kaffekopp/assiett som passar just mig :)

2008-09-24 @ 22:26:27
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: nathalie

omaka porslin e grejen!

2008-09-24 @ 22:33:23
URL: http://ruddy.blogg.se/
Postat av: Sussi

Jag har samma tankegång gällande porslin. Jag samlar på omaka tallrikar, fat, koppar och annat porslin.

2008-09-24 @ 22:35:06
URL: http://lavica.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jahaa, jag hade ingen aning om att den fanns med karta över manhattan, det lät ju himla intressant! Får ta och kika in i butiken någon dag:) Vilken roligblogg du hade förresten!

2008-09-25 @ 10:48:57
URL: http://fashionweak.blogg.se/
Postat av: Linn

Klänningen med den stora rosetten var underbart gullig!

2008-09-26 @ 00:18:16
URL: http://linnandstuff.blogg.se/
Postat av: egoflow

Oh så tjusigt med stark rosa! Mer färg åt folket!!

2008-09-29 @ 15:43:16
URL: http://egoflow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback