49 :- sommarblomster

Min favoritklänning just nu köpte jag för 49 :- på Gina Tricots slutrea förra veckan. Har haft den ungefär varannan dag sedan dess och älskar att den är superfärgglad, väldigt snurrvänlig i kjolen, har draperat tyg över bröstet, korsade band i ryggen och att den får mig att vara sommar fast alla envisas med att säga att det är höst. Det är det inte. Inte alls!


Det fanns ett enda exemplar kvar och då i storlek 36 så jag såg ingen mening med att tveka. Den är ju ganska fantastisk för att vara från ett märke som jag annars inte alls gillar. 49 :- sommarblomster.
Idag har den hängt på runt hela Bondegatan och loppisen som var där. Den har lunchat på ett jättedåligt ställe och kramat på Mikael en hel massa. Ikväll får den nog följa med och tjuvlyssna lite utanför Popaganda och Markus Krunegård. Jag är ju en vampyr. Så det är klänningen också.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Oh, fin! Det är så snyggt med klänningar med drapering över bröstet. Jag har varit på jakt efter en blommig sommarklänning i lite skirt tyg, men inte hittat någon :(. Fast jag hittade en tjusig med röda rosor på Topshop i Gbg men då hade jag inte tillräckligt med pengar med mig, argh! De hade en ljusblå klänning med en massa små rävar på också, kärade ner mig i det tyget och blev helt ledsen i ögat över att inte kunna köpa den :'(

Postat av: jessica

oh, fina du, tack för den glada kommentaren. du lyste upp min dag. puss!

2009-08-29 @ 18:56:08
URL: http://www.vintageportalen.se
Postat av: klara

jag köpte också den där! för 49! sånt fint kap! http://klarastiger.blogg.se/2009/august/dagens-bullkalasoutfit.html

2009-09-04 @ 09:25:57
URL: http://klarastiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback